Националният фронт за спасение на България /НФСБ/ издига депутата Славчо Атанасов за кмет в Пловдив, народния представител Йордан Апостолов в Добрич, общинския съветник и предприемач Димитър Карбов във Варна и д-р Бойко Миразчийски в Бургас, в момента изпълнителен директор на УМБАЛ - Бургас. Кандидатите на НФСБ за кметове в големите градове и някои знакови по-малки населени места бяха представени днес в централата на партията.

НФСБ влиза в предстоящата предизборна надпревара със самочувствието на партия, доказала на дело как трябва да се работи за България, показала и доказала какво представлява истинският патриотизъм, заяви лидерът на политическата формация Валери Симеонов. "Почти навсякъде издигаме основно хора от бизнеса. Залагаме на успели хора, а не на авантюристи или калинки", посочи той.

В Пловдив издигаме съвсем очаквано кандидатурата на Славчо Атанасов - добре разпознаваем наш кандидат, обяви Симеонов. В Асеновград НФСБ издига Милко Милков - човек със собствен бизнес, баща на три деца. В Пловдив и Асеновград НФСБ очаква подкрепа от коалиционния си партньор ВМРО.

За кандидатурата на Йордан Апостолов за Добрич, лидерът на НФСБ коментира, че е "изключително успешен бизнесмен, който познава отлично проблемите на родния си град". Смятаме, че това е една от най-успешните, вероятни кандидатури за кмет на Добрич, каза Симеонов.

В Благоевград НФСБ издига Росен Георгиев - млад представител на партията, два поредни мандата кмет на с. Дъбрава, организатор на Дъбрава рок фест; в Севлиево - Росен Цветков, също млад човек, в момента зам.-областен управител на Област Габрово. В Смолян НФСБ също издига за кандидат за кмет настоящ заместник-областен управител - Владимир Гърбелов.

Кандидатът за Разград се казва Георги Димитров, има частен бизнес, занимава се с охранителна дейност. Кандидатът за кмет на Кубрат Стефан Димитров също идва от частния бизнес и е председател на местната структура на НФСБ.

В Шумен НФСБ издига за кандидат за кмет Наталия Стефанова - местен координатор на НФСБ, консултант по оперативни програми; в Монтана - машинния инженер Николай Николов; в Перник - инж. Васил Павлов, областен координатор на НФСБ и заместник-областен управител на област Перник.