Стотици роднини, близки и приятели препълниха Ритуалната зала на Гробищния парк в Бургас, за да изпратят в последния им път красавицата Северина и любимия й Ивайло, предаде "24 часа".

34-годишните Северина Коларска и Ивайло Минчев загинаха в понеделник на 124-ия километър на аутобана, докато пътуваха към София. В столицата бременната в седмия месец жена трябвало да бъде на преглед. Инцидентът станал, след като шофьорът на латвийски ТИР навлязъл в насрещното движение и ударил челно аудито, в което пътували съпрузите. Предполага се, че шофьорът на камиона е заспал.

Северина и Ивайло бяха положени в затворени ковчези, тъй като при жестокия удар са били смачкани до неузнаваемост. Младата жена е получила тежки травми на главата, гърдите и корема, а мъжът й буквално е бил отнесен от камиона. Двамата бяха погребани един до друг.

Приятелки на Северина, която е от Карнобат, недоумяваха как е възможна подобна трагедия. Тя е от рода на бившия социален министър Минчо Коралски, чийто корени са в карнобатското село Черково, разказаха местни.

Младото семейство живеело в Бургас. Доскоро Северина работела като фармацевт, но сменила работата си и станала представител на фирма за лекарства. Ивайло пък работел в частна фирма. Двамата чакали първото си дете.