47-годишната Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас на 28 октомври и оттогава е в неизвестност. Дъщеря ѝ Християна Радоева призова за помощ в социалните мрежи и помоли всички, които имат информация за майка й да се обадят на тел. 112 или на самата нея на телефон 0896105093.

"Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е "излизам и след малко се прибирам". Оттогава я няма", разказва Християна Радоева.

Младата жена поясни, че майка й е била облечена с черен клин, черно яке и малка чантичка. Напуснала е дома си само с личните си документи и телефон, който вече е изключен. Християна е подала сигнал в полицията и Теодора е обявена за общодържавно издирване.

"Имам съмнения относно сестра ѝ. Предвид случилото се през годините смятам, че е възможно да посегне на майка ми. Цял живот се съдят, делят имоти и пари", добави Радоева.

Теодора Бахлова живее във Великобритания, но често се връща в родния Бургас. Завършила е музикалното училище "Панчо Владигеров", учила е и журналистика.