Водещият холандски университет Tilburg University организира информационна среща в София на 3 октомври 2014г.

Tilburg University е сред предпочитаните университети в Европа и е оценяван като лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право.

Университетът неизменно присъства на челни позиции в класациите на учебните заведения, развиващи най-перспективните науки в момента. Юридическият факултет заема челната позиция в Холандия за право за 2013г. според проучване на „Social Science Research Network, Top 500 International Law Schools”. В класациите QS World University и Shanghai Rankings за 2013г., Tilburg University е класиран на второ място в Холандия за Икономика и е в топ 15 за Европа.

Tова, което прави университета привлекателен за международните студенти, е както богатият избор на програми на английски език, така и сравнително ниските такси за обучение в сравнение с други водещи университети от Западна Европа. За академичната 2014-2015 г. фиксираната такса за студенти от ЕС е в размер на 1906 евро.

В момента университетът активно набира кандидати за бакалавърски и магистърски програми на английски език в следните области:
  • Икономика, Маркетинг и Мениджмънт;
  • Право;
  • Комуникации и информационни системи;
  • Социална психология, Човешки ресурси, Организационни науки и Социология.

Информационната среща ще се проведе на 3 октомври от 18.30ч. в х-л Кемпински.

Предварителна регистрация тук