В следващите няколко дни Swiss Education Group - консорциум от четири от най-известните колежи за хотелиерски мениджмънт и туризъм в Швейцария, ще представи своите програми на български студенти.
     Четирите колежа: SHMS-Swiss Hotel Management School; HIM-Hotel Institute Montreux; IHTTI-School of Hotel Management и Cesar Ritz Colleges се нареждат в топ 10 на класацията на международните училища в туристическата индустрия.
     В колежите се предлага широка гама от бакалавърски и магистърски програми, както и следдипломни квалификации в следните области: хотелиерство, туризъм, събитиен мениджмънт и бизнес управление.

    Програмите се преподават на английски език и са разработени в партньорство с мениджъри на водещи световни хотелски вериги. Тясната връзка с индустрията предоставя възможност на студентите да придобият мениджърски опит чрез т.нар. Management Training програми за 8-12 месеца след дипломиране. Задължителна част от обучението са платените практики, които се провеждат в Швейцария или в чужбина.

    Два пъти годишно SEG организира международно кариерно изложение, в което участват над 70 от водещите международни хотелиерски и туристически компании, сред които: Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot, и др. Посредством този форум, представители на индустрията получават уникалната възможност да се срещнат с висококвалифицирани студенти, които имат отлични познания и практически опит, придобит по време на стажовете.

    “Swiss Education Group” ще проведe три информационни срещи с български кандидат студенти от във Варна, Пловдив и София както следва:

  •  Пловдив – 4 март 2013, х-л „Тримонциум” 18:30 часа
  •  София - 5 март 2013, х-л „Хилтън”, 18:30 часа
  •  Варна – 6 март 2013, х-л „Голдън Тюлип”, 18:30 часа

Предварителна регистрация за инфо срещите тук