Намериха труп в шахта в центъра на София, съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Нова тв също информира за открити човешки останки. Единственото, което засега съобщават официално от МВР, е, че на място се извършват полицейски действия.

По информация на телевизията се работи по различни версии. Едната от тях е, че е открито тялото на безследно изчезнало издирвано лице.

Трупът е открит, след като от кооперацията са се обадили със сигнал за запушена канализация. По данни на други медии, разчлененото тяло е намерeно в шахта в района на карето между бул. "Васил Левски" и ул. "Георги Раковски", който е отцепен от около 20 ч. в събота вечерта.

Според очевидци на място има екипи на полицията и на криминалистична лаборатория. Екипът им извършва неколкочасов оглед в кооперация на улица "Георги Раковски", уточнява БТА.

Още снимки от мястото на разследването ВИЖТЕ ТУК>>

 

Снимка: БТА

Справка на Dir.bg показва, че по последни публично известни данни в столицата се издирват 46-годишна жена от "Борово", 48-годишна жена от "Дружба", 29-годишен мъж от ж.к. "Лев Толстой" и 80-годишен дядо с деменция. 

На този етап МВР отказва информация, съобщават само, че се извършват действия по разследване, без подробности за какво става въпрос.

Снимка: БТА