МВР разпространи снимки на дрехи на мъжа й жената, чиито разчленени трупове бяха открити в бидони край Негован.

Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между 65 - 75 години, се казва още в съобщението на пресцентъра на вътрешното ведомство.

Снимка: Пресцентър на МВР

Вижте още снимки >>

Полицията вече съобщи, че според експертизите мъжът и жената, чиято самоличност не може да бъде установена, са били застреляни в главите. Криминалисти са установили по изходните рани от куршумите, че е стреляно отблизо, като жертвите са били в стая, в сходни пози. Очаква се ДНК експертизата да е готова до дни.

Основната версия на разследващите е, че двамата са били убити от свой близък, който не е съобщил за липсата им. Затова и не може да се установи кои са те по списъка на обявените за изчезнали хора. Смята се, че двойното убийство е извършено на друго място, а телата са транспортирани до водоема край Негован.