Катастрофа между три камиона затвори международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. По първоначална информация има пострадали. 

Инцидентът е станал край село Ребърково, малко преди т. нар. "Турски завой", в посока Враца. Ударили са се пловдивски ТИР "Волво" и бургаски "ДАФ", които пътували към "Дунав мост 2". По информация на botevgrad.com първият камион намалил рязко скоростта заради огромна дупка на пътя. В него се ударил бургаският камион, докато в същото време в обратна посока се движил ТИР "МАН" с хърватска регистрация. Водачът не успял да избегне удара и се ударил в авариралите превозни средства. 

На мястото на катастрофата са изпратени линейка, пожарна и екип на полицията. В бургаския ТИР се е возила млада жена, която е прегледа на място от спешните медици. Тя се е отървала с леки наранявания.

Заради инцидента са се образували километрични опашки от чакащи и в двете посоки. Трафикът се регулира от "Пътна полиция" и се осъществява по обходен маршрут по път II-16 Ребърково - Елисейна - Своге.