Фабрика за майонеза "Краси" бе отличена за "Ефективен мениджмънт, конкурентноспособност и грижа за служителя" в престижната класация "Компания на годината".

Наградата връчи зам. министърът на труда и социалната политика г-жа Росица Димитрова на мениджъра на Фабрика за майонеза "Краси"-Даниела Авджиева.

Тази година във фокуса на вниманието на класацията бе актуалната тема за "Изграждане и утвърждаване на работодателска марка /employer branding/ и развитие на човешкия капитал.

"Получихме най-голямото отличие от четвъртото издание на "Компания на годината" за Employer Branding в България", коментира мениджърът на Фабрика за майонеза "Краси" Даниела Авджиева.

Не забравяме, че най-ценният ни капитал са хората и тук е мястото да им благодарим. Стремежът на екипа ни е да изгражда взаимно доверие и да допринася за създаването на корпоративна култура, отчитаща личния принос, усилия и познания на служителите. Фабрика за майонеза "Краси" непрекъснато развива грижата за служителя с активности, насочени към всички хора в организацията.

Наградата "Компания на годината" отличи компаниите, показали професионализъм и постоянство, при изграждане на "Работодателска марка".

В условията на обективна демографска криза Фабрика за майонеза "Краси" е предпочитан работодател и текучество във фирмата няма, което доказва, че мениджмънта на компанията се справя с предизвикателствата да привлече и организира екип от хора, които всеки ден полагат усилия в името на фирмата и нейната успешна мисия.