Януари е месецът, в който всички ние имаме най-голям стимул да се променим, да започнем да живеем по-здравословно, по-активно и отговорно. Този месец Sport Depot стартира страхотни намаления на старите си колекции за да освободи място за новите спортни стоки, които ще пристигнат съвсем скоро.
От 8-ми до 30 януари, всеки ден Sport Depot ще намалява конкретна марка с 20% намаление. Марките, които вече са включени в общото сезонно намаление, ще бъдат намалени допълнително за 24 часа.

Очакват Ви страхотни намаления - Всеки ден различен бранд! 

Тези, които побързат и се възползват най-рано ще останат най-доволни, тъй като количествата са ограничени.

Януари също така е месец на фитнеса в магазини Sport Depot. До 31.01.2014 голяма селекция от фитнес уреди за дома е с намаление до 40%.  

Проверявайте редовно сайта на Sport Depot и фен страницата във facebook  за да не изпуснете разпродажбите. Абонирайте се за онлайн бюлетина за да сте винаги информирани.

Sport Depot е любимото място за пазаруване на спортни стоки с над 30 000 артикула, сред които продукти от над 100 известни марки като Adidas, Reebok, Puma, Nike, Lotto, Champion и др. В 16-те магазина на веригата в цялата страна както професионалистите, така и любителите, могат да намерят разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други.

Sport Depot предлага и изключително удобна платформа за онлайн пазаруване на адрес sportdepot.bg, където многообразието от актуални модели е най-богато. При поръчка над 100 лв. доставката до посочен адрес в цялата страна е безплатна.

Всички клиенти на Sport Depot могат да се възползват от бонус програмата за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България и достъп до специални оферти само за тях. За тези, които искат да спортуват с удоволствие и в същото време да печелят от първокласна бонус програма, клубните карти на SPORT DEPOT са идеалното решение и могат да бъдат заявени и онлайн.

Вижте ексклузивните намаления и стотиците изгодни фитнес оферти в магазини SportDepot >>