Със зимни емоции и предколедно настроение Sport Depot представя новите тенденции в зимните колекции 2013-2014 на водещите спортни брандове Adidas, Reebok, Puma, Nike, Ice Peak, Roxy, Jack Wolfskin, Lowa и др. Бъдете модерни с уникалните колекции градски якета и обувки! Където и да сте – в забързаното градско ежедневие, на зимна разходка през уикенда или в планината, новите колекции ще променят изцяло отношението Ви към зимата.

Колекцията от градски якета, палта и шуби този сезон предлагат допълнителна защита от студа благодарение на малко по-голяма си дължина. Материите, от която са изработени са ветроустойчиви и изключително водоотблъскващи. Наслаждавайте се на природата с топлите и удобни outdoor обувки, изберете от огромното многообразие марки и модели за мъже, жени и деца. Новите колекциите зимни обувки се характеризират с висококачествени, иновативни технологии за водонепропускливост и издръжливост, здравина и удобство.

За любителите на ски и сноуборд новите колекции ски якета, панталони и аксесоари на Ice Peak, North Finder, Helly Hansen, Jack Wolfskin , Killtec, Diel и др. ще направят преживяването Ви неповторимо. Изработени от дишащи, ветроустойчиви и водоустойчиви материи, гарантиращи 100% защита от атмосферни влияния. Те не само радват окото, но и допринасят за едно наистина топло зимно настроение.

Поларите и термо-бельото на Helly Hansen, Jack Wolfskin, Craft, Brille, Icebreaker, Actuell са изработени от много леки, еластични, незадържащи влага материи, иновативните технологии изолират студа и запазват топлината, ергономичен дизайн с 3D-кройки и перфектна терморегулация. Създадени с една основна цел – удобство и топлина за зимен туризъм и зимни спортове.

Sport Depot е любимото място за пазаруване на спортни стоки с над 30 000 артикула, сред които продукти от над 100 известни марки като Adidas, Reebok, Puma, Nike, Lotto, Champion и др. В 13-те магазина на веригата в цялата страна както професионалистите, така и любителите, могат да намерят разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други.

Sport Depot предлага и изключително удобна платформа за онлайн пазаруване на адрес sportdepot.bg, където многообразието от актуални модели е най-богато. При поръчка над 100 лв. доставката до посочен адрес в цялата страна е безплатна.

Всички клиенти на Sport Depot могат да се възползват от бонус програмата за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България и достъп до специални оферти само за тях. За тези, които искат да спортуват с удоволствие и в същото време да печелят от първокласна бонус програма, клубните карти на SPORT DEPOT са идеалното решение и могат да бъдат заявени и онлайн.

Вижте новите тенденции в зимните колекции от Sport Depot тук >>