Защо денят започва така?

Защото днес ще се проведе първото заседание на новото служебно правителство. Брифинг на Щаба за COVID няма да има. Пред Dir.bg новият здравен министър обяви, че ще говори по темата най-рано следващия четвъртък.

Нова порция ракети изстреля радикалната групировка Хамас към Израел, няма данни за още жертви.

А може би, защото след почти 10-годишно чакане ЦСКА разби Лудогорец у дома.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Във втория работен ден на служебното правителство ще се проведе първото му заседание, но не и традиционният за четвъртък брифинг на Националния оперативен щаб за борба с COVID-19. Пред Dir.bg новият здравен министър д-р Стойчо Кацаров обясни, че през следващите 7 дни няма да дава нито интервюта, нито ще прави изявления. И доколкото все още не е ясно, дали Щабът ще продължи да съществува, кои експерти ще съветват министъра и каква информация за развитието на пандемията ще се дава на хората, днес ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.