17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на чалгаро-фатмаци от ГЕРБ ще им липсват тези милиционерски сценки. България е пример за ултра некадърната реакция на ковид кризата.

Че то има ли брифинги още? Нали им разтуриха щабчето!? Аз определено не ги гледам, така че няма да ми липсват. Да ходят да плашат гаргите, най-добре.

УЖАСТТТТ, УЖАСТТТТ, УЖАСТТТТ Верно няма НОЩ!!! показах си малкия пръст на левият крак изпод креватЯ, към 12 без 5 ще покажа и другия

Предпочитам брифинги по два пъти на ден, вместо натрапчивите рекламни банери на Дир.

здравния министър в йерархията на партия Герб.....така че щаба е време да спре с публичните изяви....

много ще ми липсват... но ще си пускам записи. ще липсват и СефдаТВ... ето и един микс от тубата: " Преди изборите Бойко Борисов се чешеше отпред, сега - отзад! "

Не само, че трябва да спрат "брифингите", каквото и да значи тази дума. Трябва всички участвали в това да бъдат осъдени за всяване на страх и паника сред населението.

Дебилно е да даваш мнение за брифингите, след като не знаеш значението на тази дума. Ако народонаселението е толкова елементарно, че да бъде инфирмирано му носи страх и паника, да дръпне шалтера на телевозора в къщи и да си пусне силно чалгата, та да му е весело. Опростачването е плашещо бързо протичащ процес, а е и необратим за болшиството засегнати от него. Лошото е, че има ефекта на гангрена.

Естествено, че няма да ми липсват. Дори не съм ги гледал вече сигурно година.

Като се има предвид, че пандемията определено не е приключила, мисля, че е редно брифингите да продължат. Новото правителство, което така или иначе скоро ще си ходи, да си гледат подготовката на изборите (нали за това са назначени), а не да разбутва всичко друго, само защото са им дали някаква власт.

Само да попитам къде е шатския тегулаторен орган за финансови измами? Мъск за пореден път направи бързи пари за черни дни! Купува биткойн, излиза инказва от утре ще плащаме с тях, скачат с 10 пр, след месец, не промених решението си спад с 15 пр ама предния ден ги продал! Тоя номер може да го направи абсплютно всеки шеф ма голяма фирма, защото биткойна е търговия с мечти..... Но какво да правиш. Живееч във вречена където се става богат само с лъжа и измама, труда няма значение. Безскрупулността е от значение. А знае ли Мъск колко гориво отиде за хилядите сателити в Космоса? За услуга налична с кабел на земята?

Е какво е виновен Мъск, че има балъци????

Направо ш'си прережа вените с краставица ако ги спрат...

И преди не съм ги гледал. Просто съм убеден че при ГРОБ статистиката беше манипулирана с цел разпределяне на пари , а не с цел преодоляване на ковид кризата.

само да не отменят доматеният сок с водка, че так съвестно спазвах тази мярка от ранна утрин

НЕ. Не няма да ми липсват.

Дано мутафа да го опънат в тъмна улица и снахата на кунчев