Защо денят започва така? 

С "Волт" и "Средна европейска класа" Кирил Петков и Асен Василев ще се явят на парламентарните избори на 14 ноември. 

За едно денонощие - 138 починали с COVID-19 и само 7000 ваксинирани. А безплатните прегледи и лекарства, обещани от задрания министър, още са недостъпни. 

Днес ви питаме: "Ограниченията стимулират ли ви да се ваксинирате срещу COVID-19". Очакваме коментарите ви на PodcastNews@dir.bg.

Подробно за темите от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Ресторантьори и туроператори се срещнаха с ресорния министър Стела Балтова. След срещата радетелят на това заведенията у нас да нямат вечерен час - Ричард Алибегов, заяви, че това може да отпадне, ако в замяна в ресторант, дискотека, кафе или бар ходят само хора със сертификат за ваксинация или с отрицателен тест. Туроператорите пък предлагат държавата да дава развлекателни ваучери само на ваксинираните с идеята да се стимулира както бизнесът, така и имунизационният процес. В четвъртък ще е ясно дали и здравният министър ще одобри тези предложения.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Снимка: Dir.bg