Какво се случи до този час?  

Капризите на времето продължават - сахарски горещини в Гърция и бури в Германия след седмица на жеги и там.

Великобритания е изправена пред остър недостиг на шофьори, след като за източноевропейците стана по-трудно пребиваването там.

"Хоум офис сте. Искате ли фирмата да плати наем за помещението, в което работите?" ви питаме днес. Коментарите си по темата може да ни изпратите на имейл PodcastNews@dir.bg.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това? 

Месечна добавка "хоум офис" да бъде разписана в законодателството, за да могат работниците да покриват сметките за ток, отопление и поддръжка. Тази възможност чрез договаряне предлагат от КНСБ. Идеята е сумата да покрива и наема за помещението в жилището на служителя, което се използва като офис пространство. Те искат и адекватно обучение за хората, които са на дистанционен режим на работа, както и да се разпише правото на служителя да се изключва след приключване на работния ден. Трябва да се прецизира и какво е трудова злополука при работата от вкъщи.

Ето защо ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.