Зоран Заев: Цар Самуил е бил син на Господ, значи е общ (с България)

Коментира опозиционното скопско електронно издание "Република"

Обратно в новината

Коментари - Зоран Заев: Цар Самуил е бил син на Господ, значи е общ (с България) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И мусаката е тяхна.

влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

е с нагъзения б'орисов какво друго да очакваме, не сме изненадани, продажника си намери тъп'кач, а ние да го ду'хаме, толкова от споразумението..

Ех, Заев, Заев, изтъка си платното и ритна кросното. Докато ви помагахме беше много сговорчив, а сега пак забрави. Ама ние помним...

все едно чи гледам Рейгън и глупака Горбачов

че глупака Борисов ще го разбере твърде късно ,а сега да ходи и да се подмива защото Заев вече го оноди .....

Целият научен свят знае, че до Балканските войни славяноезичното население на географска област Македония е наследник на многовековна българска държавна история и има българско самосъзнание, българска религиозна, духовна и езиково-писмена култура. С други думи НЕГОВАТА ИСТОРИЯ ДО ТОЗИ ПЕРИОД Е БЪЛГАРСКА ! Само изпрани със сръбски сапун Скопски мозъци не искат да го знаят, въпреки че в самата си Конституция са записали, че маакедонската нация и държава се раждат през 1944 г. в Югославия с решение на АСНОМ.

Присмял се хърбел на щърбел .Подигравките с митовете на съседите ни никак не допринася да се отървем от властта на собствените исторически нелепици, които са ни насадени, напротив, затвърждава ги. На нормален човек му трябват поне десет години занимания да се оттрве себе си от миризмата на родната историческата повърня , в която е потапян от дете. Като се отървеш обаче, нещата стават обаче още по-лоши, , тъй като миризмата на историческата чалга, която се лее в родината ни става още по-доловима. Интересно , че българинът , който е недоверчив към лъжите , с които заливат, в историята е толкова просмукан от местните митове, че вярва безрезервно на същите лъжци , когато му заговорят за история.Най-бързия метод за справяне с обременеността е просто да приемеш обратното на това, което ти дуднат местните исторически шамани и е сто процента сигурно, че ще си на прав път, а потвърждение , ще намериш в сериозната история.

Македонците 3-то поколение са като "бесни кучета", направо налитат на бой ако им оспорваш "иденцитета"... Нека не си правим илюзии, без твърди крути мерки от страна на България, там нещата няма да се оправят!... За голямо съжаление!

А ти колко трябва да си тъп, да им казваш кви трябва да са, все едно някои да ти дудне как не си българин. Определено сме по-тъпи и неразбиращи от тях кво е идентичност.

Кой си ти бе, куче шумадийско, че така лесно раздаваш БЪЛГАРСКИ земи?

Скулптура да не е ползвал Евгени Дайнов за модел?

Не хулете македонците , а помислете... Кой даде Македония на Сърбия и Гърция и за геноцида над сънародниците ни по тези земи ? България е стигала до Солун - да има българи от онова време в Гърция ?

Има,но след гръцките кланета са в България и областта Македония.

е напълно изтрещял. както и съплеменниците му

Цар Самуил е бил БЪЛГАРИН, а вие сте кучи синове, "интернационална пляка" !!

Зоран Заев: Цар Самуил е бил син на Господ, значи е общ (с България) Няма никакви проблеми. Усмирителя на Балканите, Екатерина З. и Каракачанов споделят мнението на Зайко.

Gezungen

Достоевски добре го е казал: Идиот. Естеатвено, че Цар Самуил е общ - нали и те са българи. Все едно шопите от Ла Трън да кажат, че са отделна нация. Хайде стига толкова...

Господ не е ли мАкедонец?

Боко Тиквуний дали ще признае и македонския им език? На там вървят нещата. Тя леля ви Захариева вече веднъж се изтърва, па после замазваха, че друго искала да каже.

Макетата как се извъртяха, а ?! На ви договор !

кви македонци е имало по онова време по ония земи? Кви ги бръщолеви тоя? Не съм чувал за славянско племе ни тракийско "маке"?!

Заев ,ако така тълкувате българската история ,то ти си човек на Дявола.Заев ,защо Византия ослепи българската Самуилова войска и бяха наречени византйците българоубйци ,а не македоноубйци? Щом ,като Самуил е общ по право това означава ,че т.н. македонци са си 100% -ви българи.

ке ми го пушите у*кето. Самоил нема как да биде бугарски цар, зашто секогаш бугарите са били татари.

jingiby

На майка ти античката пи?ка...

Самуил е син на Господ, а македонизма е дете не дявола.

Надеждата ми е в макетата да катурнат нато а след него и еврогейския с номерата които само те могат да спретнат.. С тази си приказка днес го нахендри на България, утре ще го нахендри на Гърция с Александър Македонски е е ''син на Господ'' значи си е и техен като ''божи чеда''..

Е сега като ги приемат в нато и ще видиш ти кво става!

Самуил убива тримата си братя - Аарон, Мойсей и Давид. По баща са българи с баща комитет Никола. По майка са арменци - затова имат еврейски имена. Майка им е от арменския императорски род на царица Мария Лакапина. При омъжването си за цар Петър - Ирина. Цар Петър и царица Ирина имат 3 сина - Борис II, Роман - Симеон и Александър. Именно на Александър принадлежат земите на днешна Сърбия, Косово, Босна, Албания. Тезик земи не са завладени от арменеца имп. Василий 2 Булгарофигон Македон. Александър доживява старините си и вижда синовите на своите синове на власт и богатство. Така завършва Писанието за Александър. Малката дъщеря на Самуил, Теодора - Косара, се омъжва за принца на Дукля - Иван Владимир. Тяхната дъщеря става принцеса на Зета. Така на западните Балкани се появява царска кръв и те могат да имат претенции за самостоятелност. Двете деспотства са в земите на Рашка - етруските се самонаричат РАСЕНИ а до днес в Македония съществува град Ресенъ. България държи патентните права за държавност на балканските държави. От бронзовата епоха тракийските царски родове са златни и имат единственно те право да излъчват царе и князе. В едно и също време сръбската и руска държавност се зараждат с българска царска кръв по женска линия а името на първородния син на княз Борис - Владимир става царско за бъдещите Сърбия и Русия.

много филми снимаш

Ма майко мила! Нова история си измислил:))

Ну, ну....больно в очко?

" По майка са арменци - затова имат еврейски имена."!!!!!!!!!!??????

Вярва ли някой на глупостите, които бръщолевят измислената нация македонци? Статията за цар Самуил в Уикпедия е отразена освен на на български, на още 37 световни езици. Във всички тези статии цар Самуил е посочен като български владетел, а само статията на македонски твърди друго. Дори статията на сръбски не подкрепя тяхното твърдение. Това е , а и не би могло да бъде иначе , толкова много доказателства има по темата.

Вярват, вярват... Германците и англичаните толерират простоиите им македонски. Хората са прости в днешно време-ядат хамбургери и не знаят де е Бг-то, камо-ли историята българска. Накъдето заклати феса, натам ще е историята

Интересно защо Василий II е известен като Basil II Bulgaroctonos или Basil II Bulgar Slayer във всички исторически извори. Защо не е македоноубиец ами е българоубиец като този прякор получава след победата над Самуил при с.Ключ. Друг резонен въпрос е зададения от покойния Божидар Димитров към македонските "историци". Моля назовете кой е бил владетел на България по времето когато Самуил е бил македонски цар. В никакъв случай не трябва да правим никакви компромиси с тях докато не се отрекат от подобни глупости.

Има един известен норвежки крал Харалд Хардрада, той участва в потушаването на въстанието на Петър Делян(син на цар Гаврил Радомир и внук на цар Самуил). Та този крал Харалд в скандинавските саги е наречен "булгар-бренер"-разорителя на България.

Делян не е от царски род и затова въстанието не успява. Делян е самозванец и се самонарича Петър. ЛъжеПетър. За да успее въстанието вика от Армения наследник на голямата дъщеря на Самуил. Арменеца идва, хваща го шубето и предава въстанието на императора (също арменец). Липсата на подкрепа от царска кръв обрича иначе успешното въстание - без легитимен цар властта е обречена. Само в червените книжки може да има хан в България и цар-свинар. Монархията е уникална човешка форма на власт, съзала хилядолетни държави без промяна на същността. На монархиите на българите по кръв и императори Констанциите и Юстиниан днес дължим съвременната държава и право. Василий 2 Македон е Македон....защото е роден в тема Македония(от Цариград до Охрид) - преименуваната тема Тракоя през 383г. Василий 2 се окачва с титула Булгарофигон не за избит отряд запасняци в прохода а заради унищожаването на Независимата Българска Черква. Юстиниан Велики издава Прима Юстина и дава свобода на Брегалнишката епископия като Брегалница и Доростолската епископия стават независими от патриарха в Цариград и папата в Рим. Калояна връща този статут чрез императорско достойнство и корона от папа Инокентий. До днес цариградския поп не признава самостоятелната Българска Черква.

Дори и да е бил самозванец(нищо категорично няма като информация), другия предводител на въстанието-Алусиан е оригинален царски син (син е на цар Иван Владислав), но това не е помогнало за успеха му. А относно твърдението, че "Делян не е от царски род и затова въстанието не успява", искам да ти припомня, че братята Асен и Теодор( бъдещия цар Петър) успяват с вдигнатото от тях въстание, въпреки, че те не са от царски род.

само да вметна в посока на македонската медия ---- убиеца на Самуиловата армия се нарича, василий македонец

Василий II - македонец по фамилия, Самуил - македонец , защото управлявал от Охрид. И войната помежду им не е война между България и Източната Римска империя, а македонска гражданска война.

Ще дрънка защото когато трябваше българските държавиници да бъдат българи бяха европейци !

Заю и Бою, ръка за ръка и пръстче в дупето на другарчето.

Тия, какво ,,пак дрънкат,, нашия чиляк?

Самуил бил син на Господ майко мила жив да ме бях :)

И този е ,,роден в ясла,,. Зоранчо..

Тепърва ще им сърбаме попарата на макетата. Пуснахме ги под леглото, а те отдавна се качиха отгоре. Благодарение на "далновидната" политика на ГЕРБ“

На герб и вмро , големите ,, патриоти ,,

Когато един народ 60 години е под Сръбско-руски диктат, на основата на антибългарщината, то Заев е истински българин след това изказване. Както и ние не може да се оправим с русофирските рубладжии, така и в Македория още плачат за Тито и сръбския период. Следва геополитически шамар за азиатските рубашки и откъсване на балкански територии от простотията и беднотията на руската доктрина.

Нещо не мога да схвана какво искаш да кажеш бе приятел. Щь Ю

Поне му олекна. ..А може и полюцийка да си е докарал. ..по хората ходи..

Разбрал си го , но не ти отърва. Изкара си днес копейките, ходи за одеколон.

Цар Самуил, дано не вижда с тия прожектори в очите , как е омаскарен с тази карикатура на паметник ,че не ще се обърне в гроба , а направо ще се върти . Само не разбирам от къде видяхте как е изглеждал за да го направите такъв клоун. Срам нямате ли пред този наш Велик Цар. Или всичко е пари в тази държава !?!?

Над балканските народи, фатално им пречи да поемат свой собствен курс към цивилидована Европа.

Толкова ФАТАЛНО прост човек като теб не съм срещал.

са тежко комплексирани сбърканяци.

...наши хора...

Понеже Господ е Българин , всякакви претенции на обърканите хорица от Западните покрайнини са неоснователни .

Бог Арии са българите. Така и ни наричат на запад от Беласица - бугари.

Да ама пък господ е македонец ...... и проблемът пак остава !

Много неприятно манипулирате лайковете но това не е редно и не е честно да се мълчи.

и какво от това кучетата си лаят кервана си върви

Това е само началото на македонското нахалство. Както вече нееднократно съм писал,мръсните номера на македонците тепърва предстоят. След подписания, предателски за нашите национални интереси, договор. Чакам,какво ще отговори на Заев,самолетаджията Каракачанов.

Тоя ме преби! То дупене, лизане, чекнене... На кого още не е правил разни неща, само и само да приясвоят бъдещи евро фондове и т.н. Ако наистина смятаха, че.имаме обща история да се бяха кръстили Западна България, както им предлагаше проф. Б. Димитров, Бог да го прости. Нема угодия на псевдо макетата!

Как може да се сключват каквито и да било договори с тия !? Тия просто са повредени на генетично ниво и оправяне няма!!

Е няма ли станат много Божите синове? Такъв е Исус, айде сега и Самуил. Заев и някое ново евангелие ще напише, само и само да не каже простата и обикновена истина, че Самуил е българин. Баща му е комит Никола, а майка му е Рипсимия, за която има подозрение, че е арменка, но това не променя нищо.

Червената шапчица се разхождала в гората и изведнъж на среща й излиза един заек омазан с лана. Червената шапчица: - Зайо защо си омазан целия? Заека мълчи нищо не казва и червената шапчица изважда една кърпичка и го избърсва целия. В този момент от храстите се чува гласът на Кумчо Вълчо: - Червена шапчице, имаш да ми дадеш една салфетка да си избърша гза? Червената шапчица: - Нямам, Кумчо Вълчо последната я дадох на заека. Кумчо Вълчо: - Я тогава дай заека пак насам!

разкажи и за лисицата

забърсала със зайо

В изпълнение на поставената му задача Заев - Македония в НАТО, направи толкова дипломатико-исторически еквилибристики, че няма как да не хлътва от време на време в получилите се клопки. Но, според мен, коминтерновският корен на македонизма е отрязан. Което не изключва ЕС да му подаде съвсем нови хранителни вещества.

кой корен че не можах да разбера

чак сега ли разбраха че е бил евреин

С тази си теза г-н Заев може приятно да изненада даже и коминтерновските бащи на Македония. Сигурно и за него самият се отнася това шизофренично съждение. "....нито е македонец,нито е българин....."Така ще да е.Царят-Мъченик е от тъмната страна на Луната. Досущ като Заев.Баща му е Господ .Сиреч-неизвестен. Най-малко пък....българин.

Зайо Байо, какъв е бил Самуил, това е документирано, включително от гърците. Вярно, че писарът на Александър Македонски го е пропуснал, ама дето се вика, кьорав карти не играе. Ти обаче не бери гайле на Самуил, ами се замисли за фокуса, дето всичките ти прадядовци, барабар с прабабите българи, пък ти - македонец.