Зоран Заев се ваксинира публично с китайската ваксина "Синофарм" (видео)

Македонският премиер обяви, че не е избирал с кой препарат да бъде имунизиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайска ваксина щото пази Северномакедонскиот език да не мутира към българскиот !

Може ли ЕСКИМОС / жител на северна страна/ да мутира ?

Тя , ваксината си е чисто северно македонска, но произведена в источната им провинция Китай. По важен е потника. Един впечатляваш модел направен за селяни, и пак в источната им провинция Сега спокойно може да чака за преговори с ЕС

Китаьо, земьо северозападно македонска, и за тебе ли ке се тепаме? Незнам само дека ке ги копаме азио-македоните, оти са много.

Голям селянин е на снимката - този потник много му отива :)

си го преместих.

"Не бил избрирал"... абе тоя Зайо като ти каже "добър ден" трябва да погледнеш навън дали не е нощ.

яко северномакедонско дете е зайчо! ма що сеи ваксинира с китайската а не с российската???

Всички ваксини имат странични ефекти От Китайската ваксина Синовак или Синофарма например ти се дръпват външните ъгли на очите, пожълтявя ти кожата и ти се скъсява пишк@та. От Руската ваксина Спутник Въ пък започва да ти се пие алкохол още от сутринта и ти се иска да набиеш някой за нищо или поне даго напсуваш за разнообразие; От амерканската ваксини като Модерна и джонсън и джонсън те избива на джендър идеология като член и Представител на LGBTQ* - общността и започва силно да те сърби аналното отвърстие.

китайската ваксина е с 60% ефективност. Това е оре долу, може и да работи може и да не, с равни шансове. Добре, че сме в ЕС иначе и нас щяха да ни бодат с такива експирементални боклуци.

Ти какво си мислиш, че западните ваксини не са експериментални? Трябва години да минат, за да се тестват ... и пак има нежелани странични реакции ... Те за няколко месеца ги създадоха, тестваха и пуснаха на пазара!

Дори иновативната рнк технология за ваксините се тества вьрху хора от поне пет години! Сега просто смениха кода за новия вирус! Иначе са измислени и сьздадени като технология от преди десетина години сигурно! Иначе нищо нямаше да стане толкова бьрзо! В общи линии е ясно какво може да се случи или да не се случи!

И защо не се набол с македонската?

ке умре от нея

Наденица ли?

И на кой му пука с какво се е набол някакъв малоумник.

На Борисов и Бг

С китайската ваксина, за да си пази идентитетот.

Дир, мога ли да попитам, колко ви плащат от ВМРО за да ни занимавате с тези анонимници граничещи ни от запад.

Заю требе да се ваксинира с македонска ваксина.

За какво му е ваксина? Нали македонците са вέлики.....

Защо ни занимават с лица, които мразят българите и България? Ако ще и в Космоса да ходи този

Май са го излъгали, че това е югославска ваксина ТитоФарм. И затова е побързал да се ваксинира и бетонира фалшификацоята на БГ историята в неговата глава.

Хайде и то си тресна глюкоза за пред хората.Както генерал черни гащи и доктор рептил ботоксов .Само що не ваксинираха вожда дето толкова много рипаше

Еми македонецът се доказва като тъп българин.

Тоя юго- еничарин има нужда от българска кожена ваксина!

Всички ваксини имат странични ефекти От Китайската например ти се дръпват очите и ти се скъсява пишк@та от Руската почва да ти се пие от сътринта и ти се иска да набиеш някой ,а от хамерканската те избива на джендърче и почва да те сърби ГЗа

Стига с тези северно македонци,заевци,баевци и други изтърсаци.Оставете ги да лижат гъзовете на сърбите и да си правят нова Югославия.За какво постоянно пишете за тях.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!

Sinovac е ваксината.

Явно и в БЮРМ няма интерес към Ковид-а.