Зловеща находка: 18 чувала с човешки останки в мексиканска ферма

Властите изпратили войници за обиск във фермата, след като мъж, избягал оттам, казал, че е бил държан насила от похитители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

skromna35

Ластите!!??

Затова ли намаляха жертвоприношенията за мен?

Ей кви неща ставали по белия свят, у нас нема таквиз работи

Ежедневие в преуспялото Мексико. Но пък имат заводи на Фолксваген, недейте да хейтвате.

Най-големите в света след германските. И на Ауди са почти (ако не са вече) готови. Една позната българка, строителен инженер в Германия беше почти 2 години в Пуебла в тази връзка.

На фона на реалните събития в Мексико това е като да съобщят че Иванчо си е обелил коляното докато е избухвала ядрена бомба, което си е нормално нали. Но коляното на Иванчо е истинска трагедия. Абе журналя нескопосани. По 200000 човека умират на година в Мексико. Защо ли? Ами защото ако не знаете там има гражданска война. Макар и необявена но я има. Нарко-картелите воюват с правителството. Автобуси с полицаи са били залавяни и хората убивани. Цели села са били унищожавани. А вие тука за някаква фермичка ми говорите че било трагедия. Ма верно ли?

Най-мразим такива, които говорят глупости за неща, които не са виждали. Ти бил ли си някога в Мексико? Защото аз живях и работих там почти 2 години, в Монтерей. И както виждаш още съм жив. И бих отишъл пак там, ама нямам предложение за работа за тази страна. Сега съм във Франция. Скука до болка...

Шитхол кънтри

"ластите"?

Бъдещите жители на САЩ са това, избирателите на демократите, заедно с негрите. Да им е честито и да пускат още десетки милиони.

Индианците са като негрите, полу-човеци...

Ацтеки

са станали недоброволни донори -337 човека са спасили хора с финансови възможности .