Коментари - Цял месец постоянни проверки на КАТ в акция ”Зима” | dnes.dir.bg
назад

Цял месец постоянни проверки на КАТ в акция ”Зима”

От днес до края на месеца Пътната полиция ще провежда традиционната си акция „Зима”.

Обратно в новината

Коментари - Цял месец постоянни проверки на КАТ в акция ”Зима” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато българина масово започне да прави тия неща, без да трябват акции и без да ръси мозък по форумите, щото е осъзнал, че така трябва, тогава може да се каже че ставаме нормална държава.

АБе не може ли държавата да слага по едно подово отопление на тези пътища, бе?! Иначе трябва да дам 200 лева за гуми, че и наглеците искат през 8-9 години да ги сменям!

писна ни от глупавите ти опити да се пошегуваш.

сега ще завалят актове за превишена и несъобразена скорост като снежец. Ама правилно е - всеки иска Коледни и Новогодишни надбавки!

да събере всичките трошки, не в движение, които от години стоят покрай блоковете и само заемат места за паркиране. Толкова е лесно: 1. Дапредупредят хората и да им дадат 1 месец за доброволно премахване на такива потрошени стари коли, след това да минат и да ги приберат от паркинги и гаражи с такса 200 лева на кола, която да вземат от собствениците на такива боклуци, които са задръстили всичките квартали. Кога ще има поне външен ред в тази държавица???

Масово карат с един фар, един стоп, някои без изправни светлини - нямат къси и направо на дълги, трети без стопове да светят... Масово пък карат с нерегулирани светлини или кривогледи фарове. Повечето са мангали заменили каруцата от един кон с кола от 100 коня и стават камикадзета. Също и селските бекове. Да не говорим за състоянието на гумите. Преди 30 години не сме имали зимни изгъзици, но хората спазваха правилата. Сега с тези изгъзици, но никой не спазва правила. НИКОЙ... Колкото и да се пеним, ако не ни се набие в чугунената българска кратуна, че трябва да се цивилизоваме, няма да има файда.

Всеки пролетар е наясно, че само самолетите на над 10 години са опасни. Кошниците на 20+ години са по-безопасни и никой не може да дава акъл с какви гуми и какви фарове ще го карам.

- Ей ционер, къде е тоалетната? - Първо, аз не съм ционер, а милиционер, втор.. - Бе ционер, кажи къде има тоалетна!? - Казах Ви, аз не съм ционер, а МИЛИционер. - Бе аз на тебе "мили" нема'а ти кажа, па ако ще да се посера!

А, от проверените каруци, колко бяха изправни? Аз тук у Северозапада, каруца с светлотразител не съм видял. Циганската логика е - не треа да се вижда нощем каруцата, щото караме крадено. Той не си дава изобщо сметка, че ако аз не го видя на пътя, се пребиваме и давамата.

бля-бля-бля Гръмко обявяват акции, после в годишните анализи се отчитат: "от тази до тази дати имахме тази акция", а резултата..... резултат никакъв. Акциите им утихват и се забравят още преди да им е приключил срока на изпълнение.

"6-и ноември сме го обявили за ден без загинали велосипедисти на пътя." Нема проблем, ще изтраем един ден. Ще ги газим в останалите дни. Хо-хо-хо...

Ми направят заплатата нормална и се нахраня, може и да отделя за нови зимни гуми. Дотогава - по сокаците и нощем.

не води на добре

и накращ нищо! Когато КАТ заработят като нормалните хора, може и да има ефект. Нарушенията са ежедневие и те не ги виждат,ако не са обявили акция!

милиционерите не са там за да работят а за да ползват привилегии

милиционерите работеха....полюцаите не работят!

Бла, бла, бла ... пускат едно съобщение в пресата и после на топло по кафетата.

Тия тъпанари да засилят контрола за изгорелите газове а не да се занимават с глупости.

Ади, бря! Да ми спрат таралясника, това ли искате?! Първо да ми купят нов!

Защо те да ти купуват нов? Всеки собственик е длъжен да се грижи за техническата изправност на МПС-то което притежава, и ако не може да го подържа технически изправно (в това число и нивото на вредни емисии) то тогава просто няма да има МПС. Никъде не е записано, че всеки пуйчо трябва да има кола.... В този ред на мисли, трябва до толкова да се затегне контрола на техническите прегледи, че водачите да ги е страх да идат на преглед за да не останат без кола по технически причини, вместо тези прегледи да са се превърнали в .. поредния стикер на предното стъкло който трябва да се сменя редовно...

Не си прав, няма какво да се мотаеш по платното по тъмно и без светлини. Вероятността да не те видят и блъснат е много по-голяма. Какво ти пречи купи си един комплект светлини, заслужава си инвестицията от няколко лева.

А защо да не се занимават с велосипедистите? И те като всички останали са участници в движението и на моменти са толкова нагли и аругантни че направо тръпки ме побиват. Масова глетка по улиците е велосипедист да пресича с бясна скорост по пешеходна пътека, да пресича на червен светофар, да кара по средата на платното (особенно ако са 2-3-ма да си говорят), да нямат светоотразители по колелетата.. Изобщо , това че си се качил на колело не означава, че можеш да правиш на пътя каквото си поискаш и не подлежиш на контрол!

да се занимават , щом са на пътя . Ама това кой колко е ''нагъл'', явно не ти е изгодно да го видиш . Не знам ти колко нагли велосипедисти виждаш, ама аз на ден поне 100 нагли шофьори виждам. нагли спрямо колеги и спрямо пешеходци.