Пуснаха от ареста 4-мата, нападнали екипа на Нова

Пуснаха от ареста четиримата мъже, нападнали екип на Нова на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста 4-мата, нападнали екипа на Нова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чалгария страна мечта

Били са ги, защото са ходили да интервюират някой , който не иска да го интервюират. Навирали са микрофони в лицата на хората и са питалина стойчиво: " кажете защо ..." БИЙ Журналистите където ги видиш, да се научат да уважават хората и да бъдат полезни на обществото, да не бъдат журНАГЛИСТИ!

Мутри, цървули и биячи, това ни е наследството от ДС и от СССР, благодарим за което

Странно, защо преди 89г. нямаше такива, а дойдоха след "кой не скача е червен"?

Имаше ги,но БКП не даваше на медиите да съобщават за убийства,обири и други подобни

Да живеят връзките между адвокати, съдии и всякаква подобна паплач, която всъщност просто менажира пари в тази правонедавателна наша система.

Защо държавата стопира хомосексуланото търсене на тези - по всичко личи, че престъпната им волеизява е търсене на гей приключения?!

знаех си ,че ще ги освободят,те са невинни

1990 година. Здрави младежи раздават улично правосъдие сред 8 милиона население и няма никакви последствия за тях. 2017 година същото, но населението намаляло с 2 милиона и половина. 2035 година ще има ли държава?

Това върви паралелно с убиване(разграбване)на държавата от управляващите без значение от коя партия са. Имената на партиите различни, целите еднакви.

Нали искате да се строят пътища. Тези здрави момчета на една верига и по една лопата с въоръжена охрана. Бачкане до отказ!

ако ги питаш са си патриоти момчетата :(

Поемам отговорността за всичко , което се случва в нашата кочина. Готов съм по всяко време да вляза в затвора. Искам да изтърпя наказанието, което се полага на всички видове бандюги , разхождащи се на свобода. Сигурен съм, че в затвора ще бъда в по-голяма безопасност. Поздрави!

" В негова полза е свидетелствал цял отбор по кикбокс, който участвал в състезание в Сърбия. Румен Мишев и Стилиян Георгиев били с отбора в Сърбия по време на инцидента."-лъжесвидетелите в ареста!!!

много интелигентни физиономии...

чудете! Бургаската мутра я оправдаха.

българските полицаи и българското правосцдие отново показаха че са евтини ,некадцрни пионки и могат да ги купуват и да ги разиграват лесно разни махмуни !тук в милата ни родина както винаги всички свине са невинни

човеко-подобни са Homo sapiens? И са българи? Каква деградация.........

Точно това ми направи впечатление - един кроманьонец изглежда по-интелигентен и одухотворен, в сравнение с ръбестите (бръснати) мутри от снимката.

Аз съм горд,че съм БЪЛГАРИН,но дали за такива могат да се нарекат МИШКИТЕ които се правят на ЕРБАБ и раздават правосъдие когато има и други с тях,а после се КРИЯТ като най големите СТРАХЛИВЦИ или КОРУМПИРАНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ???С такива действия по точно БЕЗДЕЙСТВИЯ не се знае докога ще търпи нашият народ и не вземе накрая той да раздава правосъдие!!!Дано не се стигне до там,но на всеки трябва да му е ясно,че когато ножа опре до кокала и търпението на хората свърши няма спиране.НАРОДА ИЗДИГА и НАРОДА СВАЛЯ!!!

Съгласен до някъде. Но защо "дано не се стигне"? Без да се стигне няма да се оправим.

Така става когато хора превърнали правото в средство за препитание пишат законите . След като няма кой да им държи сметка за действията и бездействията по време на служебните им задължения - ще бъде така ! А на края побойниците ще бъдат оправдани с глоби към републиканския бюджет в размер до хиляда лева . Чудесни брилянтни прависти с чудесни брилянтни решения .

Интересно ми е според вас ако такъв инцидент се случи на магистралата Мюнхен-Щутгарт и айде да кажем леко мине без верижна катастрофа! Каква ще е реакцията на немските правораздавателни органи. И ако не си го представяте, опитайте. Пък кой спрял, кой кого бил дори е следващ въпрос. Но да кажем едни от участниците ще ги защитава РТЛ, а други ще ги пуснат с глоба от 1000 евро?

Много ясно че ще ги пуснат - нищо не са направили! Въпроса е, защо оператора на Нова ТВ, който е щял да предизвика катастрофа и после разиграва полицията и цялата страна, не е в затвора още! И кога Нова ТВ ще го уволни и ще се извини за лъжите!

Много точно казано. По нашите стандарти, това е нищо. Да спреш някой, да го набиеш, да блокираш магистралата, с което да застрашиш живота на десетки. Щом е от "цвета на нацията" няма проблем. И не казвай, че такова нещо в България не се случва.

Щука

Много ми е интересно, кой маркира тук коментарите за "избрани"? Как може тази глупост тук да е "избран коментар"???

Държавата на безумията - шепа гамени избирателно нетретирани от "загрижената" прокуратура, като престъпна група и услужливо омаловажил престъплението им съд, "незабелязани" с години от МВР, сляп и глух НАП за произход на имуществата им и платените данъци затварят основна магистрала, малтретират журналисти и ... НИЩО. Дестабилизирали държавата всички поискали НИЩО-то да се промени ...

Дира.. Ще го напиша пак... Има ли вече някой, който да тъжи за "цвета на нацията" през 44г. Тогава, при липса на медии и интернет, тогавашния цвят е извършвал много по-нечовешки случки. Та има ли някой, който да е против същото да се случи със сегашния "цвят на нацията"?

Щука

Това не е новина! То се знаеше, че ще стане така...

Изхода е с бой по мутрите.Независимо къде са-в съда, полицията, прокуратурата или незнам къде си.С боя е като с парите!Като не става с бой става с много бой!!

Приятелчетата на Тиквата, живот си живеят в България.

И,.... какво се СЛУЧВА ??? Всичко се размива .....

И да им се извинят,нали другарю Лозанов?!

Ето това е огледалото за състоянието на държавата.Всички европейски доклади за състоянието на нашето правосъдие са верни.Мафия и прокоратура са се съешили здраво.

Каквисте ми мизерници! В тази задръстена държава върците пазят стадото! Демогравски срив ли ..... Само борчета и тъпи подмазвачи ще останат, барабар с резаните дето идват!

Би трябвало всички да ги заплюваме по улиците да ги изключим от обществото не само тях а всички като тях. Да видим как ще понесат това всеки да ги плюе.

Да ви сера на държавата, мутрите, куките и прокурорите, за съдиите - линч!

Липса на държава отново, все едно пак сме 1990 и някои си година.

Браточките на нашия "любим" Боко - са недосегаеми! Естествено никога няма да разберем кой "велик" изрод са охранявали, защото явно е публична личност, а и никой кривоохранителен орган в територията България не прави усилия да открие! Честито ви ново- старо правителство! Честита ви мизерия и простотия!

Драги журналя, напишете поне името на съдията, който е освободил мутрите. Ех, милионери станаха тия магистрати, деева... Никога няма да се оправим!!!

И какво са виновни съдиите в този случай??Нова унижи наш състгезател с лъжите си за него за участие в ''побоя'' над техни служители ама не роптаете за това нали?/Та нали самите ''бити'' са зачвили че задържаните не са участвали в това??? Как не проумя българина че не съда а цацаратурата решава изхода от всяко дело взависимост какво и е изгодно или поръчано подавайки измислени доказателства или измислени интерпретации дето няма как да ги защити с реални доказателства..

Всички са виновни от полицай до съдия та даже и администрацията им ние им плащаме заплатите те позволяват на тези негодници да ни избиват по улиците

трябва да се появи "хитлер", май ....

Мутризацията в България си върви с пълна сила. Кортежите с тъмните стъкла се виждат всеки ден, полиция няма. Да питам какво стана с онези тримата от Околовръстното - нищо

Как нищо? Наказаха ги със строго мъмрене!

Как бе, нали обявиха нула толерантност ?

И самият Негово Величество Главния Прокурор на България се закани да се вземат най-строги мерки и да се спрат тези безумни агресии на пътя. Той и се справя - засега е спрял агресията по ескалаторите в екс-ЦУМ.

Редакцията тук работи на принципа - лъжа повторена сто пъти става истина. Ими ли някой от форума да ми каже, в коя лента за движение е спрял автомобила на журналиста? Както е преписано за пореден път в тази статия, излиза че е спрял на банкета извън платното за движение вдясно на пътя. Тогава няма как да са задръстили магистралата. Понеже шамарите които е изял, са горе-долу заслужени, за грубо нарушение смятам хитопетичното спиране на движението. Което според мен е лъжа, тиражирана от заинтересовани журналисти. Така излиза от техните неграмотни писаници.

Очевидно конете подкрепят парапитеците, което е напълно обяснимо - животните винаги са били срещу хората, както диваците срещу цивилизацията.

Интересни разсъждения. Ако това бяха твоите деца, дали все още щеше да защитаваш мутрите?

Cаше, като те притиснат отляво и отдясно, ще спреш навсякъде. Явно ситуацията е била малко извън ЗДП.

Щом съдът в Булгаристан пуска престъпници на свобода сред нас нормалните хора, то тогава ние къде да се изнесем ?

Знам че ще нацвъкате минуси, ама хайда да погледнем нещата така: - какво значение има кой е пътувал във втората кола, като този човек не е участвал в проявата ? - очната ставка се проваля! Посочват човек който по това време е бил в Сърбия. Има граничен контрол и това се доказва много лесно - разследващи жирналист изкара данни за цензура от страна на някаква серелска. При такава информация, как човек да вярва на продажните журналисти за обективно представяне на случилото се. - цялата случка представлява дребно хулиганство. Вие какво очаквате - 10 год. ефективно за един шамар - лекенцето е шофирало провокатовно, умишлено задръствало лявата лента, удряйки безпричинно спирачки. Провокирал, бил мъж, изял шамарите, сега реве като ученичка - първо журналистите казаха че тези препречили пътя на цялата магистрала. После се оказа че ги отбили в дясно. - първо казваха големи черни коли, после се оказа някакво пежо и някакво ауди , Лекето е превъзпитано и повече няма да бави умишлено джижението. А най-общо : един ганьо срещнал друг ганьо, в резултат на което втория ганьо шамаросал първия такъв.

Ще ти нацвъкаме минуси, защото си прост! Дано да станеш жертва на такова "дребно хулиганство"

Аз хора не провокирам! Който го е страх от мечки да не ходи в гората!!!

Утре пак ще пребият някого. Няма страшно. Имало проблем, блокирали движението на международен магистрален път, но никого не били удряли! Значи юнаци - дайте по една хилядарка и да ви няма! Ако, обаче, български гражданин, спрян от мутри се беше защитил, гаранцията щеше да е най-малко 10 000 лева, ако изобщо му променят мярката за неотклонение. Така съди съдът на мутрите и олигарсите!

Те тия ръбове кат ги гледам сигур са "каймака на обществото"! Такъв кога и да го свитнеш-се е късно! Заради такива,нашарени по ръцете маймуноподобни оправдавам оръжието,което маса граждани влачат в автомобила! А то не е малко... Имам авер,авджия,у задната седалка на джипа има тайник,невероятен! Бърка вътре и излиза Ижовка рязана без приклад! С две бренекета. "За стоп-ефект" признава скромно... Е какъв стоп ефект кога му изкараш навънка половината гръден кош! Друг такъв, го биха пак тия-шарените, таксиджия-на дюнера гледал един от тях уж накриво... Биха си го за идеята. Сега влачи у таксето Черногорец от времето на Филип Тотя... Бе викам,ти си станал голям черкезин, с тва ако те набарат... Никой вече няма да ме бие,казва... Не знам с какъв боеприпас го е снабдил,ма казва че в салонен бюфет прай дупка колко топка за тенис и вади тухлата от стената зад него! Не ги обвинявам-джунгла сме... Хората не са виновни. То не може и до всеки да стои полицай да го пази. А лошото е,че татуираните,които бият по улиците стават все повече...

Каква е логиката да пускаш някой, който от самото начало крие факти - не знае къде е колата, отишъл е в чужбина преди да го арестуват, не знае кой и къде е 5тия човек с телефона и т.н. Съдът се оставя да го правят на маймуна или така иска и чакаме някой да смачка наглата престъпност.

Тъпа държавна система, тъпи управляващи, тъпа съдебна система, тъп народ.... В този ред....!

ВЕЧЕ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО ЗНАЧИ ДУМАТА "ПРАВОСЪДИЕ".

заради това, че се подхилват и не казват кой е пътувал със втората кола и четиримата трябва да стоят в панделата!1000 лева гаранция?!Никой от тях не ходи с по-малко от 5-6 хиляди джобни пари, бе ,магистрати смотани!

осигуряват се на минимална сигурно

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ПРИ СЛЕДВАЩИЯТ ИНЦИДЕНТ НЯКОЙ ЩЕ ГИ ЗАСТРЕЛЯ И ЩЕ СЕ ТУРИ РЕД В ОТНОШЕНИЯТА !

Помните ли преди години един отворко футболист който тръгна да бие човека в жигулито защото го засякъл. Е още е половин човек, защото не попадна на когото трябва и му пуснаха няколко куршума. За съжаление осъдиха човека а дришльоти висеше при Слави и се жалеше. Проблемът е, че като ще е така, да се оправяме сами, защо ни свалят по две кожи за да плащат на службите за да не вършат нищо????? Питам си ей така на....

а цацаров ходи по цум да се среща с други тумбаци -измекяри ............

Супер. Много ме кефи като ги пускат,защо? Защото скоро ще дойде време когато ще почнат да бият полицейски,деПутатски,съдийски,прокурорски синчета и тогава ще си зададът въпроса на този ИДИОТ който не ги е прибрал за дълго?! Това са хора които създават само проблеми!