Журналисти: Стоичков ни нападна и би

Екип на „България днес” твърди, че е бил нападнат от Христо Стоичков. Спречкването е станало по време на сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич.

Обратно в новината

Коментари - Журналисти: Стоичков ни нападна и би | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ги е бил трябвало по здраво дърво за тези интриганти мишки такива майка си търсите там само глупостите да пишете после.трябвало и по един х.. Да им тегли.

Че ти какво искаш от един вилнеещ простак като Стоичков ?

ТОЯ НАГЪЛ ПАПАРАК Е ТРЯБВАЛО НЕ ДА ГО БИЯТ, ДА ГО УБИЯТ -КОЙ МУ Е ПОЗВОЛИЛ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С ЧУЖДИ СЪДБИ, КОЙ ГО Е КАНИЛ ТАМ ДА СНИМА-СЪС СИГУРНОСТ НЕ СТОИЧКОВ!! НЕГО ТРЯБВА ДА СЪДЯТ, ЗАЩОТО ПО ЗАКОН Е ЗА ЗАТВОРА ТОЙ!!!МАЛКО МУ Е!!

Няма циганска сватба без бой.

На нашите "журналисти" им дай да се ровят там, където не им е работа и да пишат гнусотии. В Испания и САЩ за Стоичков нищо лошо не казват. Напротив, хора, които са работили с него казват, че е много добър човек, истински приятел, човек, на когото винаги можеш да разчиташ. А нашите писачи се занимават с интриги и лъжи. Правилно, никой не ги е канил, а те са слухтяли за някои пикантерии, с надеждата пак да излеят помия по страниците на вестниците.

Гражданско дело с искове към бияча, така той разбира колко струва размахването на ръце. Сирурно е решил да продава снимки от тържеството, иначе защо ще е тази ярост. Жалко за младоженците, на които е помрачен най хубавият ден.

Един перкулясал самозабравил се бивш ритач на топка - ето това е Стоичков.

Ега си простотията, която бъка из този форум! Явно Стоичковщината вече е мода в опростачена България!

И това се налага у нас от падането на Соца. Но !Папараците журналисти ли са?Не са ли те челни носители на простащината в информационното пространство? И кампанията на "журналистическа солидарност" ми се струва чист кич в дадения случай.

Не заведението, а паркинга пред манастира, който е публична собственост!

Нито добър футболист,нито човек.А Боко го беше сложил да представя Бг.Просто хулиган.Тълпата винаги е искала да гледа сеир и той се движи с елементарната си същност по тази вълна.Пълен буклук

Заслужава си цената - да изядеш малко бой за 5 минути слава. Някой беше ли чувал за тоя от снимката? Нямаше и да чуе. А сега вече 2-ри ден е център на медиен интерес и коментари. И CV-то му се увеличи с един абзац.

Mалко ви е бил, навлеци мръсни!!!

Има си закони бе хора! Всеки има право да снима да обществено място. не му е влязъл в имота да го снима. За побой си има наказание.... За неразрешено влизане в имота (ако има такова) се предвижда арест.

В България не поканен не ходи на сватба.И не само в България.Така че каквото повикало-такова се обадило.

По цял свят можеш да снимаш На обществено място. Той си е бил в колата пред манастира - няма нужда да го канят на сватбата, не е влизал нито вътре, нито в нечий имот. Снима си отвън , това му е работата на журналиста.

Поакнени ли са били да снимат тези фоторепортери, и ако не какво търсят там? Не плюйте срещу Ицо, тъй като само заради името Стоичков целия свят знае, че има България.

малко ви е бил - трябвало е да ви насини физиономиите, та да разберете, че не може да тровите живота на хората, само и само да изкарате хонорари

тук един се подиграва, че са били цял екип. Екип да - щом са повече от един човек. Екип журналисти - браво.Може би по липса на средства жураналист изпълнява и шофьор.

злобни и завистливи сме.Оплювате българи прославили България, с труда си направили пари - да бе - затова завиждаме, а пък ако е известен, ако пишат и го знаят по света, ако има мацки, които са само с най-известните и готини мъже - тогава, о - тогава няма милост.

жена съм, възпитана и не пиша грубо , но ме триете, защото питам шофьора и той ли е журналист според заглавието на статията. От никоя партия не съм, но допускате да пишат "шопара от Банка - жена на Ердоган",тиквата Борисов, тиквоч и мн. др.

еее ама нали знаеш що допускат някои работи...ама добре че голяма част от хората имат глави на раменете си..

цял екип нахалани журналя. Затова ли не ги е наритал с левачката ами ги е шамарил?

фотото на статията - казвам прекрасен, изумителен интелигентен, гледа умно и при това журналист. а ме трият, жена съм, възпитана и не упОтребявам гадости, а ме трият. ЗА ДА НЕ МЕ ТРИЯТ ЩЕ ПИША - ББ Е ТИКВА, ШОПАР.

на снимката - какъв ерудиран журналист.

ицо - простак - ама направил с труда си милиони -затова го и мразят, а този олигофрен той какъв е - провокатор на глупци и завистници.

БРАВО ИЦО!!! Малко им е!!!

Какъв е тоя мухъл, каквъм мъж е бе ... един шамар не може да преглътне, мърша какво прави там? Малко му е, аз ако бях на Стоичков щях да го смажа. Мухъл

Не се вижда нищо от побоя, но вие какво правите там? Поканени ли сте? Поискахте ли разрешение? Ако искате да направите някой лев, скрийте се някъде. А може би побоят ви е бил целта?

Приплаква като глезена госпожица, за минута слава покрай Стоичков.

Малко Ви е бил!!! Нагли типове търсещи сензация на един толкова личен празник.

Бе, извода е следния: Тръгнеш ли за някой манастир в събота и неделя, питай някой доктор хонорис кауза дали не жени щерката!!!

Стоичков е БИЛ велик футболист. Сточиков е бил и си остава едно прост и невъзпитан човек. Такъв си беше когато го даваха как псува на майка испанския съдия, такъв си е и днес. Не става за пример за подражание от младите.

така е,но има право да жени дъщеря си без някой да го снима...все пак е известен човек и такива снимки се продават, а не се подаряват на такива като тоя тарикат...

Че Стоичков не осообено възпитан, спор няма. Че има "журналисти" дето си врът камерата навсякъде и това е вярно. Но в същото време-вижте сватбата на дъщерята на Ники....(футлболист от Левски и националния)Хубава булка, стилна сватба. Без изцепки и простотии-въпрос на възпитание...

ти самия поясняваш кой е тоя ники,а стоичов всички го знаят е там е разликата...

Путин е виновен!

Ти хиена мършоядна. Покажи ако обичаш командировъчното от агенцията в която работиш и съгласието което и е да Стоичков да правите снимки на сватбата.Лешояди, аз съм военен, цял живот ме обучават да защитавам страната си, да стрелям и убивам врагове. Ако вместо на стрелби отвреме на време излизам между хората с пистолет и ей така, за тренировка избивам известни личности, ти какво ще кажеш бе подла лакома за сензацийки душице. Малко ти е било или дори сам си се наранил, защото в клипчето се вижда само веднж Стоичков и то да преминава доста далеч от теб!

Ми ходи защитавай страната си бе, стреляй и убивай ? Кво си се наврял тука. Няма хода, дет да заслужават да бъдат убити ли ? Ходи убивай, нали това са те учили. Тутманик !

Смотльо,ти си психично болен, никакъв военен не си.Щеше да правиш разлика между защита и убийство.Май си от тези "армейци" Гриша Ганчевите и освен воден пистолет най много да си виждал прашка.

Бре! И колко врага си убил през живота си? ТЪП!!!!

констатирам с мъка, че една голяма част от пишещите по нета одобряват поведението на Стоичков. Да е благосовен денят, в който се реших да напусна за постоянно тази варварска държава. Има и цивилизовани индивиди, но те са много малко.

Ицо нито е циганин. нито лош чобек. Ицо, честито! Да ти са живи и здрави децата!

За теб -кама, за мене -проста чекия! Човекът за пример, решава проблеми с юмруци? И ти му се възхищаваш? Ами, да закрием, тогава държавата! Съда, прокуратурата, полицията... Да живеят мутрите! Юмручното право е най право!

Чудовищно е да се реализара, че варварска държава е успяка да се намърда в Европа. Казвам варварска, защото една държава е такава, когато един неин гражданин е пребит, пред полицай и свидетели според някои, и престъпника не е арестуван моментално с обвинения с криминални последници.

щОМ ДЪЩЕРИТЕ СТОИЧКОВИ СА СКАРАНИ -КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПРОСТИЯ ИМ БАЩА-ПОБОЙНИК.ВРЕМЕ Е ДА ГО ВКАРАТ ЗА МАЛКО В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР.

вие сте си за бой,ама не Стоичков,а Любо Чука трябва да ви напипа

ТИ какво търсиш там?????? Канен ли си??? Или съдействаш на недобросъвестните журналя да снимат и да пускат в общественото пространство заснетото с обичайните недостойни, лъжливи, манипулативни, злобни, завистливи, скандални, гнусни КОМЕНТАРИ!!!

А БЕ НА ТОЯ ДЪЩЕРЯТА НЕ БЕШЕ ЛЕ ЖЕНЕНА ЗА НЯКАКЪВ ЦИГАНИН?ИЛИ ИМА ДВЕ ДЪЩЕРИ?

Хубаво е направил.

Голям футболист и в същото време уникален простак- за съжаление това е Стоичков- превърнал се е в една богата, самодоволна и оядена мутра- уви! Няма нищо общо с онзи Ицо от 90-те, който носеше радост и гордост на целия български народ- и той като приятеля си ББ се е превърнал в самовлюбен наглец, който смята, че е над всички и всичко в тази държава. Затова и няма да се оправим, защото ако имаше нормални закони- сега Ицо щеше да дава най-малкото обяснения в съда, да бъде солено глобен със сума от порядъка на шест цифри, да му бъде наложен общественополезен труд- това би било в една нормална, свястна законова държава- не може някой, само защото е бил много добър футболист да прави каквото иска в тоя живот!

Готов съм да се съглася с част от написаното, НО наглите папараци ТРЯБВА да бъдат респектирани!! Частният, личният живот дори и на публичните личности е гарантиран от конституцията и нарушилите го следва да бъдат санкционирани!! Как щеше да се коментира случилото се, АКО не Христо Стоичков, а негов приближен беше участник в този инцидент!!

Личният живот не е личен на обществени места. Това посред конституцията. Респектирането на когото и да де става по съдебен ред, пак според конституцията. И накрая - Стоичков спазва традицията да бие фотографи и репортери, а след това да се извинява и да плаща.

И птичките да снимат, егото на Ицко е толкова голямо, че пак ще им налети на бой. Просто извън професията си Ицко е примитивно човеченце.

Ако искаш да разбереш колко струва един глупак - дай му власт и ще разбереш колко е скъп... нашето Ице ни е скъпичко и на сърце и на душа...

Как един прост човек е помрачил празника на дъщеря си и какъв пример и е дал.Но има видьов ден ,рано или късно ще си плати за тази агресия към всички.Не човек ,а подчовек е бил винаги.Парите не са най важното,а смирението и какво толкова са направили журналистите.В Булгаристан всичко е наопаки,пари притежават хора крадливи и примитивни.

Маймунковци , умишлено го правите ! Ако на мен ми направят тези селяни номер като на Стоичков , ще ги изпратя направо в Пирогов и поне година ще серат в подлоги !

Един хубав ден и той ще си намери майстора.