ИД пусна видео с отвлечен британски журналист

Джихадистите от "Ислямска държава" разпространиха днес видео с британския журналист Джон Кантли, отвлечен при пристигането си в Сирия през ноември 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - ИД пусна видео с отвлечен британски журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Техните измислени инсинуации нямат край!!! Защо не излъчват клипчета на убитите от техните "мироопазващи и антитерористични" основно цивилни граждани!??!?!?!!?!? Жертвите които да ват атакуваните страни са в пъти повече и са най-вече невинни хора!!!!! Що за наглост и лицемрно безобразе цари по техните медии?!??!?!?!?!!?

Журналистът, май са го превърнали в еничар. Жалко е, че се е поддал да го промият.

видиш ножа друга песен ще запееш!

Жалко за журналистчето, но такава е съдбата на всеки гражданин от UK и USA и трябва да се сърдят на своите държави, които въоръжават терористите по света и после се чудят, защо точно те са потърпевшите!

Не ми пука за някакав си британец. Ние тук сме по зле.

само като си помисля, че и тук същъте щатски юроди спонсорират радикален ислям...

май си се объркал - Саудитска Арабия ги спонсорира всичките тия с големите бради в БГ, както и закачулените им жени...

Саудитска Арабия и САЩ са дупе и гащи!

широко се тиражира в нета интервю на Джими Картър в амер.списание САЛОН, че САЩ за най-големият подпалвач на война в света - за 70 години са предизвикали 30 войни. (Сигурно и той е рубладжия.) Който не знае - да пита Гъгъл кой е Джими Картър. Обвинява Бараката, че прави големи грешки в арабската си политика и предизвиква хаос. Също и за Крим и Украйна казва че това е руско-американски конфликт!

Тези дали са наясно, че след американците ще дойдат руснаците и тогава нещата ще са истински, а не като в Холивуд. Че американците нищо няма да направят е ясно, обаче тези ако прекалят ще дойдат руснаците. Западът е слаб и то от много време и му личи. И затова се занимават само със запада тези малоумници. Другата версия е да са инструмента, който ще накара стадото да пожелае само да бъде поробено, като тези са продукт на кукловодите кандидатробовладелци.

както кажеш

Нали се радвахте, че нашите джихадисти от С. Кавказ ще преебат Путин-бащицата? Е, сега ви казвам - нема да можем да ги спрем.. а и ще си го прехвърлим от единия крачол в другия , къде ще ходат!? Важното е ,че нема да са в Московското метро!!??

Леден , ти с елените сигурно се в метро се возиш??! Ама си си ПИЧ!!

ДЖИХАДИСТИТЕ ОТ ИД ИМАТ МНОГО ОРЪЖИЕ ... ....ОТКЪДЕ ГО КУПУВАТ ? .... ТРЪГНЕТЕ ПО ПАРИТЕ И ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО МЕККА , КАКТО ГО Е НАПАВИЛ МОХАМЕД :)))

Спечели "по-здрави" за всичко женско около тебе! А ферим!

И ЗА ДЕЦАТА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА СА ИЗКУСТВЕНИ МАНИПУЛАЦИИ, ЦЕЛЯЩИ ДА СЕ НАСТРОЙВА ОБЩЕСТВЕНОСТТА СРЕЩУ ПОРЕДНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ВРАГОВЕ, С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА СЕ ГЛАСУВАТ БЕЗУМНИ УВЕЛИЧЕНИЯ НА БЮДЖЕТА ЗА ПОРЕДНАТА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!

Много ми се иска да видя главата на един вярващ в теорията на конспирацията да се търкаля на два метра от тялото му.

Luna0102

Прав си, отиди на екскурзия там, ще си изкараш незабравимо.

ХОРАТА, които не харесвате този коментар - най-добре първо се образовайте, информирайте, четейки история, както и някои книги като например "Световната конспирация" на Н.Николов, както и някои други негови книги, базирани изцяло на исторически факти, посечени са всички източници в неговите книги.. ЧАК СЛЕД ТОВА имате право обективно да разберете какво точно се случва и оттам да прецените да харесате ил ида не харесате!!!!!!!!!!!!! В противен сличай, вие сте просто поредните манипулирани обце!!!!!!!!!!!!

ОВЦЕ!!!

този прилича на умрял...за съжаление:/

В показания пред Сената генерал Мартин Демпси началник на щаба на американската армия, потвърди, че арабските съюзници на САЩ в Близкия Изток финансират ислямистите от ИДИЛ. Генерал Демпси, който е с най-висшия военен чин в американската армия, беше запитан от сенатор Линдзи Греъм: Знаете ли за някой наш арабски съюзник, който e в добри отношения с ИДИЛ? Неговият отговор беше: Знам за един основен наш съюзник, който ги финансира. / Да, но дали са в приятелски отношения? Отвърна Греъм. Те ги финансират, .... - desinfowar.wordpress.com/2014/09/17/3/

Дано всеки се сети сам за кого говори генерала и защо САЩ си затваря очите!

НАТО ТРЯБВА ДА БОМБАНДИРА РИАД И ДОКА:))

valentor

А кой екс ... се правеше на ислямист, А кой хххх.. правеше мили очички, на ... "своите" СИ. Заради това: АВИАЦИЯ За да не могат да ПРОТИВОДЕЙСТВАТ. ха-така

БОЙКО БОРИСОВ И НИКИ МЛАДЕНОВ ХРАНЕХА ДЖИХАДИСТИТЕ .... .... КЕРИ КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ И СЕГА ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ ЗА СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ И КЮРДИТЕ ... ...

ВЧЕРА ДЖОН КЕРИ ДАВАШЕ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД СЕНАТСКАТА КОМИСИЯ ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА ... ... И ИЗЛЕЗЕ СЪС НЯКОЛКО СТРАННИ ТОЧКИ : - ОЧАКВАМЕ ДА ВОЮВАМЕ СРЕЩУ ИД МНОГО ГОДИНИ - НЯМА ДА СТАНЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА - НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ АСАД , НО ЩЕ ДАДЕМ ОРЪЖИЯ НА УМЕРЕНАТА ОПОЗИЦИЯ (УМЕРЕНИТЕ ДЖИХАДИСТИ) ДА СЕ СРАЖАВАТ СРЕЩУ ИД - НЯМА ДА ИСКАМЕ ПОМОЩ И ДА СЕ КООРДИНИРАМЕ С ИРАН , ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТ ШИИТИТЕ - ИРАНЦИТЕ ДА ПОМАГАТ САМИ - ЩЕ ДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА КЮРДИТЕ , НО ЩЕ ПАЗИМ СТРАТЕГИЧЕСКИЕ ИНТЕРЕСИ НА НАШИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗНИК ТУРЦИЯ - САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ НИ ОКАЖЕ ПЪЛНА ПОДКРЕПА , НО НЯМА ДА ВКАРВА ВОЙСКИ ЗАЩОТО ЩЕ РАЗГНЕВИ ИРАКСКИТЕ ШИИТИ .. ... ВЪОБЩЕ ПРИ НАС В ПОЛИТИКАТА НА АМЕРИКА Е ПЪЛНА КАША И ЯВНО ЩЕ ГУБИМ ВОЙНАТА ДО КРАЯ НА ОБАМА , А СЕТНЕ НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ВКАРА СУХОПЪТНИ СИЛИ И ЩЕ НИ РАЗОРИ ОКОНЧАТЕЛНО :)))

Дано Шотландия да се отдели от Великобритания. Ако мангалите "пипнат" някой хайлендър виждам как полвин ислямски свят, облечени в мечи костюми отивт при пророка мохамед.

1. шотландия няма да се отдели. 2. джихадистите те вече "пипнаха" = убиха един шотландец онзи ден.... 3. Защо кашите на САЩ трябва да ги оправят хайлендърите?

Може и да бъркам,ама странно как всички отвлечени са облечени с оранжеви дрехи,точно като на затворниците в Гуантанамо. Може пък тия да копират американците,знае ли човек.

Нарочно го правят за да дразнят американците.

Според мен не си прав, по-скоро некой е скатал един два комплекта като са гу пуснали от Гуантанамо и са ги е шитнал на добра цена на местния пазар. Хем той на далавера,хем тия пичове го дават модерно.

ВСИЧКИ ПО ПАНДИЗИТЕ ПРИ НАС СА СЪС ОРАНЖЕВИ КОСТЮМИ .... ШИТИ В БАНГЛАДЕШ И ПАКИСТАН ... ШИВАЧКИТЕ ВЗИМАТ ПО 20 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ :))) ... ЯВНО ИСЛЯМИСТИТЕ ГИ ВНАСЯТ :))

Имам лошо предчувствие ,че пленниците ,облечените в оранжеви дрехи ,са подготвени за екзекуция и затова не съм оптимист за този човек.Вероятно е някакъв ислямски или друг източен ритуал.Дано не съм прав...

Не знам Запада какво се лигави с тия рязани боргии? Няколко бомбички от по-големите ще свьршат работа... Пьк и ще дьржат влага на следващи желаещи боргии!!!!

Нужен е кръстоносен поход,тази измет се нуждае от лекарство!!!

Хамериканците ли??

Отвлечен британски журналист, отвлечен естонски военен......Някой си търси белята

Който вади нож другимо, от нож умира.

Бря, този вече е заловен в Сирия. Значи трябва бомардировки на сирийска територия. Един обект на ИГИШ, три на сирийската армия. По другите сирийска опозиция, машите на Великобритания и САЩ, няма да се бомбардира. Така лека по лека си дойдохме до истинската цел, подготовка на общественото мнение, за бомбардировки на Сирия. А после изведнъж може да се наложи и сухопътна операция.

и предишните бяха заловени в Сирия. Продуцентът на шотландеца каза, че е напуснал Сирия и се прехвърлил в Турция, но ЦРУ не го е потърсило изобщо за информация за отвличането на журналиста. Просто не ги интересува май. Важно е да умре някой, за да имат коз да се намесват.

Време е,светът да направи всичко по силите си,за да приключва с тая паплач..... Също така,трябва да се приключва с тая паплач,която ги създава,финансира и им дава поле за изява....Маккейн,Улфович.... И да се внимава,да не стане така,че за ОЩЕ ЕДИН ПЪТ,заедно със опасността,"ударим"и други,просто защото създават"неудобни проблеми"!!!

Докога ще ни занимавате с тези варвари?! Отивайте и ги изтребвайте до крак!

Бре тия журналисти,бе сигурно играят на "прескочи кобила"в тези размирни места!Толкова ли са глупави тези джихадисти да се орезиляват пред цял свят с пленяването на журналисти?Ако са "журналисти",де...!

НЕНАВИЖДАМ ИНГИЛИЗИТЕ . ЗАДРЪСТВАТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПЛАЖОВЕ В ЦЯЛ СВЯТ С ПРОСТОТИЯТА СИ И ЕЛЕМЕНТАРНОТО СИ ПИСИЯНСТВО . САЩ , АНГЛИЯ , ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ- ВРАГОВЕ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ ..... ВЪН ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ОТ РОДИНАТА НИ .....

и да не забравяме Русия

Паисий

не я забравяме, но в случая тя няма нищо общо с ИДИЛ или Ирак. Това е американска война там

Обама потвърди, че въздушните удари ще продължат, но САЩ няма да изпращат сухопътни сили в Ирак С това си изказване, Обама силно демотивирал джихадистите, които очаквали да "посрещнат" американските войници.

не коментирам самообладанието на журналиста,но да чуя,че е изоставен един англичанин от държавата си е нещо ново и непознато.или аз знам твърде малко!или светът се е изменил.

Ако оцелее от диваците, после как ще оправдава плещенето си на глупости? Със страх и обстоятелствата ли? Ами айде мириканците по-бърже да изравнят там земята и да изтребят изродите, че ще вземе да стане някоя светомна патаклама. А братушките да спрат да ги снабдяват с джепане, колкото и да са им сладки мъните. Абе, така ли и нас са ни помохамеданчвали някога? Започвам да вярвам едно към едно на "Време разделно"!!!!

"Ислямската държава" вече разпространи видео, в което предупреждава, че бойците й очакват да влязат в сражения с американските войници На тези джихадисти, ще им трябва по-скоро да се научат да летят , за да могат да се сражават с американските изтребители.

Не беше проблем за Ал Кайда да се научат да летят няма и да е за тея чудно само коя кула ще падне,

Тия журналисти, кой ги би по главата да ходят там? Вместо сега да дрънкат барбекю на предната ливада у тях.

сигурно вече е заклан, след няколко една ще има и такова видео...

..след няколко дена имам предвид..