Жозеф Дол призова всички десни в България да се явят заедно на изборите

Високият залог налага обединение на всички членове на семейството на ЕНП

Обратно в новината

Коментари - Жозеф Дол призова всички десни в България да се явят заедно на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За десни джендъри, ще гласувам, когато стана Хасан! Вкарах Воля в Парламента , ще вкарам и Възраждане на К. Костадинов, но, за БСП-ГЕРБ-ДПС никога повече няма да гласувам.

Десните работят кат Фирма, като корпорация. Няма идей, няма различия... БИЗНЕСА е Важе. Корпоративния Бизнес за Трилони.... .. ЕНП АД, управляващ 450 милиона клиенти и 10 милиона кв. КМ. ПЛОЩ трябва да бъде опазен заедно с печалби за Акционерите от Милиарди. Затова е паниката, защото и ЕНП вижда че ГЕРБ си отиват.

И тоя двоен агент, като нашия Георги Марков, го превърнаха в мъченик!

Десните ги избиха и "въдвориха" в затворите след 9.9.1944г.!!!!Останаха все деца и внуци на АБПФК или ДС доносници!!!!Власт се взема с оръжие и се задържа с писалката!

Всички да се явяли заедно, демек да се влеят в герп. А последните до колко са десни? Много по-логично би било гусин Дол да призове ЕНП да замрази членството им, нежели да призовава десните у нас (до колкото ги има) да се саморазпуснат и влеят в редиците на мутромилицията.

дол призовал десните, а тук пишат предимно леваци! задава се 13 / 0 дрОгаре!!

Щом всички десни занчи и крайно десни се събират няма да се колебая да си държа в десния джоб пистолет за да защитя семейството си.

Само кръгъл идиот или човек с тежка зависимост би гласувал за представител на Шайката

Гласуването за ГЕРБ е престъпление. А и кой нормален човек би гласувал за партия, чието име означава Гастро Езофагиална Рефлуксна Болест. Макар че повече им отива дефекация.

Жозеф Дол не усеща ли че е смешен? Борисов е коалиция със твърд агент на Кремъл и виден антиевропеец като Сидеров!

Не само, той е в неофициална, но явна коалиция и с ДПС-проводниците на Кремъл у нас. Изобщо, затънал е в зависимости и няма как Демократите да се обединяват с него. Та и нали вече го пробваха този вариант - не работи, ГЕРБ си знае едно-мафия, ПееФски, Русия.

а аз призовавам всички десни в България да го духат

И аз като десен избиратем веднага ще гласувам за шайката от ГЕРБ с присъдружните партии от ЕНП. Този изкуфял смешник не знае, че шайканта е непоносима за всеки нормален човек..

както гледам, десните вкупом ще духат супата. Народа е вече сит от такива като тях.

Такова писмо може да напише само цвъчко.

СДС са "съгласни" по всяко време. Куневистите би трябвало да помнят как ГЕРБ извъртяха проекто-закона на Кунева, а Атанасов най-вероятно дори няма да си направи труда да му отговори на писмото, щото точно ДСБ със сигурност най-добре от всички помнят как 2014 точно Дол ги беше събрал при ББ и им беше нашокал канчетата.

това е абсолютно недемократично и е продуктувана от все по-голямата жажда за власт на ЕНП - партията на либистите на корпорации. Не съм видял нищо полезно за ЕС да излезе от тази почти мафиотска групировка. Бих гласувал по-скоро за национиластическа антиевропейска партия отколокто за някоя формацийка на ЕНП. Помислете за всички протести последните 5 години на работници и граждани против несправедливости или ограничаване на граждански свободи и права - всички те бяха предизвикани от идиеи на ЕНП.

Бих гласувал по-скоро за национиластическа антиевропейска партия ------------------------------------------------------- un*comunist

Би било смешно ако не бе тъжно . Един богаташ призовава бедните десни в България да се обединят за евро изборите . Много андрешковци има у нас и всички желаят да станат поне Големанов ...

Боклу-и обединявайте се :)

Един ДолДренки призовал единия, и втория, и третия "десни" в "територията" да се обединят в "железен юмрук"... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...

Защо с писмо?!Ела лично,стари мераклия такъв,погали Данчето Фандъкова по крачето пак.Може и да се вземете с нея сега.А ако ни освободиш от присъствието й,аз лично ще съм ти много благодарен!

И за дядо коледа ше гласуват ,само ЕС да е. Ако им гарантират, че про-ЕС вотът няма да се "загуби" , ше гласуват по предпочитания. Как ще им гарантират това?м? Няма как. Затова: "Да се обединим, преди да се разграничим." А пък наесен- с песен.

Пролетарии от цяла Европа, обединявайте се! Нека ЕК (ЦК) на ЕС (СССР) ни поведе към светлото и славно джендър бъдеще! Всяка права краставица - кол в окото на руския враг. Щастливата кокошка - пример за хуманизъм пред руския националист! Да борим руската пропаганда, с по-голяма европейска пропаганда! .... Старата песен, на нов глас!

Никога с Болшевиките и техните отрочета като ГРОБ

Този дъртия е Болшевик и прави всички на Болшевики ! „ Всички Десни от всички Страни Съединявайте се “! Унищожиха едно СССР ,за да създадат друго СССР , който не гласува за Десни е против ЕС ,който Гласува против Десни е против ЕС ! До кога някакви Изкукуригали ще ни Управляват ,ние сме най-бедната страна в ЕС ,този ДОЛ иска да ни направи още по ДОЛни ! Време е България да излезе от ЕС !

ти що си мислиш, че алтернативата е по-добра? ПЕС-овете се борят за същото, ама предимството им е, че шефът им е роден в истинският СССР и много ги разбира нещата.

Stan Stan

Ама всичките 11 човека ли !?!? :D :D :D

Добре, бе чичо Дол, ама защо слагаш и ГерБ към десните? Те не само, че не са дясна партия, а дори не са и партия. Та, така Жозеф, за мафията на Боко десните няма да гласуват!

на Герб и говори яростно по Хоризонт,някой бълнува за общи листи.

Омерзени русофили - предатели на България искам да ви кажа: - Аз не искам да съм роб, искам да имам Родина!

Какво е дясно-див капитализъм плюс американско НАТО? Благодарим и сбогом,пфу.

Аз призовавам Жозеф да отслабне до изборите

Този дядка защо причислява партия ГЕП към дясното. Те нямат нищо общо с това. ГЕРБСПДПС са бившото БКП, като в БСП се концентрираха схемаджиите и по-образованите крадци, в ДПС - тайните ченгета и доносниците, а в ГЕП - кварталните милиционери, шофьорите и дребния криминален контингент. Така че дядката Дол нещо се е пообъркал.... а може би Боко Интелектов или Цецо Мозъков са го излъгали..

Партийните бои у нас, а вече и в Европа, са толкова размити от трансформации и популизъм, че хората вече гласуват не за партии, а за каузи.

Прозрачна?! Колко ли ще е прозрачна като зад гърба му наднича Еврокомисаря по цензурата и насаждане на правилното мислене;)

хммм... ама бай Жозеф Дол като го гледам май по-носи на пиене от Ишиаса... минимум на пет ракии е на снимката и се придФижва без ESP и ABS, здрав пич, ама като говори май само вициве пуска, веселяк си пада явно

Онзи с ишиаса не беше Дол. Но ти е простено, вие в Русия не сте по точните неща.

Та Анти имигранските парти ще мразят африканците, после Българите, после англичаните ще мразят шотландците, после Елзасците Французите, Поляците ще мразят чехите и унгарците Австрииците....Дясна виизия, подкрепена от леви популисти .....

Да, крайно време е нашите автентични десни да се обединят в една лявоболшевишка партия!!

е то Иво христов нали си е такъв ляв дясно болшевик , в стил да мачкам , за да ми е хубаво....

Дясното взе власта с приказки срещу емигрантите, първо срещу източно Европеиците после срещу Африканците, после срещу Европеиците, после ще прави вражди между Буда и Пеща.....Сега лявото трябва да се държи като ляво и д ане се гушка с Орбан...Ако бойко го пращат да си рита мачле с Орбан ....Леите лидери трябва да бягат от Орбан.....

ГЕРБ имат толкова общо с дясното, колкото леда и слънцето. Никой десен човек никога няма да гласува за близначките ГЕРБ и БСП. ако някой иска да гласува за тях, по-добре направо за ДПС. Защото те управляват реално.

ЕНП-то призовава за "ОФ" значи им пипериже под задниците ....И причината е смахнатата политика на самото това ЕНП...Като се почне от мигрантите, та се мине през истанбулски конвенции и гей паради...

Ако не го направят, десният вот ще "изтече" към герба. залогът за населението е висок- членството ни в ЕС.

Каквито и призовки да правят Европа ще се разлика отвътре! Няма как да биеш жълтите жилетки като животни и след това да гласуват за тебе В Испания ще е същото Подемос е в подем Цяла Каталуня ще гласува за Подемос В Италия Салвини е на мода.В Германия алтернативните набират скорост.В Холандия антиемигрантските партии имат превес.И това всичкото е заради сбърканата политика на тези псевдодесни от ЕНП

Ти си гласувай за Путин. В германия любимците ти от АЗГ знаеш ли как дишат прахта на омразните ти Зелени?

Аз съм посочил реалнитле факти Тук Путин няма нищо общо.Най малкото аз бих подкрепял или гласувал за Путин Не одобрявам лицемерието и двойния стандарт на така наречените десни на Запад! Те се съюзиха със комунистите и резултата е налице.

Интересно, по какви критерии г-н Дол определя ГЕРБ като дясна партия?!

ДПС са дясна партия, шефа им каза да се обединят с деснните...Цецо: ама че ние вече сме го направили

И като как герб са дясна партия, като е съставен и ръководен от комунисти. Не от социалисти, а от истински бекапейци. Да им имам и ЕНП-то с тези беквокалисти от дясното пространство - хахахаха

Резултат от господството на дивия капитализъм - неолиберализма е катастрофата на икономиките на развитите капиталистически държави - САЩ, Франция, Италия и др./изключение е Германия, но нейното политически и икономическо лидерство унищожи цели региони в Европа, виж България - деиндустриализация и геноцид/ Никакви реформи няма да спасят тази човеконенавстна система. Икономическа катастрофа, войни и естествено социалистически революции.

които не отърват на Герб?

Парица царица не дава! Силата на ГЕРП е в подкупите, дори кмет на малък град получава милиони под масата.

се нарича цензура, приятелю! А цензура може да наложи само този, който е на власт! Стара истина е!

Да се обединят бандитите от ГРОБ , педалите от СДСЕРЕ и бутиците от ДСЕБЕ и ще стане абсолютен тюрлю гювеч.И освен да се кръстят Обединени тикви друго не виждам.

А ДПС гладни ли да мрат

Тоест, ГЕРБ, ДПС, ОП, Воля, Дай България, ДБГ и там кой още да се явят заедно? Този сериозно ли?

Ние не сме дясна партия. Ние само цоцаме еврофондове и ги наливаме в кремълските обръчи.

Резултати от първия български капитализъм От 1878 до 1944 г. България остава аграрна, с преобладаващо неграмотно селско население страна, заето в примитивно, нископродуктивно и слабо свързано с пазара дребно земеделие. Пет войни, три национални катастрофи, разрушена столица, купонна система, концентрационни лагери ипр.прелести. Резултати от втория български капитализъм Доста подобна картина - унищожена индустрия и селско стопанство, здравеопазване, образование, повсеместнва корупция, бандитизъм, проституция, допълнена с унищожаване на населението.

е ти къде ни върна....няма полтици в България, няма

Абсолютно вярно, много точен коментар.

ИМАГИНЕРНО ПОНЯТИЕ . СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА СОБСТВЕНОСТ ! НЕ Е ПЪТ ЗА НЯКЪДЕ В ПО-ДОБРО МЯСТО . ДАЖЕ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРОСТО ЧАКАХА ДА ДОЙДЕ ГОЛЕМИЯТ СТАНДАРТ, ДОКАТО СИ ПИЯТ РАКИЯТА ! Е, ДОЧАКАХА ГОЛЕМИЯТ КРАХ !