Пестициди в храната отровили животните в столичния зоопарк

Изследвания показаха, че пестициди в храната са причина за смъртта на няколко животни в столичния зоопарк. Няма опасност от зарази, паркът отваря врати утре.

Обратно в новината

Коментари - Пестициди в храната отровили животните в столичния зоопарк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, когато пристигне партида с храна за животните, нали в зоопарка си имат склад - предполагам не им носят храна всеки ден. Та няма ли там група, която да проверява храната и тогава да я оставя със старата.

Едно не мога да разбера - сега земеделците получават много субсидии и явно това има отрицателен ефект според мен. Първо цените са в пъти по-високи и второ качеството е в пъти по-лошо. Такива са ми наблюденията. Принудихме се да си засаждаме зеленчуци и дръвчета на село заради безвкусните предмети, които се продават.

кой сложи пестицидите на животните,разследвайте,не мърморете,а наказвайте,нали уж има съд

това си е убииство на беззасчтитни животинчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Същите, че и по-лоши химикали са в храните на хората - като се внасят само най-евтините и най-боклучиви храни. Когато се подбира само по миниална цена, а не по традиционно качество...

трябва наказание или да се подмени цялият нехаен персонал с някой който е изучен и обича животните! Как може да се дава не изследвана храна? Това не е оправдание че е имало пестицити! Безобразие.

И какво - с трици ли хранят горките животни?

Той не можеше да говори! Съд за виновните! Или мноооого дълбоко бъркане в джоба им!

Като гледах оня ден шефа на зоопарка, явно пести от храната за животни за да му остават пари за пиене.

В рамките на три дни от БАБХ да задействат процедурите за обратно изземване, които изискват от всяка фирма, работеща с храни и да обявят производителя на зърното или вносителя, ако случайно е внос. По партидата да установят и уведомят и последния потребител. Ако не могат или не искат да го направят, всички с шутове навън. И никакво бюро за безработни. Тези са си взели обезщетенията под формата на заплати, рушвети, подаръци и продаване на НАССР документация за сто години напред.

Триците се получават, когато се мели жито за брашно. Кой е изял брашното? Защо никой от тези, които се занимават с този въпрос не попита къде е брашното? Мръсни, гадни български зърнопроизводители - най-големите лапачи на евросредства. Да ги задавят дано!

Тарикатите направили далавера с триците да се обесят немедлено. В Зоологическата градина подходящи места за бесилки, бол. После труповете да бъдат изплюскани от хищниците.

И като се съботи,какво стана беше ли се изпотил:)

ей, ''грамотния'' ДПС кадър, никой не ти иска мнението което не струва и пробит цент

За съжаление се потвърди предположението ми, че гибелта на невинните животни е резултат от комунистически саботаж, целящ да дискредитира работата на служебното правителство!

Това сериозно ли го написа? А тези кликали плюсове? А Бойко като пръдне и за това ли са виновни комунистите? ;) Все пак и той е едно угоено животно.

Не се впрягай. Отвреме- навреме, от дира пускат по някоя провокация и за да изглежда по така, зашиват и няколко плюса. Защо го правят, не знам. Сигурно, като всяка медия в България и те преживяват от спонсори. Ако не е тяхна работа, трябваше да бъде рязнато. Толкова простотия в три реда е направо престъпно.

тези трици са отпадък от зърно,което ние сме изяли ли?Хайде да чуем от къде е и къде е зърното?И кой ще преброи умрелите човеци?Така де ,те не са в съседни клетки!

Нищо няма да чуеш!

колкото ,,чу,, за банката!!!

затова избирам вносни плодове.

То във вносното щото пестицити няма.

Явно пияния директор е икономисал за храна и е купил боклуци, та отрови горките животни.

Това го кажете на Фандъкова, нали тя го държи!

От медиите научих,че от целия Европейски съюз,България купува най-много пестициди!Сега ми става ясно,защо и българите умираме от все повече пестициди и химия в храната си,,,,,,От алчност и безчовечност,,,,,,От желание за бързо забогатяване,,,,,,

Пестициди в храната отровили животните в столичния зоопарк Доколкото знам, в Парламента ги хранят с екологично чисти продукти.

тези не са се ,,опитомили,, напълно затова са в зоопаркът!!!