Жестока катастрофа с жертва затвори пътя за Гърция край Симитли

Сблъскали са се ТИР и лек автомобил, а шофьорът на колата е загинал на място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коронавирус не ни трябва, сами ще си се изтрепем

Служебна дачия=абсолютно неадекватно поведение на пътя!

Пропусната е малко от първоначалната информация. Дачията е на шишо бакшишо.

ко' прайм сега?

Има ли пострадал премиер в катастрофата ?

Така ще е докато “усилията” на КАТ са средоточени на 100% върху скоростта ! Да сте чули и видели за съставен акт за неспазване или отнемане на предимство ? Не , защото е най-лесно да чучнеш до триногата в храстите и да “заработваш” % от глобите ! Това е тъжната истина за “борбата” с “войната” по пътищата в България !!! И докато това не се промени ще оглавяваме класацията с жертвите в Европа !

Най е лесно да обвиниш други за собствената си глупост

Скоростта , ама най-вече ...масово се залагат капаните на тъпите измислени ограничения в зоната на 40-50-60 ...поставени още от времето на заз -ките и Трабантите ,а може би адекватни за автомобили от началото на миналия век ! Та КОЙ кара днес с 50 -60 на прав ,сух ,широк участък , автомобил от ХХІ-ви век с такава скорост бе ??? Даже аз ,вече на 62 ,с моята Лада -производство от 2005-та , не мога да се удържа да пълзя с тази скорост ....Винаги съм с поне 20+ и повишено внимание за капани...А всъщност опасните джигити , убийци , дето летят с над 200 некой не ги закача ... в т.ч и мотористите ...имал съм такива случае , когато ме задминават с двойно по-голяма скорост от 100-те с ,която карам ... с гръм и трясък ...даже преди да съм ги зърнал в огледалото ... Ама сега за михлюзите е по-важно да глобявят чичаци ,като мен ,карали с 60 ,вместо с 40 и нямащи специален НОВ талон за АГУ-то си в старата си Лада , с ,което е вървяла от както кола е станала и минавала най -редовно ГТП .

Много правилно... В доста случаи има безсмислени ограничения тип хранилка и за да ги спазваш се изисква някакво страхотно търпение, пускам си музика аз и слушам докато ги спазвам, не се забавям реално много с времето на пристигане и ми е спокойно, за разни глоби...

Да отнемеш предимство на колело, каруца или друга кола, иди дойди, ама на ТИР, Дарвин награда посмъртно.

ами то май тия награди се раздават само посмъртно

...или ако успееш да се осакатиш така че да не оставиш поколение...

Като отнемеш предимство на колело, директно застрашаваш живота на колоездача. Пишете плюсове и не пускайте децата си с колело навън, когато сте навън с колата,. че може да се срещнете...

Так е, когато гледаме халтури и пренебрегваме ученето(В случая ФИЗИКА и ЗЗИ).Смеех се на тукашните(САЩ),когато пристгнах(2001),но явно (по тъпотия)вече ги стигнахме и може би водим!

Има нещо такова, води се политика на затъпяване на народа, по-лесно се управлява. Верно напоследък не съм чувал някой да се присмива на немци, американци, че са тъпи... Също ни настройват едни срещу други в стил разделяй и владей. Обединение трябва!