Разследват авиокатастрофата на летището ”Внуково”

Руските следователи съобщиха днес, че вероятно проблем със спирачната система е в основата на инцидента с Ту-204, който се разби и запали вчера при аварийно кацане на московското летище "Внуково". Броят на жертвите при катастрофата вече е пет.

Обратно в новината

Коментари - Разследват авиокатастрофата на летището ”Внуково” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свършили са му въглищата на аероплана - то е ясно :D

Или огнярчето е било заспало от повечко водка :)

Проблеми със самолети по света има много.Пише се само за Русия.Абе питам аз защо американските туристи пътуват с руските спътници? Огъзилите се на янките да внимават,защото нашите политици ни завръзват винаги за губещите,а след това си плащаме репарациите. Вярно нали?

Така е, още си плащаме за 45-годишното обвързване със СССР...

Колесника е докоснал пистата в рамките на допустимата отсечка, ама в остатъка от отсечката да не може да спре нито с реверс нито със спирачки е доста странно. По магистралата колите карат прилично с голяма скорост и магистралата е почистена до асфалт. Обаче при удара той изхвърля сняг. Не ми се струва вероятно пистата да е заледена и заснежена. Друга версия е, че нещо може да е било обледенено по самия самолет и да не е пуснал задкрилки и предкрилки колкото трябва и да е кацнал с по-голяма скорост.

Жалко за екипажа и машината.Само те си знаят какво е било положението и сутуацията на борда. RIP:

Фюзелажа да. Обаче на някой серии двигателите са Rolls-Royce, а бордната апаратура в 90% интернационална. Така, че това си е един нормален лицензиран самолет на който по неясни за сега причини не му е стигнала пистата и то с много.

Как да ти отговоря? На един Москвич ако му сложиш двигател от БМВ ще стане Москвич с двигател на БМВ, а не БМВ. Работя с руснаци и ми прави впечатление, че често подценяват и пренебрегват подробностите, което често води до сериозни проблеми.

Ми отговори си сам какво става когато на совалка 10 години слагаш руски двигатели.

Но ти припадаш от кеф при всяка лоша новина за Русия, така че си кратуноид също да не кажа кретеноид.

Проблемът за катастрофата със самолета е че той е руски.

А на тебе проблема не ти ли е, че като дете, баща ти те е изнасилил? Щото туй вече звучи по "хамериканкски"

След две три години, като излезе доклада, ще стане ясно. И без това самолетни катастрофи се разследват дълго и сложно, не е като да хвърляш боб и да правиш прибързани заключения по карти и кристални сфери.

Ох тя тази версия много измислена. като го гледам с какво скорост се натриса в магистралата. В друг сайт четох, че е имал проблем с реверса. Ама и спирачките да не могат да спрат празен самолет. Освен това до магистралата има още 200м почва и би трябвало да заоре там, обаче той се натресе с прилична скорост. Ще чакаме Discovery те ще научат кое как е било.

Тези 200 метра не ги бягат за норматив ама си много вещ от компа си по ШамолеТиТе. Аман от многознайковци!

Чакай да те до открехна самолета спира на реверс спирачките се използват за завиване ляво дясно има много причини да не се спира на спирачка. А тука се твърди че основна причина са спирачките. Ако беше се задействал реверса толкова време колкото трябва скороста щеше да падне до 30-40 км/ч и той да заоре на края на пистата, а не да подпука целия светлинен килим да прелети дерето и да се надуха в магистралата. Авно са изфорсирали за втори кръг обаче нещо се е объркало.

Пак им е дошло в повече пиенето

БЛЯДЬ, КАКАЯ ТО ;-(((