Жертва на Валиумния изнасилвач разказа за ужаса (видео)

Холандецът се представил за хомосексуалист и жената му се доверила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесен е..., режа му достойнството ведно с мъдете и ОК! Само ми го домъкнете! Ще го направя кротък като агънце... :)))

Тоя, че е боклук спор няма. Но коя жена отива в дома на непознат след "няколко питиета"?

И аз съм гей, нека жената ми звънне, да се разберем за среща!!! Щото моята жена нещо не ми дава !!! Нека сме дискретни , без валиум, защото съм алергичен!!!

Звъннах на една, мечка стръвница и се разбрахме да не ме яде, защото не е европейско и не е екологично( ще ми останат кокалите по чукарите)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От подхвърлените фалшиви новини, не става ясно има ли телесни поврреди или продто не и е платил...

Колко по-ясно да ти стане от това, че е била цялата в кръв, имало е тежки разкъсвания и се е наложила 2 часова операция. За валиума отделно. Била е на границата между живота и смъртта, можело е да има фатален край и 3 сирачета... Това достатъчно ли ти е, изясни ли ти се, или предпочиташ съдбата утре да се пошегува с теб и лично да го разбереш по трудния начин ?

Като чета тук коментарите на повечето "мъжленца", скрити или явни педерастчета, чийто сексуален живот е само извратено порно, не им завиждам на днешните млади жени. И се питам, с тези вулгарни и цинични обиди към жените, каква ли мастия ги е раждала тия комплексирани злобари и отрепки, в какви ли вертепи и коптори са расли ???????

Нормалните, възпитани, образовани, харесвани и обичани Мъже си личат по коментарите. Бъдете живи и здрави, без вас ще е отчайващо, в компанията на преобладаващите булгаристански талибани и изперкали идиоти !

Казано си е: Каквито жените, такива и мъжете.

Да бе, той и предложил да хапнат, тя се съгласил и като разбрала че е гей, съвсем се успокоила. Ама к*рво, признай си че си искала да те шляка!

Че що да не иска ? Ти като не правиш секс, другите правят...

Прочетох коментарите и сега се чувствам по - тъп.

Сваляй гащите - те тези изнасилените и те толкова са били ТЪПИ!!!!

майка е тръгнала да изхранва децата си, а той вместо да и даде някой лев, тръгнал да я убива.

Децата кой ги е гледал,докато майка им си е търсила забавления? И друго-тя как така тръгва с непознат още първата среща,знае се че може да попадне на всякакъв!

А баща им къде се е запилял? Може би плоди друга, че тия 3 деца са му малко.

Навярно е дигнал ръце от нея. Баща да си зареже 3те деца, или жена да роди ей така (защо? 3 грешки?) говори лошо за майката

Със сигурност не си ги гледал/а ти и с още по-голяма сигурност не е твоя работа.

Майка на 3 деца, които отглежда без баща, казва: "Видях го, когато влязох в бара.Какво прави майка на три деца в бар?Кога изобщо намира време за барове? А боклука нека го вкарат в български затвор, там ще му покажат как се чувстват жертвите му..Дори убийците не обичат изнасилвачите.

Дай да им забраним на жените да ходят по барове и кафета. Само вкъщи. Ама ти гарантирам, че е такъв и от земята може да я изкопае... и да я закопае обратно. Ако не е била майка на 3 деца, щеше да е някоя свободна, ако не е бар, щеше да е в кафе, ако не в кафе, щеше да е в парк, на работа, в университета... Няма спирачки за такива.

Точно. Но тоя няма да те разбере, щото няма акъл. Повтарят като латерна едни и същи тъпни.

Майка на 3 деца значи ОТГОВОРНОСТ. Огромна разлика, ако е без деца. Светът се променя-вече го е разбрала.

Йоли ти си курва изродко

Одреже те му ръцете и краката на тоя помяр, да са мъчи да видим как ще изнасилва и убива хора...

Него не знам какво ще му режем, ама какво ще правим с твоя отрязан вече и неграмотен мозък ?

Одреже те му ръцете и краката на тоя помяр, да са мъчи да видим как ще изнасилва и убива хора...

Пича прилича на филмов артист от латино сериал, а като разберат че е холандец и гей, всяка втора жена е потенциална жертва! Жената е била разведена, но и женените не са в безопасност, не само момите и разведените!

Всичкият боклук е тук..................................

Да ти си голям боклук педерас

Парите го бият по главата и е психясал. Днес парите не са на правилните места...

Според новите неолиберални норми, човека не е престъпник ами просто има различна сексуална ориентация, обича да упоява партньорките си на границата между живота и смъртта и да се гаври с тях. Време е да регистрират и подобен 50ти пол и да се направят отделни тоалетни с райски газ за такива изроди по летищата. Не е лошо и да го назначат за учител някъде.

Точно ! При проклетата либерастия се толерират, виреят и се развъждат само такива откачалници, ненормалници, извратеняци, перверзници, паразити и отрепки. Мразя неолиберал-фашизма, насочен срещу нормалното, консервативното, утвърденото, изначалното, доброто, здравият разум и здравата ценностна система.

столичния квартал „Зона Б-5”

Eдинственият въпрос будещ недоумение е - защо този рецидивист не е в затвора за постоянно?

Да и аз се питам същото. Как е възможно тоя изрод да си обикаля държавите и никой не го задържа? Седнали да коментират жената защо била с него, ако не е разведената с трите деца, утре може да е някоя студентка и така нататък. Такива като тоя знаят как да се докопат до жертвите си. И допускат да става все по опитен, като го пускат на свобода. Хора замислете се за вашите деца.

Абсолютно! Всички обичаме секса, но да има взаимност и да няма извратености и заплаха за живота и здравето. то ако всички жени си седят в къщи...

в коя държава педерасите са на почит, наркотиците са легални, проституцията е религия, еднополовите бракове са законни? жокер - в превод ниЗка земя

мислете за Истанбулската конвенция като за огън , щото пак пуснаха лудите от лудницата....

нидерландците ли?

Чакам всеки момент Красимир Кънев от БХК да се обади да го пуснат, защото не е евро-толерантно да се задържат сексуално различните. А Гей-дружинката ще направи един Прайд за да го защити. Едно е сигурно, тоя няма нормална сексуална ориентация, иначе щеше да си прави секс с жените без проблеми и опиати.

КК се чуди него ли да защитава или унгарката. И холандеца и унгарката са антибългарски настроени...

Очевидна става въпрос за импотентен садист, който не може да прави нормален секс (за който са отишли жените), а им пъха разни предмети и ги разкъсва, белким се възбуди. Затова и ги упоява, защото ако е само за секс няма защо да го прави.

то според някои нормален секс е само в мисионерска поза, на загасена лампа, веднъж седмично и на спалнята постелена хавлиена кърпа...

Тая перверзия много яка. Довечера ще я пробвам. Кърпата съвсем не разби.

СПЕШНО: ДО ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТТА........... ОТ СТОЛИПИНОВО ПЛОВДИВ -АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОХРАНА НА ТОЗИ МАКАР И В "ДОМАШНИ УСЛОВИЯ" ИМАМЕ ЕКИП И ПЪЛНА ГОТОВНОСТ ЗА ПЪЛНА ПРОГРАМА...... ЩЕ СИ СПОМНЯ ДЪЛГО !!!!!!!!!!!!!!! ЧАКАМЕ ПОВИКВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Леле, много е хубав...

Е затова му пускат на петата минута

Внимавай с аналното отверстие!!

Ми той точно от това се възползва. Видът му е 6, но като се вгледаш, в погледа има нещо психопатско. Затова не трябва да се съди само по външния вид и да бързаш да лягаш с кой да е, само щото бил красив. А този трябва да е в затвор или психиатрия доживот. Иначе ще продължи така.

Изобщо не вярвам на тази история. Има нещо гнило тук. Изнасилвач я има я не. На Истанбулска конвенция мирише.

Това е раждала жена , щом е имало кръв това не е било просто изнасилване , а мъчение. Заслужава поне 10 години и да изплати на жертвата 500 000.

цикъл

Дъщеря ти ли?

Твойта педал

Аз предлагам да го пратят в панделата и там дебели, грозни м... представители от ромски произход да го уважат като булка по стар холандски обичай против волята му.

"Мани я таа, таа е крва щот не ми пуснА" или "Мани я таа, таа е крва, щот се из*чука с мен". 99% от перфектната логика на съвременния мачо-балканец! Каквото и да направи една жена, както и да постъпи, на косматия, запотен, полунатаралянкан и компетентен (разбирай хейтващ) "мъж" все ще недоволства, обижда, унижава и мрази!

Абсолютно. Все е недоволен нашенският комплексар и все жените са му виновни, а това че не се къпе и няма зъби, че е обрасъл в косми, със шкембе до земята, груб, тъп, досаден, мързелив пияндурник, не му пречат хич.

Тя е разсъждавала също като вас. На ви европеец, интелект. А Вие явно правите грешни избори, щом поставяте мъжете под един знаменател.

Поредните курви мръсни

Заваляха опраквания от девойките с леко поведение

Тебе ако те покани някоя блонди холандка у дома си да хапнете, пийнете и да се посмеете няма да й откажеш, нали? Виж, ако междувременно те упои и започне да ти пъха разни предмети на непозволени места, това вече е друга - крими работа!

Тъп педал аз на вас и на тебе и на дейката ще ви пъхна курво

Самотна майка на три деца среща мъжа мечта при това чужденец. Мъркалец по взаимно съгласие със или без валиум момата на първа среща си е търсила чукане. До сега що не се е оплакала или търсим слава

Със сигурност не е търсила изнасилване.

Майка на 3 деца скоро се разделила със съпруга си. Такива търсят под дърво и камък следващия мъж и даже интуицията им изневерява. И се стига до такива развръзки.

Българите сме добри хора и наивно смятаме, че западняците са нещо повече от нас и трябва да им се кланяме. А те западняците също си имат техните 80% и може би най-изпадналите от тях висят по бг баровете да си търсят половинки.

Ако ни дават западняшки заплати гарантирано ще сме по-добри и толерантни. Мизерията ни прави лоши. Просто западняците са имали късмет да се родят някъде където им плащат повече отколкото заслужават

Към Българския Червен кръст трябва да има служба за Спешна Сексуална Помощ.

Нама значение какво е нивото на жената, дали е права, че си ляга с всеки срещнат или не. Тук въпросът е свързан с това, че тя е отказала секс, а той я е изнасилил, без да има позволение. Това може да се случи на най -порядъчната жена, дори и в семейството и. Никой не трябва да бъде изнасилван против волята си заради това, че се е оженил за неподходящ човек или че е във връзка с неподходящ, или е отишъл в къщата на неподходящ за една нощ. Да, тя до известна степен е увеличила риска, отивайки в дома на един непознат, но от тук насетне идва вината на този, който насилва друг човек и той трябва да лежи в затвор, а не да бъде защитен заради това, че е насилил човек

Отказваш на вън а не като идеш в на някой стаята

Малоумно изказване, теб като те упоят, върви се съпротивлявай да не те заведе където си поиска.

Поведението на жената не е нормално - отиваш в дома на някого, когото изобщо не познаваш! Но, ако този наистина еше ге и упояваше и изнасилаше не жени, а мъже?

сега щеше да е Председател на ЕС, най-малкото...

... тоя до сега как не се намерил някой да го отстреля... затова скача на самотни жени, вероятността за отмъщение е малка....ама пък ... бащи, братя тези жени нямат ли...

Надявам се в този случай, българската държава да си изпълни функцията и да го осъди и да изпълни присъдата-С което определено ще задминеме другите европейски държави не успели да направят това, включително и в Холандия- Хайде да видими дали майка му и баща му адвокати ще могат да го измъкнат пак- Или просто ще подкупят нужните хора и той пак ще се измъкне за да вилнее другаде-

Жената е жертва на извратен психар. Не е удачно да се обсъжда моралния й облик. Колкото до псевдоморалистите мъже мога да кажа,че всички вие ходите по баровете точно с надеждата за бърз, неангажиращ и безплатен секс. И ако продължавате да осъждате морала на жените по баровете, то много скоро ше останете без партньорки за това приключение.

След като има такива възможности и то доста лесно по българските барове какво остава за един мъж!?!

Не мухльо, не изрод, избиващ комплекси, а МЪЖ!

Секса е взаимно удоволствие. Безплатен секс мръсна дума ли е?

Безплатен секс няма! Тъй, както няма безплатен обяд.

Майка на три деца, влиза в бара и си тръгва с първия който и се усмихне...

Ами това е нивото на българките днес!

А какво е нивото на българските мъже ? Все така чаровни, възпитани, и приятно ухаещи...хаха

"Днес насилникът беше отведен за няколко часа в СДВР, защото втора жена е подала жалба срещу него." КЪВ Е БРОЯЧА, ЗА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА!?! 10, 100, 1000 ЖЕНИ В 10, 100, 1000 СТРАНИ, ИЛИ ЧАКАМЕ ДА ПОСЕГНЕ НА МЪЖ! ЕГАТИ....

какво да разказва на внуците, милата женица...

амеба си ти, амеба.

Доста го надценяваш.

Е така с това водене до полицията ще обидят накрая човечеца... Негостоприемно някак, не е евротолератно. Голям сьюз сме и явно трябва да се кьтат различните видове извратеняци...

Значи той поканил коврата да му отиде на гости и тя, горката взела та отишла, и си мислела, че я кани "да хапнат".... е, хапнала е кренвирш. Не змам що за "жена" би отишла в апартамента на човек, с който се е запознала преди минути... вярвайки, че "ще хапнат нещо"???

Кренвирша сигурно не му става, затова чука грубо с ръце и с предмети и ги разкъсва. Най-вероятно е БДСМ откачалник.

в бдсм-а няма нараняване, и е по взаимно съгласие. а тоя е психопат

Kovra e maika ti shtoto ne te e glutnala, pederungel nedoeban.

Нищо лошо няма в бързия секс, аз съм правил секс след запознанство, просто понякога се случва да изтеглиш късата клечка. Не мисля, че жената трябва да бъде обиждана, че е приела, всеки има нужда от готин секс и разнообразие.

Разбиранията за готин секс и разнообразни са едностранни както в случая.

Да са те упоявали с валиум за да ти върви по-добре секса?

Аз познавам жени които се страхуват от анален секс и от болка и затова взимат обезболяващо преди секс отзад. Проблемът с този изнасилвач явно е, че я е насилвал с груби предмети и е причинил разкъсвания и кръвоизливи. Вероятно е импотентен и чука с предмети.

Никой не я обижда, просто си е поела риска... и това се е получило. Сексът никога не е безопасен, поне емоционално.

Когато е само секс - няма емоции, защо бъркаш голия секс с чувствата.

Много ги разбираш нещата, много...

Държавата на Мара Отварачката,на Николета Лозанова,на Златките и Златотърсачките.

Като е казал че е гей да го пратят при активните мургави батковци в панделата и да проверят дали казва истината. Обзалагам се че не лъже. Или поне след това няма да лъже.

Ами да го настанят в хотел, че да не му се наранят правата на холандеца. Закони дето пазят престъпника по поръчка от Брюксел. Сигурно има доказателства за това дето върши. Ама нали европеец не го пипат.

Ами да го настанят в хотел, че да не му се наранят правата на холандеца. Закони дето пазят престъпника по поръчка от Брюксел. Сигурно има доказателства за това дето върши. Ама нали европеец не го пипат.

Ако всички преживяват разделите си по дискотеките , всяка втора ще е изнасилена.Ма седи си с децата , па излезте в парка , идете на уикенд..ама то сърбеже си е ебало мамата.Депресита се лекува с първия който тисе усмихне и отиваш у тях ;)Деградирала история!

Глупости дрънкаш. Не мисля че някога си бил сам или че си се грижил за деца.

Парантията с три деца , оставила децата си в къщи, и тръгнала по нощните барове. Запознава се с някакъв , и понеже онзи чужденец, решава че е ударила кьоравото. 1 час след това вече е в апартамента му. Батала е търсил секс. Ясно, намерила го е! Каквото търсила намерила, е малко по-грубо, полежала е в болница, и така. В ходенето на бар няма нищо лошо, но отиването вечер в апартамента на мъж който познаваш от 1 час е лудост. Какво ли е очаквала - да четат новини ? Сега ще й остане спомена и болката докато е жива, а оня евротолераст е останало само удоволствието. Та мили дами колко от вас щяха да направят същото ако мъжа беше българин?и ще ви кажа като мъж - интересно ми е да има малко игра и свалки. В противен случай не бих си търсил по баровете изпаднали и зажаднели за ласки женски, а ще отида на платена , за да не си губя времето с ужким “морални” парантии.