По-добра защита за жертвите на насилие в целия ЕС

От тази неделя във всяка държава членка на ЕС ще бъдат по-добре защитени жертвите на насилие и особено лицата, жертви на домашно насилие или преследване.

Обратно в новината

Коментари - По-добра защита за жертвите на насилие в целия ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих искала да подам оплакване от училището на моето дете - немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин, където децата на по-богатите родители бият нормалните деца! От самото училище не правят абсолютно нищо за да ограничат това поведение от страх да не загубят платежоспособните родители.

Много добре- най-после.Четейки коментарите си правя извод и за манталитета ви - нещо , което десетилетия няма да се промени.

Рекламна статия на безделниците от ЕС, които са и юристи най-вече. Никаква реална полза от тази заповед, пък и толкова са се откъснали от действителността, че журналистът не е могъл да разбере за какво става дума.

Това е положението сиромасите нямат право повече да си е-бът жените защото това е сексуано насилие. Право да е-бът имат само богаташите защото те имат пари а жените ги обичат. А наздраве.

Ами то целия български народ е жертва на насилие от страна на българските политици, олигарси и мафиоти (което в повечето случай е едно и също). Айде сега ЕС да защитава и помага...

Значи в ЕС няма нито един мъж дето да се коси от сприхавите заяждания на жената или пък това че му изневерява или дразни ежедневно докато не го хване рак .Евала!

че има домашно насилие, особено сред фамилиите с "нетрадиционни" за ес "възгледи" (изказвам се полит коректно)-има, но че има и жени, които използват това положение - спор няма. още повече, че понякога пред съда нещата стоят твърдение срещу твърдение и обикновено това на жената натежава. от друга страна, много жени имат страх да се оплачат от побоищата, които им биват нанасяни за "добър ден", а от трета страна, ес не е индия, където по улиците да бъдат изтезавани жени, но от четвърта страна - мъжете ще забравят напълно да бъдат джентълмени, понеже могат да бъдат съдени за сексизъм, ако отворят вратата на колежка и я заговорят за времето. представям си бъдещето, как строги и сериозни отчасти и брадати жени, облечени в черен латекс, с камшици в ръце ще наказват строго всякоя палавост от страна на тези "долни" същества - мъжете.

В Испания имаше един случай при който една обвини 5 момчета че я изнасилили. Арестуваха ги и почнаха да ги съдят. Разбира се искаше обезщетение. Само дето едно от момечетата снимало през цялото време какво става. И като резултат освободиха момчетата. Та това са повечето случаи на насилие. Нищо общо с действителността. Изобщо този евро съюз е най-голямата перверзия.

"и за отстраняване от дома на жертвата, издадени в държава членка," жена ви се обажда, лъже, че сте я насилвали, и ви изхвърлят от жилището без право на връщане.

Интересно как планират да предотвратят насилието с куршуми от "Калашник", защото виждаме, че боят не е аргумент в някои религии.

Абе тия май ни взеха за канарчета:)))

Важното е да се върти бизнес! Първо ще се прави така, че да има жертви ( и то повече) след което ще се задейства армията от соц. агенти и адвокати(все паразити). Най-важно обаче да се гарантират правата на престъпниците и на бъдещите такива!

Kalin

Егати тъпата статистика това е абсурдно.не знам кво целят с такива измислици.