Туркини публикуват снимки, на които се смеят

Стотици туркини публикуваха в Туитър снимки, на които се смеят. Те протестират срещу "препоръката" на турските власти жените да не се смеят на публични места.

Обратно в новината

Коментари - Туркини публикуват снимки, на които се смеят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе кви са тия лажи бе,я кажи нещо за софия (не ми се говори за циганията в хасково,димитровград,ст.загора),човек само като ви види панелките и разбира че е в средновековито

започнаха със забраните;забраниха демонстрациите, наложиха цензура, затвориха журналисти, забраняват сега и смеха. от тук до пълна ислямска диктатура са само няколко крачки.

А Турция искала ,...и да влиза в Европа ..????

Един щрих: на среща с наше приятелско семейство от Турция (мъжът има бизнес в България и семейството живее тук вече години) се изказах доста критично към нашите управляващи. Турските ни гости бяха силно притеснени от това, че на публично място, открито, на висок глас и без страх критикувахме нашите властимащи. В Турция, кават те, това е немислимо и много опасно ....

Обама нещо се е разсеял и не е видял, че американските ценности не се прилагат в Турция (член на НАТО). Така, че да се вземе в ръце и веднага да прати бомбардировачите а и така също да наложи ембарго и др. санкции!

Ако нормалните турци се обърнат срещу талибаните които ги управляват трябва всички съседи на Турция да се включат на страната на нормалните турци които на искат да живеят в 15ти век! Турция е била сърцето на Византийската империя и трябва да бъде освободена от талибано-арабската сган която само съсипва тази земя. Не говоря за всички турци а за ислямистката сган която тласка страната назад!

кви талибани сабуди се от зимен сун *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A

самия факт,че кам тази,савсем обикновенна новина са написани до сега над 200 коментара показват колко ги е яд ганйовците на турция,заради неиния неописуем прогрес през последните 20 години....ганйовци учете турски ще ви трябва..п:с:за тези дето плямпат че в анадола био средновековие искам да каза,че средновековието е в булгаристан...пример-град ерзурум(далбоко в анадола-град -градина/ст.загора-в центара на булгаристан-град кочина)

но няма смях, няма радост :-p

в ерзурум(които е в средновековието)се провеоха зимните университецки олимпияди,има хотели и писти за зимни спортове,летище,модерни молове и болници(дето ги няма ив ваща европеиска столица)да ви дам още примери-град сивас,град газянтеп,трабзон,каъсери,диярбекир(да точно диярбекир) идр.,немозе да ми посочете дори и един булгаристански град които да е по-добре от тях...ваще градове са градове-кочини,защото те се обитавата от свине

Много ручок още имате да ручате... Я метни една боза с баклава и укроти коня... Кво праиш в кочината и не си в градината? Аре бегай,бегай, бегай...

ПИПО

Тук става въпрос, за свободите на турците и повечето са солидарни с тях. А на теб като не ти харсва в България, вдигай гащи и заминавай. Там хората се борят срещу глупостта е безхаберието на такива като тебе.

Новината хич не е обикновена. На този човек трябва да му викат Учителя, напр. Учителю, говорете на мъжете, да не разправят смешки, за да не провокират жените да се смеят.

Uragan

Ха. неописуем прогрес. Тази приказка ние вече я минахме и имахме АЕЦ, докато вие биехте чакмаци над огнищата с камилски фашкии. Сега нещата са по-други, но не особено. Защото и най-изпадналия български оечар винаги ще сртрува като човешки материал повече и от най-позлатения ви шейх. Сега и Кувейт и Дубай тънат в злато и разкош, но като хора си остават същите долнопробни цигани. И така ще е винаги, докато си клатите задниците в посока на облаците. Дори и да го правите на златни подноси, пак сте си жестоко умствено, увредени.

Който гледа излъсканите и абсолютно невярно показващи действителноста в Турция сериали нека си пъшка по турската пропаганда!Тази пролет за месец се заврях в истинската Турция,чак до границата със Ирак! 80% от Турция си живее в 15 век! Трагедия! А да правят реклама и пропаганда ги бива,че са патриоти,а не като нас да се плюем непрекъснато-да!Признавам им го! Но за Европа няма да са готови и сле 200 години,завалиите!

Точно

Турция е държава от средновековието. Анадола е изцяло талибанска територия. Изостанали хора без бъдеще.

турция върви по много много опасно нанадолнище. Много жалко за всички млади и прогресивни хора, които живеят там. Страната все повече и повече ще се затваря, докато накрая се превърне в един Иран или Алжир, а беше пример за светска власт в мюсюлманска държава. Религия, която се опитва да превъзхожда човешкото е безсмислена. Точно както са безсмислени много набожните християни и оргодоксалните евреи.

ПИПО

+1

За мюслитата годината е 1435! Това рефлектира и етапа на развитие в който се намира тази религия. По това време христианската религия също е правила много глупости и отне близо 500 години за да спре. След горе долу толкоз години и мюслитата ще станат хора! До тогава обаче тежко и горко на всички които си имат работа с тая религия.

Сега света разполага с оръжия способни да унищожат планетата. Кой, ще ги чака 500 г. да им дойде акъла?

sonibvc@gmail.com

Може да стане и доста по бързо, защото имат примери. Христянската религия не е имала пример и е трябвало сама да намери пътя. Но по краткия процес може да бъде съпроводен от по големи сътресения. Аз мисля че те трябва да бъдат държани на една ръка разтояние, но да им се помага да узреят по бързо.

Колкото са тези дето се смеят пред обектива, толкова са другите които не биха си го позволили.. Това което се случва в Турция хич не хубаво, защото обществото и там явно е разделено, като едната част реално иска Турция да стане ислямистка държава, хич не ме интересува, обаче са до нас и един ден като нищо могат да ни пратят някои джихадисти.

Тези, които не биха го направили са много повече. Туркините редовно ядат бой от талибаните. В европейската част сме ги цивилизовали малко, но из Анадола са в в 19 век. Ердоган Паша скоро ще им спре Интернета, за да не си качват снимките. Този примат така решава нещата.

Приятел ти не знаеш ли, джахидистите са вече тук и то от много години. Само чакат подходящия момент за да бъдат задействани.

Една лястовица пролет не прави! Изборите през Август ще покажат дали Турция се движи към Европа или принадлежи към дивия Ориент.

Леле! Ататюрк 100 пъти се е обърнал в гроба като ги гледа ия и..ти как рушат делото му! Човекът толкова се е постарал да направи Турция модерна държава, тия пак искат да я връщат в Средновековието!

""тия пак искат да я връщат в Средновековието!"" - те вече я върнаха ..особено продължавайки да избират Ердоган

А бе тоя вицепремиер що не го забулят с едно фередже, пък после да говори такива простотии, за да види как се чувстват тези жени!

Ако не беше това проислямско правителство Турция щеше не само да се превърне в модерна европейска държава но сигурно щеше отдавна да е влязла в Европейския Съюз. Дано в Турция не стане както в Иран. Военният режим също е налагал цензура. За да просперира Турция трябва да има демократично, светско правителство без никакви религиозни или военни и диктаторски оттенъци. Турция е имала собствена, легална порно индустрия до 1980 г., когато военните правят преврат. Върхът на порно индустрията се явява един хардкор филм "Ойле бир кадън ки" през 1979 г. - време когато в България комунистическата цензура позволяваше в много редки случаи във филмите да се показват голи до кръста жени. Филма "Козият рог" се смята за върха на българското "социалистическо порно". Дори и сега в Турция изглежда порнографските материали не са 100% забранени, след като научих, че от партията на Ердоган изготвят проектозакон, забраняващ на лица под 16 години да закупуват порно материали (в което няма нищо лошо по принцип и даже е в интерес на подрастващите да нямат достъп до такива). Значи, за възрастни няма пълна забрана за порно. Така излиза според мен.

Захариев здрасти. За да те лицензират за порно в Турция смени фамилията на Шекеров и си готов.

Кой е тоя? Захариев?

аха, ще е влязла не само в Европейския, ами и в Скандинавския Съюз сигурно.... ти "българино" (с български паспорт и звучно име Мехмед или Хасан) , случайно да си поглеждал картата на Европа? и ако си, дали си видял къде се намират 97% от Турция?

Какво общество ни очаква в бъдеще, след като открито показваме на децата си във филми и игри как се убива човек . Как отглеждаме животни с едничката цел да ги убием и изядем, а крием как се създава човек. Що за лицемерие е това?

Я, туркините били много красиви! Е, доживяхме да ги видим! Браво! Нека са свободни!

Кои са красиви и кои не е донякъде субективно - всеки си има вкус. Навсякъде има красиви жени, дори в Саудитска Арабия, но е малко трудно да ги видим. Обаче със сигурност тези снимки на усмихнати жени са страхотна реклама за турските зъболекари! Много са им хубави зъбите ;-)

няма нормална държава която да търпи управление което забранява на хората да се смеят?! остава да видим дали турция е нормална държава

Не е. Не и с тези на власт.

ПИПО

Браво. Дано успеят, да се преборят за свободите си.

Турците действат на принципа, нашто си е наше, а чуждото общо! Евала на туркините, нека се чувстват свободни жените!

Браво на айшетата, смеещи са по красиви!

тея турци като искат да се пробутат за европейци да земат да махнат тоя палячо ердоган

Слабоумни като турския вицепремиер Бюлент Арънч бол, ама що се опитват винаги да се занимават с политика, ей на това се чудя.

гледа си боко тъпото и не се обаждай много-много да не доде аскера

ние провославните християни трябва да се учим от мюсолманите на сплотеност и себеуважение да тачим род и родина - само преди няколко месеца бяха изтребени стотици православни християни в сирия цялата световна общност си ЗАТВОРИ ОЧИ за това варварство на верска основа - всички православни от атина до москва трябваше да реагираме но не ....православието ни е умъртвено от десетилетие комунизъм....вижте колко бързо поникнаха джамии в България и вижте в какво състояние са ни църквите СРАМ и ПОЗОР това което турците не успяха да ни отнемат за 500г. комунистите успяха за 45г. ....а без вяра човек е сакат и покварен

Не обвинявайте комунистите за всичко. Джамии се построиха последните 25 години, преди това ги нямаше.

Е че до ден днешен нали все комунисти ни управляват, нищо не казваш.

а кой остави ДПС да си прави каквото си иска като ''доверен партньор'' ?!? Не е е ли БСП ?? Май не виждаш ''гората заради дърветата'' !!

Браво! Само така!

Ами сега е 15 век от Хеджира

аз на тези снимки видях жени от Турция, но туркини не видях.

По смело момичета, не само с усмивки. Сваляйте дрехите и публикувайте в мрежата.

Хората се борят за нормални човешки неща, не се бъзикаи с това тъпо е.

Тъй, тъй! И амджика да се смей!

Следващата стъпка ще е да забрани интернет, а после може и електричеството направо. За какво им е таз модерна глупост :D

госо домусцо!! какви са тези расистки писания!! и модератора си трае!!

тихо бе, орки

Това е много опасен ход, само на една крачка от искане за жени без шофъорски книжки, обрязване на жени и други криворазбрани форми на 'правоверност'.

Колко трябва да ти е промит мозъкът, че да правиш такива "препоръки"?!?!?!?!

Подкрепям Бюлент Арънч против сериалите. Да спрат производството, но идиотите у нас ще започнат да гледат индийски и бразилски тъпотии.

Дайте някоя хубава кадънка, де!Какви са тия?

Турците излязоха по-моделни и цивилизовани от руснаците... Борят се с диктатора си докато путин го приветстват промитите му мозъци. А между ислямиста и комуниста голяма разлика няма. И двамата мразят "либерастията" :D

В Русия също далеч не всички руснаци симпатизират на Путин. Просто цензурата е много жестока там. Путин скоро може да надмине Сталин по цензура и изграждане на култ към личността му. Много руснаци, в това число известни интелектуалци осъждат политиката на Путин и неговата партия. Например, всички знаем известната от съветско време рок група "Машина времени". Един от създателите и - Андрей Макаревич открито осъжда руската агресия срещу независима Украйна. Най-тъжното обаче е, че в България КГБ-то все още действа активно и пуска пропагандни проруски мнения по всички медии и форуми в интернет. Всеки който е против Путин е смятан за "русофоб". В това число много руснаци излиза че също са "русофоби". Явно това да си руснак не пречи да си "русофоб". Все едно евреин-антисемит...

Твоите разсъждения, че някакъв от някаква рок група не харесвал Путин ми звучат като: "Гошо от почивка не харесва Орешарски!". На кой му пука? Путин върна Крим в Русия и защитава рускоезичното население и стратегическите интереси на страната си. Кой български политик може да се похвали, че е изпратил дори един бъквар в Западните покрайнини или е подал ръка на македонец с българско самосъзнание. Никой! Не плюй Путин юроде. Погледни собствената си продажна семка!

Ей, за тези сребърника от Сорос сте готови всяка новина да свържете с Русия. "Епидемия от ебола" - Путин я е предизвикал, не си бил измил ръцете. "Бомбандират Газа" - Путин има пръст пак, накарал е руските евреи да убиват арабите. "Либия гражданска война" - Путин, кой друг да е виновен - веднъж видял снимка на Кадафи във вестника. "В Ирак вилнеят фундаменталисти" - видели Путин по телевизора и се издразнили. Но драги продажници, ако се замислите ще установите, че САЩ и Западна Европа са виновни за нищетата в колониална Африка и за локалните военни конфликти навсякъде по света.

ето за това сте толкова зле,защото 99% от балгарите сте комуняги и то невменяеми,колкото да се правите на демократи и либерали,докато в турция илямистите са не повече от 50%

Ти първо се научи да пишеш, после генерализирай какви са и какви не са българите. От изказването ти стават ясни две неща, че си неграмотен и че си трол. Всъщност може и да се лъжа, може просто да си циганин и за това да мислиш, че българите сме комунисти-защото ви храним безплатно!

Само не разбрахме какво неморално има в една усмивка на жена?

Красотата.Някои идиоти не понасят красотата.

Можем да си пишем какви ли не глупости, но турците като народ показват, че са по-съпричастни към Европа от нас. Не виждате ли в "сапункит"е как се обличат, общуват, какви са училищата им, какви са ценностите им. Изключвам крайните политици, от кохортата на Ердоган. И ето -веднага протестират против забраните. Как ще ги стигнем???

Ердоган ли е краен политик?

Абе Мерт, ти да не си от някое диво арабско село живеещо в 15 век че симпатизираш на ислямиста Ердоган :D

Нямам преки впечатления, но всяка години ми гостува мой състудент турчин, от Одрин. Та той ми казваше, че ако вярвам, че в живота е същото, както в сапунките (турските, де), значи ми хлопа цялото дюшеме. Склонен съм да му вярвам...

луд ли си? Оставиха се фанатизиран лумпен да разруши всичко което Ататюрк постигна за тях! Мястото им е в ислямския свят, не в Европа! А 'сапунките' ги снимат за да промиват мозъците на такива като теб, и да покажат колко ''европейска '' страна са, пък току виж сме ги и приели и в ЕС !

Сапунките се правят, за да се покаже на балъци като теб, че Турция е европейка държава. Един вид реклама - това са сапунките. Истанбул и Анкара са двата града, където можеш да видиш незабрадени туркини (наред със задбадените, разбира се) - колко "европейско" е това?

Не съм съгласен! От около 10 години в Турция върви много силна ислямизация на републиката и единственно годините традиция на републиката удържа тази чума...за сега. Сигналите са налице и там предстои голяма борба, от която зависи бъдещето на целия регион, а и на Европа. С отслабениете в всяко едно отношение (държавно, финансово, културно, сомоосъзнаване и т.н.) Гърция и България, с подкрепяната от САЩ велико албанска доктрина и т.н., Турция има опастност да стане страшилище. Може само да работим в посока това да не случи или...да се молим. Не съм почитател на 2-рото, за първото не сме обединени за съжаление. Народа се люшка на ляво-надясно-към средата, подтикван от интереси и се джавкат като псета, вместо да проявят креативизъм...Много офтопик стана. Лек ден!

ми то като изключиш политиците и ние сме ехееее!!! мисли - мисли повече преди да пишеш! и не гледай сапунките, ами гледай политиците им!!! те са си ги избрали!

о, свещенна простота... да сме видели в турските сапунки как се обличат и как общуват турците?!? ти си клиничен случай, без майтап.

Турците не са народ а сбор от 25 народа, на които преди около, 90 години, измислиха име и език .

Големи европейци - нема що! Това са сериали, не животът в страната! В България дали всички живеят като във Фамилията? Май по селата, че и по-малките градове не е така!

Ми така де, браво на тях. Такива като Ердоган и Путлер нямат място в модерния свят.

Who cares? :)

По радиото в новините почти във всички емисии непременно се прозява някакво Нахиде от Турция,за да ни съобщи какво Ердоган е ял,кой се е смял,ругал,празнувал,какво Турция одобрява и какво не...По телевизиите не свършват турските буламачи.В Парламента кой ще влезе,кой няма, но турското ДПС вече гласи правителствата,а журналята и зомбираните ругаят и са срещу Атака,защото тя е ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКА партия.Отврат!Дори във вековете на ТУРСКОТО РОБСТВО българското самосъзнание е било по-ясно и достойно,заради което се е запазила българската нация в сравнение със сегашното безродие и зомбираност.

По принцип, Турция като държава е създадена от Ататюрк някъде към 1920г. Така, че не сме били формално казано под Турско а под Османско робство. Със светска Турция би трябвало да сме вечни приятели, както казва Ататюрк в прочем. Самият той е роден и израсъл в село с преобладаващо българско население. Знаел е български и т. н.

Егаси соросоидната забележка,която само платени соросоиди и безродни неграмотници могат да се вържат. Останалите дето сме БЪЛГАРИ и държим да сме такива ЗНАЕМ, че дали са османлии или турци все за една и съща НАПАСТ става дума.А щом БОТЕВ в стиховете си ги нарича турци и не иска "ТУРЧИН да бесней над бащино огнище"значи соросоидните опити за някакво баламосване и размиване са НЕУМЕСТНИ за нормалните БЪЛГАРИ!

Ако не се лъжа е бил влюбен в българка,дъщеря на някой от генералитета,ако има знаещи моля да ми припомнят, предварително благодаря....

Османците не са били турци, нас са ни поробили не турци а османци и са ни клали османски заптиета така ли?

вместо да умуваш, прочете какво са писали съвременниците на освободителните възстания и войни. Туркия ке падне, турски власти турски султан... Не помня някъде С. Захариев или Вазов да ги наричат османци или Османска империя...

Ами като Османската империя я няма за чий да и пазим джамиите като паметници и не ги съборим, а?

Турците, като цяло, имат свирепи и зли черти на лицето.

Mъжете в мюсюлманския свят са "Урковци", жените са подложени на места, направо на геноцид от разни обезумели ислямски секти. Браво на туркините еваала по майчински. Добре, че все пак Истамбул е в Европа, явно има значение.

Да дойдат туркините тука, малко да ги опознаем.

Сакън, по добре си вземи крокодил. Или поялник за левче.