Коментари - Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас | Днес.dir.bg

Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас

Еврокомисарят за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева оглави класацията в първата десетка на стоте най-влиятелни жени в България, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас | Днес.dir.bg

Коментари

Напълно съм съгласна с "невлиятелната жена" -100%, какво и е влиятелното на Кристалина в Б-я и какво е направила тя за Б-я?

Ще напиша за всяка от влиятелните по нещо. 1. Кристалинка - до сега не знам и един българин освен хората от родата и да са се почувствали по-добре, благодарение на нея. Дали в европарламента щеше да е Румянка, Кристалинка или следващата кукла на конци беше вси тая на българския народ. 2. Цветелинка - добре работи за своето блага и може в момента да влияе в България, заради интимните се връзки с премиера. Тя влия, за да трупа за себе си парички. Като падне премиера ще видим как ще влияе. 3. Данчето - абсолютна кукла на конци. Некадърна като кметица и послушна като ученичка. Но едно нещо не може да и се отрече. Тя като учителка съм сигурна, че се е погрижила за много български деца и е помогнала на много. Данче, върни си се пак в училище. 4. Сашка-за влияние и дума не може да става. Едно време майка и не излизаше от училището ни, за да може тя и тъпия и брат да завършат с добри оценки. Понеже майка и беше аптекарка носеше рушвети на учителките стекчета с носни салфетки. Като видях това бях изумена, защото нравите тогава не бяха такива. 5. Ирина Бокова- умна и интелигентна жена, много работила през живата си, за да е на това място. Може би единствената умна и интелигентна в десятката. Но влиятелна в България в никакъв случай. 6. Мегленчето Кунева - може би влияе добре на Барозо и на други мъжлета като него, ама у нас какво влияние? 7. Даниела Доковска - направила много за Живков и п плеяда мастити бандити. Разбира се през това време здраво тъпкала собствените си джобове. 8. Маги - добра спортистка, нищо друго 9. Виолина Маринова- от кога банкерството е порядъчна професия. 10. Венелинка-влияе на простите хора, които купуваха парцалчето и, пардон вестничето и. Ама като има будали?? Та това не са жени, грижили се за болни хора, помагали на малки деца и старци, създали работни места в бизнес със трайни перспективи. Това са жени, грижили се изключително за себе си и помитали, всеки който им се изпречи на пътя.

Напулно съгласен!! Няма какво повече да се каже.

В цял свят подобни класации и награди са признание за хората за паравана, не за куклите отпред. По-просветените знаят кои са и си правят съответните изводи. Все пак и аз мисля, че единствените читави тук са Бокова и Малеева, макар и мястото им изобщо да не е в този списък. На тяхно място аз бих помолил да махнат името ми.

Питаха ли я коя е северната граница на РБ, започваща с Ду...

Гледах изпита на Кристалина Георгиева за еврокомисар. Беше смешна пародия на изпит за бавноразвиващ се. Въпросите бяха като за третокласник, а тя отговаряше като първокласник (по съдържание и смисъл на отговора). Иначе дрънка без запъване, но нищо не казва, а явно и нищо не може да направи.

са страшни!!!

попитайте 95 % от българите какво е направила Кристалина за тях и те просто ще повдигнат рамене. По кой знае как в едно "социологическо" проучване тази госпожа оглави класация по рейтинг. Започнаха некадърниците манипулациите за да я пробутат за президент.

Уж са влиятелни жени?А сред тях нито една не се занимава с математика,с друга сериозна наука или пък поне да е авторка на откритие или иновация с обществено знначение.Нито една!!!Такъв нагласен избор е подигравка за всички жени и мирише на грозни политически интереси.Тези жени не са творци,а абикновенни!

Че не се занимават с математика сериозно, не се занимават. Ама всички се занимават с аритметика - събиране и изваждане. Събират в техния джоб и изваждат от нашия. И снощи другарката Кристалинка ни обясни как ще плащаме от бюджета,т.е. от джоба си, за да може тя да блесне като спасява арабски бежанци. То полвината българи се нуждаят от спешна помощ, ама тя за тях какво да мисли. Те не са и в приоритетите. Едно ще попитам, тези всичките десетте на кого са помогнали освен на себе си и на родата си?

А тази нашата труженичка от Парижкото бардаче , дето укрепвала братската дружба между Либия и България, що е няма в списъка ? Така де - нашата еврокомисарка на първо място, а нашата евротруженичката никаква я няма :))))

ЗА ЕДИНИЯ, КОЙТО ДОФТАСА ОТ АМЕРИКА, И СЕ ДОБРА ДО ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА РАЗБРАХМЕ И ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ, ДОКАТА СЕ СЪФИРЯСАМЕ. ЗА КРИСТАЛИНКА, КОЯТО СЪЩО ДОЙДЕ ОТ ТАМ ЩЕ ИЗЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО, ЗАЩОТО ДА ГРАДИШ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ АВТОРИТЕТ ЗА СМЕТКА НА ГЛАДНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРИН Е ПОВЕЧЕ ОТ КОЩУНСТВО.

Къде е Цецка Цачева - Председател на Народното събрание. Втори по ранг в държавата? Излиза, че Намкояси Безуханова от Хюлет Пакард и Магдалена Малеева - тенисистка (чест и почитания специално за нея) са по-влиятелни от Председателя на Парламента ни!

Кристалинка не трябваше ли да бъде при бежанците на границата на Либия?? Как завалийката си "върши "работата от Шератон?? Смях, смях който върви към плач гледайки с какво се занимават олигарсите и управляващите. Искат си прошка един от друг за неоправдани можеби надежди помежду им вместо вкупом да поискат прошка от народа върху гърба на който си градят своята "влиятелност"

Шемет, Либия откога е в ЕС, че ЕВРОкомисар да отговаря за тях?

Аз може и да съм шемет, но ми се струва че вие сте над мен....Четете, гледайте и после коментирайте.

така, значи без номер 4 първите шест са тясно свързани с партията-майка, някои от тях и с партията-дъщеря (ГРОБ) и лично с другаря Тиква.

всичко добро но питам в тази десетка коя е цветелина бориславова и защо и кой е вписал в листата-... НЯКАКЪВ или нещо подобно

цветелина бориславова е далгогодишната лубовница на б. борисов. и дарпа неофицялно конците в булгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И по какъв начин влияят на живота у нас. Какво са сътворили за народа а не за себе си?? Поредната "класация" на първенютата.

влиянието на номер две, е особенно силно върху моите мисли, когато се запитам как се става собственик на банка за една нощ и от къде са дошли парите на госпожата. една от мистериите на прехода, достоина да бъде описана в научно-фантастична книга. а неиният възлюбен компир които предизборно беше обещал да се занимае със изтичането на българските капитали през външнотърговските дружества, може би тогава е бил забравил, че и цветелинка е била в тези дружества!

Направи Гоогъл на Румяна Желева :)

И тук представители на ГЕРБ са на първите места. Да се чуди човек, червените кратуни за какво се борят и какви избори ще печелят?

По случай Междунарондният ден на жената 8 Март лично Др. Бойко Живков от името на Политбюро на ЦК на БКП връчи награди на труженички от Работническо-селката ни интилигенция .......

Новата си стихосбирка "Лицата на Кристалина" ще представя в сряда,х-л"Шератон".Вход свободен

Ако Слави Трифонов и Евгени Минчев не са гласували за госпожата, наградата не може до бъде регистрирана от Шведската академия

Това сигурно е класация направена от ББ еднолично. Той нали цялата работа в държавата върши сам.

Клоунда в най-лошия й стил.

Кой и защо изобщо класира тази Кристалина и кои глупаци участват в тези класирания???

Цв.Бориславова - богата и красива, но защо влиятелна? Нали тона не е класация за богатство, а аз смятам, че въпросната дама даже доста дискретно страни от всякаква публичност и интервюта.

Не видях коя комунистка и в челото...

A дали това не е ПР за кандидат Президентската и кампания???!!!

И на какво ми влияе тя ?!? Може би на кръвното ми налягане в слабините ? Ей сега , ама друг път.......:)

Кристалина,когато беше асистент по политикономия защитаваше яростно всички партийни решения. Учудвам се на новоизлюпената демократка и не мога да повярвам,че тази жена се е променила. Тепърва ще чуем за истинското и лице и братската руска прегръдка...след няколко години работа в Москва. Внимавайте с нея за сега е непредсказуема...

Не я познавам, нищо не знам за нея, следователно не може да бъде най-влиятелната жена за мен. Кристалина е Вашата най-влиятелна жена?

Тази жена не знам как може да се гордее с този пост и да си мисли че върши нещо, като собствената и страна е в най-тежко състояние в ЕС. Тя нали изпадна отнкъде си и позабравила че е БГ... Г-жо Кристалина, посъветвайте поне "мъжете" политици как се излиза от 20 год криза, а не гонете Вятъркото дето духнал брашното..........

Каква е тая система за определяне на най-влиятелната жена в България? При това абсолютно неверна. Защото най-влиятелната жена у нас е Фидоскова! Какво влияние само - от 100 нагоре при нормални 50-60! А само видът й какво влияние ми оказва от кръста надолу - направо става шест и половина (за тези, които не знаят - по скалата на часовника)!

Дъщеря на комунисти,човек на СБ съответно зависима от там.Поредната пионка в БГ,срам и позор за всички Българи.Влиятелна,ами като е толкова влиятелна нека да повлияе на Боко тиквата който я сложи там и да му каже да ни остави на мира като народ щото още две години под негово оправяне упс управление и няма да ни има като народ.

Достойна !:)

ЛУКАНОВАТА ЩЕРКА Я ГОТВЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТАКА БАТ БОКО ЩЕ БЕТОНИРА ВРЪЩАНЕТО НА ЗАЕМИТЕ НИ ВЗЕТИ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА!!!!!

Недоумявам,как едно лице се появява на сцената от неизвестното и го обявяват за 'Най влиятелната'.Тя работила ли е за България преди?Или за себе си?Защо не изберете най-добра учителка или чакате 24-ти май?ПОЗДРАВЯВАМ "ЯМХ"-НАЙ-ВЛИЯТЕЛНА Е МАЙКАТА.

чудя се кое е по-смешно! класацията на жените, или журито на мъжете! хахаха, майче второто

НЕМА,НЕМАААА МАТЕРИАЛ,КАЗА БОЙКО-ТАЗИ КЛАСАЦИЯ ГО ПОТВРЪЖДАВА.

Не случайно Кристалина георгиева е най-влиятелна .Първо -била е член на БКП .Второ живяла е 10 години в Москво.а .Трето ,живяла е в апартамента на Георги Димитров .Четвърто е от клоунадата на Б.Б. Пето -е еврокомисар по бедствието -България.

Само като се сетя, че хер Флик й е рода.. Доообре, че на момчето му намериха работа!

И според кой тя е най-влиятелна? Какво тя направи за България? Да не би да дойде, когато имаше наводнения в България? Явно ПР-а на ГЕРБ имат хората за глупаци.

А Стоичков какво направи в България, че преди ден намери 100 защиници в ДИР-а на простотията си? Кристалина е невероятнаичност, която изддига имиджа на страната ни в най-вефицитната му част - интелектът и успеваемостта в работа с ЕС. Това струва милиард. За такива хора една нация трябва да се грижи и да ги стимулира с любов. Иначе тази нация ще се препълни със Стоичковци. Ако се препълни с Кристалини, ще бъдем богати и доволни. Не разбрахте ли, българи, че интелектът е онова, което прави нацията богата, народа - доволен? Или продължавате да робъвате на болшевишкия принцип за работнически произход, който вкара в калта десетки народи за много десетки години? Във всички такива страни стана свинщина. А в държавите, в които герои са интелектуалците, хората живеят богато и пребогато. Колко ли трябва да си прост, за да се правиш, че не го виждаш?!

Това за Кристалина е чудесно, но това не променя факта, че тя не е влиятелна личност в България! Виж Ц.Цачева е влиятелна, защото от действията и може да се промени хода на работата на Парламента, което се отразява на цяла България, но тази госпожа?

У нас най влиятелната жена е Мойта жена! У вас не ме интересува!

Жалко за жената ако е най-влиятелна! Сгреши и се качи нависоко а от високо падането най-боли! Няма да има ГЕРБ, никога и никой няма да си спомни за Стъкларина!

Моля, нека стане "и най-смелото лице на Европа и Африка" Обективността и международното положение го налагат!

Малеее, пробутват я за президент. Бат Боцко доста се е овъргалял в сажди пред Европа-не става. Цецко се чудят как да измият със сапут НапНап и пудра Уорлик& Уорлик . Сега ще ни натряскат и слугинята на Луканов?

Кристалина не може да стане президент четете Конституцията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Глупости! Най-влиятелните жени на тоя свят, са майките ни! Цветелини, Кристалини, и сие, се продават на женския пазар, пардом, остават в историята, незабелязани от всички нас, освен от медиите! Уважавайте родителите си, те са историята Ви! Г-да журналисти, не се качвайте на дърво без корени!

Съмнително е доколко една жена може да бъде влиятелна в един мъжки свят. Вярвам, че Кристалина би се справила еднакво добре на всеки пост било по турско, царско, германско, съветско и демократично време. Хвала на такива достойни българи! България помни!

и какво и е достоиното не разбрах от цялата тъпа публикация

Стефан Тафров откога е в списъка на мъжете?! А Кристалина - в България?! Има нещо сбъркано, чудя се само дали е едно, или всичко е доста омотано тука ...

От вчера се притеснявам за нея, да не и се случи нещо лошо в Либия, а тя се киприла за Шератон? НЕМАМ ДУМИ, на тази не бих поверил управлението даже на старчески дом.

Какво е направила тази жена у нас, че да е най нещо си у нас?!

Позор за слугинажната журналистика!

Коментари - Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас | Днес.dir.bg

Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас

Еврокомисарят за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева оглави класацията в първата десетка на стоте най-влиятелни жени в България, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Подредиха 10-те най-влиятелни жени у нас | Днес.dir.bg

Коментари

Напълно съм съгласна с "невлиятелната жена" -100%, какво и е влиятелното на Кристалина в Б-я и какво е направила тя за Б-я?

Ще напиша за всяка от влиятелните по нещо. 1. Кристалинка - до сега не знам и един българин освен хората от родата и да са се почувствали по-добре, благодарение на нея. Дали в европарламента щеше да е Румянка, Кристалинка или следващата кукла на конци беше вси тая на българския народ. 2. Цветелинка - добре работи за своето блага и може в момента да влияе в България, заради интимните се връзки с премиера. Тя влия, за да трупа за себе си парички. Като падне премиера ще видим как ще влияе. 3. Данчето - абсолютна кукла на конци. Некадърна като кметица и послушна като ученичка. Но едно нещо не може да и се отрече. Тя като учителка съм сигурна, че се е погрижила за много български деца и е помогнала на много. Данче, върни си се пак в училище. 4. Сашка-за влияние и дума не може да става. Едно време майка и не излизаше от училището ни, за да може тя и тъпия и брат да завършат с добри оценки. Понеже майка и беше аптекарка носеше рушвети на учителките стекчета с носни салфетки. Като видях това бях изумена, защото нравите тогава не бяха такива. 5. Ирина Бокова- умна и интелигентна жена, много работила през живата си, за да е на това място. Може би единствената умна и интелигентна в десятката. Но влиятелна в България в никакъв случай. 6. Мегленчето Кунева - може би влияе добре на Барозо и на други мъжлета като него, ама у нас какво влияние? 7. Даниела Доковска - направила много за Живков и п плеяда мастити бандити. Разбира се през това време здраво тъпкала собствените си джобове. 8. Маги - добра спортистка, нищо друго 9. Виолина Маринова- от кога банкерството е порядъчна професия. 10. Венелинка-влияе на простите хора, които купуваха парцалчето и, пардон вестничето и. Ама като има будали?? Та това не са жени, грижили се за болни хора, помагали на малки деца и старци, създали работни места в бизнес със трайни перспективи. Това са жени, грижили се изключително за себе си и помитали, всеки който им се изпречи на пътя.

Напулно съгласен!! Няма какво повече да се каже.

В цял свят подобни класации и награди са признание за хората за паравана, не за куклите отпред. По-просветените знаят кои са и си правят съответните изводи. Все пак и аз мисля, че единствените читави тук са Бокова и Малеева, макар и мястото им изобщо да не е в този списък. На тяхно място аз бих помолил да махнат името ми.

Питаха ли я коя е северната граница на РБ, започваща с Ду...

Гледах изпита на Кристалина Георгиева за еврокомисар. Беше смешна пародия на изпит за бавноразвиващ се. Въпросите бяха като за третокласник, а тя отговаряше като първокласник (по съдържание и смисъл на отговора). Иначе дрънка без запъване, но нищо не казва, а явно и нищо не може да направи.

са страшни!!!

попитайте 95 % от българите какво е направила Кристалина за тях и те просто ще повдигнат рамене. По кой знае как в едно "социологическо" проучване тази госпожа оглави класация по рейтинг. Започнаха некадърниците манипулациите за да я пробутат за президент.

Уж са влиятелни жени?А сред тях нито една не се занимава с математика,с друга сериозна наука или пък поне да е авторка на откритие или иновация с обществено знначение.Нито една!!!Такъв нагласен избор е подигравка за всички жени и мирише на грозни политически интереси.Тези жени не са творци,а абикновенни!

Че не се занимават с математика сериозно, не се занимават. Ама всички се занимават с аритметика - събиране и изваждане. Събират в техния джоб и изваждат от нашия. И снощи другарката Кристалинка ни обясни как ще плащаме от бюджета,т.е. от джоба си, за да може тя да блесне като спасява арабски бежанци. То полвината българи се нуждаят от спешна помощ, ама тя за тях какво да мисли. Те не са и в приоритетите. Едно ще попитам, тези всичките десетте на кого са помогнали освен на себе си и на родата си?

А тази нашата труженичка от Парижкото бардаче , дето укрепвала братската дружба между Либия и България, що е няма в списъка ? Така де - нашата еврокомисарка на първо място, а нашата евротруженичката никаква я няма :))))

ЗА ЕДИНИЯ, КОЙТО ДОФТАСА ОТ АМЕРИКА, И СЕ ДОБРА ДО ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА РАЗБРАХМЕ И ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ, ДОКАТА СЕ СЪФИРЯСАМЕ. ЗА КРИСТАЛИНКА, КОЯТО СЪЩО ДОЙДЕ ОТ ТАМ ЩЕ ИЗЧАКАМЕ ОЩЕ МАЛКО, ЗАЩОТО ДА ГРАДИШ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ АВТОРИТЕТ ЗА СМЕТКА НА ГЛАДНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРИН Е ПОВЕЧЕ ОТ КОЩУНСТВО.

Къде е Цецка Цачева - Председател на Народното събрание. Втори по ранг в държавата? Излиза, че Намкояси Безуханова от Хюлет Пакард и Магдалена Малеева - тенисистка (чест и почитания специално за нея) са по-влиятелни от Председателя на Парламента ни!

Кристалинка не трябваше ли да бъде при бежанците на границата на Либия?? Как завалийката си "върши "работата от Шератон?? Смях, смях който върви към плач гледайки с какво се занимават олигарсите и управляващите. Искат си прошка един от друг за неоправдани можеби надежди помежду им вместо вкупом да поискат прошка от народа върху гърба на който си градят своята "влиятелност"

Шемет, Либия откога е в ЕС, че ЕВРОкомисар да отговаря за тях?

Аз може и да съм шемет, но ми се струва че вие сте над мен....Четете, гледайте и после коментирайте.

така, значи без номер 4 първите шест са тясно свързани с партията-майка, някои от тях и с партията-дъщеря (ГРОБ) и лично с другаря Тиква.

всичко добро но питам в тази десетка коя е цветелина бориславова и защо и кой е вписал в листата-... НЯКАКЪВ или нещо подобно

цветелина бориславова е далгогодишната лубовница на б. борисов. и дарпа неофицялно конците в булгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И по какъв начин влияят на живота у нас. Какво са сътворили за народа а не за себе си?? Поредната "класация" на първенютата.

влиянието на номер две, е особенно силно върху моите мисли, когато се запитам как се става собственик на банка за една нощ и от къде са дошли парите на госпожата. една от мистериите на прехода, достоина да бъде описана в научно-фантастична книга. а неиният възлюбен компир които предизборно беше обещал да се занимае със изтичането на българските капитали през външнотърговските дружества, може би тогава е бил забравил, че и цветелинка е била в тези дружества!

Направи Гоогъл на Румяна Желева :)

И тук представители на ГЕРБ са на първите места. Да се чуди човек, червените кратуни за какво се борят и какви избори ще печелят?

По случай Междунарондният ден на жената 8 Март лично Др. Бойко Живков от името на Политбюро на ЦК на БКП връчи награди на труженички от Работническо-селката ни интилигенция .......

Новата си стихосбирка "Лицата на Кристалина" ще представя в сряда,х-л"Шератон".Вход свободен

Ако Слави Трифонов и Евгени Минчев не са гласували за госпожата, наградата не може до бъде регистрирана от Шведската академия

Това сигурно е класация направена от ББ еднолично. Той нали цялата работа в държавата върши сам.

Клоунда в най-лошия й стил.

Кой и защо изобщо класира тази Кристалина и кои глупаци участват в тези класирания???

Цв.Бориславова - богата и красива, но защо влиятелна? Нали тона не е класация за богатство, а аз смятам, че въпросната дама даже доста дискретно страни от всякаква публичност и интервюта.

Не видях коя комунистка и в челото...

A дали това не е ПР за кандидат Президентската и кампания???!!!

И на какво ми влияе тя ?!? Може би на кръвното ми налягане в слабините ? Ей сега , ама друг път.......:)

Кристалина,когато беше асистент по политикономия защитаваше яростно всички партийни решения. Учудвам се на новоизлюпената демократка и не мога да повярвам,че тази жена се е променила. Тепърва ще чуем за истинското и лице и братската руска прегръдка...след няколко години работа в Москва. Внимавайте с нея за сега е непредсказуема...

Не я познавам, нищо не знам за нея, следователно не може да бъде най-влиятелната жена за мен. Кристалина е Вашата най-влиятелна жена?

Тази жена не знам как може да се гордее с този пост и да си мисли че върши нещо, като собствената и страна е в най-тежко състояние в ЕС. Тя нали изпадна отнкъде си и позабравила че е БГ... Г-жо Кристалина, посъветвайте поне "мъжете" политици как се излиза от 20 год криза, а не гонете Вятъркото дето духнал брашното..........

Каква е тая система за определяне на най-влиятелната жена в България? При това абсолютно неверна. Защото най-влиятелната жена у нас е Фидоскова! Какво влияние само - от 100 нагоре при нормални 50-60! А само видът й какво влияние ми оказва от кръста надолу - направо става шест и половина (за тези, които не знаят - по скалата на часовника)!

Дъщеря на комунисти,човек на СБ съответно зависима от там.Поредната пионка в БГ,срам и позор за всички Българи.Влиятелна,ами като е толкова влиятелна нека да повлияе на Боко тиквата който я сложи там и да му каже да ни остави на мира като народ щото още две години под негово оправяне упс управление и няма да ни има като народ.

Достойна !:)

ЛУКАНОВАТА ЩЕРКА Я ГОТВЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ТАКА БАТ БОКО ЩЕ БЕТОНИРА ВРЪЩАНЕТО НА ЗАЕМИТЕ НИ ВЗЕТИ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА!!!!!

Недоумявам,как едно лице се появява на сцената от неизвестното и го обявяват за 'Най влиятелната'.Тя работила ли е за България преди?Или за себе си?Защо не изберете най-добра учителка или чакате 24-ти май?ПОЗДРАВЯВАМ "ЯМХ"-НАЙ-ВЛИЯТЕЛНА Е МАЙКАТА.

чудя се кое е по-смешно! класацията на жените, или журито на мъжете! хахаха, майче второто

НЕМА,НЕМАААА МАТЕРИАЛ,КАЗА БОЙКО-ТАЗИ КЛАСАЦИЯ ГО ПОТВРЪЖДАВА.

Не случайно Кристалина георгиева е най-влиятелна .Първо -била е член на БКП .Второ живяла е 10 години в Москво.а .Трето ,живяла е в апартамента на Георги Димитров .Четвърто е от клоунадата на Б.Б. Пето -е еврокомисар по бедствието -България.

Само като се сетя, че хер Флик й е рода.. Доообре, че на момчето му намериха работа!

И според кой тя е най-влиятелна? Какво тя направи за България? Да не би да дойде, когато имаше наводнения в България? Явно ПР-а на ГЕРБ имат хората за глупаци.

А Стоичков какво направи в България, че преди ден намери 100 защиници в ДИР-а на простотията си? Кристалина е невероятнаичност, която изддига имиджа на страната ни в най-вефицитната му част - интелектът и успеваемостта в работа с ЕС. Това струва милиард. За такива хора една нация трябва да се грижи и да ги стимулира с любов. Иначе тази нация ще се препълни със Стоичковци. Ако се препълни с Кристалини, ще бъдем богати и доволни. Не разбрахте ли, българи, че интелектът е онова, което прави нацията богата, народа - доволен? Или продължавате да робъвате на болшевишкия принцип за работнически произход, който вкара в калта десетки народи за много десетки години? Във всички такива страни стана свинщина. А в държавите, в които герои са интелектуалците, хората живеят богато и пребогато. Колко ли трябва да си прост, за да се правиш, че не го виждаш?!

Това за Кристалина е чудесно, но това не променя факта, че тя не е влиятелна личност в България! Виж Ц.Цачева е влиятелна, защото от действията и може да се промени хода на работата на Парламента, което се отразява на цяла България, но тази госпожа?

У нас най влиятелната жена е Мойта жена! У вас не ме интересува!

Жалко за жената ако е най-влиятелна! Сгреши и се качи нависоко а от високо падането най-боли! Няма да има ГЕРБ, никога и никой няма да си спомни за Стъкларина!

Моля, нека стане "и най-смелото лице на Европа и Африка" Обективността и международното положение го налагат!

Малеее, пробутват я за президент. Бат Боцко доста се е овъргалял в сажди пред Европа-не става. Цецко се чудят как да измият със сапут НапНап и пудра Уорлик& Уорлик . Сега ще ни натряскат и слугинята на Луканов?

Кристалина не може да стане президент четете Конституцията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Глупости! Най-влиятелните жени на тоя свят, са майките ни! Цветелини, Кристалини, и сие, се продават на женския пазар, пардом, остават в историята, незабелязани от всички нас, освен от медиите! Уважавайте родителите си, те са историята Ви! Г-да журналисти, не се качвайте на дърво без корени!

Съмнително е доколко една жена може да бъде влиятелна в един мъжки свят. Вярвам, че Кристалина би се справила еднакво добре на всеки пост било по турско, царско, германско, съветско и демократично време. Хвала на такива достойни българи! България помни!

и какво и е достоиното не разбрах от цялата тъпа публикация

Стефан Тафров откога е в списъка на мъжете?! А Кристалина - в България?! Има нещо сбъркано, чудя се само дали е едно, или всичко е доста омотано тука ...

От вчера се притеснявам за нея, да не и се случи нещо лошо в Либия, а тя се киприла за Шератон? НЕМАМ ДУМИ, на тази не бих поверил управлението даже на старчески дом.

Какво е направила тази жена у нас, че да е най нещо си у нас?!

Позор за слугинажната журналистика!