Коментари - Жена скочи в движение от горящ автомобил край Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А парите !?

Парите са похарчени предварително, документите показват злоупотреби. Имитация на пожар, всичко изгаря и пито-платено, жертвите да пият една студена вода. Аналогичен случай в наше село. В блока събирахме пари за ремонт, които бяха откраднати при взлом в апартамента на касиера. Ремонт не направихме, а касиера отиде с фамилията на Мавриций.

Добре са го измислили...няма пари, няма документи....всичко е покрито ... само че при добро разследване ще се намерят следи от парите и документите.

Тука има нещо гнило.......

Да се обади за Мисията невъзможна.

Ноо тъп номер.

Женската паника е една от причините в нормалните страни на жените да им е забранено да управляват МПС.

Аз освен в Афганистан и Саудитска арабия ( където ограниченията донякъде отпаднаха), не знам някъде на жените принципно да им е забранено шофирането ... Ама ако те са нормалните страни .. ок .. така да е :)

Аз, ако пренасям пари и документи, тази чанта ще ми е на врата преди да ми дойде на ум, да скоча. Пък и колко бързо може да се разгори един пожар, тръгнал от дим в таблото, че чак да се мятам в канавките и да оставям колата да изгори като факел?!!?!?

Постановка. Де е село Габър, де е моренцето...

Толкова бързо се е разгорял пожарът, че не е имала време да натисне спирачката и се е наложило да скача в движение. И точно в този момент е имало голяма сума пари в автомобила. Ето това е лош късмет или....