Жена с един бъбрек и ТЕЛК остана без инвалидна пенсия

От 2018 г. до сега 35% от хората са получили по-нисък процент на трайно намалена работоспособност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревизия на голяма част от тези пенсии. Сега порязаха тези, които имат нужда от подкрепа, а цели цигански махали са кьорави, с една и съща болест по сто човека, сакати. Но като излязат от комисиите почват да тичат към скъпите си коли. Обаче! Нали е ясно кой е виновен? Докторите, които за дребни пари направиха циганските махали инвалиди, а орязаха процентите на нуждаещите се.

За ония, които не са наясно и са подкрепили майките от Системата ни убива(ще.обясня и защо). Тези индивиди(специално замесените, не всичките майки от тази гражданска.група) НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ОЩЕТИХА ИСТИНСКИТЕ ИНВАЛИДИ И ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ТЕПЪРВА ОЦЕНЕНИ ЗА ИНВАЛИДИЗАЦИЯ. Направиха така, че ВМЕСТО РЕАЛНО ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ПРОБЛЕМИТЕ И КАК ДА СЕ ОЦЕНЯВАТ И ПОМОГНАТ СПРАВЕДЛИВО НА РЕАЛНИТЕ И ДОКАЗАНИ ПО ТЕЛК ИНВАЛИДИ, ИЗВАДИХА ЕДИНИЯ ПРОБЛЕМ И ГО ПРИБАВИХА С ДОГОВОРКИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА ОТ.СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО( КОГАТО ГЕРБ БЕШЕ НА ВЛАСТ) И ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВСЯЧЕСКИ СЕ.ОПИТА ДА.ОТВОРИ ОЧИТЕ.НА ГЛУПАЦИТЕ И НЕВЯРВАЩИТЕ, ДА НЕ СЕ ПИПАТ ОПРЕДЕЛЕНИ МЕДИЦИНСКИ ПРИТОКОЛИ, БЕЛЯТА.ВЕЧЕ.Я.НАПРАВИХА ПОДОПЕЧНИ НА ГЕРБ И ЕДНИ ЖЕНКИ ОТ СИСТЕМАТА.НИ УБИВА, КОИТО.ИМАТ СЕГА ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА,.ЧИЯТО СТОЙНОСТ Е.НА.БАСНОСЛОВНИ.ЦЕНИ. Само.това.ще.кажа, защото темата е гнусна вмирисана!

А на бас ,че и ти си марширувал с Мая Манолова по софийските сокаци ,а сега ревеш .

На инвалидите и пенсионерите не им трябват пенсии, на децата не им трябват училища, на кирто тъпото са му нужни само бюлетини.

Тая категория не влиза в евроатлантическите ценности.Стигат ви сащ,нато и еврогейски ценности

Проклета държава, проклето племе булгаристанско! До там ли стигнахте бре, да посягате и да вземате от парите полагащи се на бедните, на болните, на сакатите, на немощните?! Да ги давате за увеличение на заплатите на оядените доктори ново-богаташи, които вече се чудят какви лимузини да си купят, и какви джакузита да си правят Да върви по дяволите тогава цялата ви скапана държава!

Българите са окупирани и нямат вина за случилото се. Моля не бъркайте олигархията с българи.

родени с 1 бъбрек и си работят. Не вярвам това да е предпоставка за висока инвалидност.

хора реват и искат от общото! Всеки трябва да се грижи за себеси и близките си. Все са недоволни а на мен ми свалят кожа след кожа цял живот, щото на другите не им стигало. А аз, моите близки кога ще получим нещо - кога?

ти се моли ти да не стигнеш до инвалидност. Ама то има кой да съди не се бой.

това не променя факта че искат от общото, а не от близките си

Те тези пенсии и без това са мизерни,колкото да не умрат от глад,веднага,а бавно,но една банда престъници и това взимат на инвалидите. Как е възможно това?!?

Веднага да и въстановите пенсията на жената. Казах.

Гехота е да се пожелава такова нещо, но горещо им пожелавам на тези, намалили процента нерабоспособност на жената да стигнат нейното положение, че и да го задминат. Амин!

Едва ли порастват нови органи..., но според системата точно това става! Кога ще се заемат с циганите, които живеят като търтеи наготово и половината от циганетата са освидетлствани с ТЕЛК, а реално нищо им няма. Стига личните лекари са грабили трохички от здравната каса/ на тях и в телковите комисии плащат мангалите/, а нас да ни грабят с милиони и милиарди, защото ние всички плащаме тези пари на хора, които са просто мързеливи.

Докато търтеи политици и чиновници са най-голямата каста в България ще е така. Полик /чиновник циреите на България. Тези професия трябва да се обяват за криминални

Предстои ми по документи преосвидетелстване за ТЕЛК. Очевидно кркът ми не е пораснал отново. Не съм морска звезда, а бозайник.

защо циганите получават високите проценти в ТЕЛК? Нали личния лекар дава протокол за телк, правят се прегледи, толкова ли обедняха докторите, че живеят от парите та циганите?

Всички лишени от ТЕЛК, да благодарят на Бойко Методиев Борисов - българоубиеца! За да има ТЕЛК за неговият електорат, лишават Българи от наистина нужните им пари! Всички цигани са телкирани, от ранна детска възраст- и то с високи проценти. А Българите са дискриминирани по на-жестокият начин. Примери - колкото искаш.

Няма значение кой е направил промените важното е нещата да се променят и хората да не са ощетени. Много повече пари ще се спестят ако се започне наистина ефективна борба за установяване на фалшивите ТЕЛК-решения.

Тези които са болни за тях пенсия няма,който дава подкупи те много лесно се пенсионирват особенно тези дето живеят вече 30 год. Във Туция и са работили там, идват дават подкупи които нито са болни ,нито 1лев данъци несавнесли във България и получават по висока пенсия от тези дито са работили тука.100% корумпиран еТЕЛК

Зарежете я жената- важно е че всички от ромската махала са с инвалидни пенсии и дърпат социала...

Идиот .... важно е на вуте да му е зле, а?

"""Жена с един бъбрек и ТЕЛК остана без инвалидна пенсия""Нарича се американогейски ,еврогейски ,юдомасонски , демократичен ,неолиберализъм.Този тон на неглежиране на болните българи, се задава от една гиздава къщичка намираща се на улица "Козяк" ,все пак трябва да се пести за изтребителите на хартия

Гавра с болните хора.

Ама.че тъпни си нацвъкал дебил. Така наречените пейтриоти прокараха това фашистко предложение. В.Симеонов Каракачанов и Боко тиквата ограбиха болните хора и затова са аут.

Нищо, я колко много са така, пък си траят. Като си отиде, ще я разпродадат на части на черно и готово.

Познавам хора с един бъбрек. Истината е, че са напълно трудоспособни и си живеят съвсем нормално. Телк с 50% е твърде много. Факт.

да позная - не е етнически културна ?

За липса на един бъбрек се дават 20% от години(ако другия бъбрек е здрав). Ако е увреден процентите са според увреждането. Аз съм на хемодиализа(с два неработещи бъбрека) и работя. . Всичко зависи от желанието.Нейното по това което описва не е тежко- може да работи, а тя чака пенсия.

В София уникалните хомосексуални престъпници Зафир Здравков, Прошко Прошков, Карлос Контрера и Борис Бонбонев вдигнаха почти двойно цената на картите за градски транспорт на ивалидите от 2-ра, 1-ва и 1-ва с придружител групи. Според неуважаемия другар Карлос, това не проблем.

Плевенския ТЕЛК е най-корумпирания ТЕЛК в България ! Дори и без крак ще те изкарат здрав , ако не си Циганин , сигурно получават на ръка Докторите ! Няма кой да ги вкара в правия път , че Българите също са Болни !

Да съгласен съм! Някой да се завърти там за 1-2дни и всичко разбира. Кой на кой дава и откъде взимат. Но уви схемата продължава.

Че той най-големите унижения са в ТЕЛК комисиите. Нито на жената ще и порасне втори бъбрек, нито няма инвалида втори крак, нито аутистът ще стане нормален човек. Важно е на всеки 3 години да ги унижават, да плащат хората за експертизи тип ок, имаш един бъбрек, ок аутист си, и да цоцат парици назначените лекари. Лично знам за намалени проценти на хора инвалиди, които не обжалват, защото им спират парите. Лекарите от ТЕЛК колят и бесят.

А ман гус ти те от Долни Дъбник, си карат Мерседесите с 200 км/ч, въпреки, че са според ТЕЛК , с 100% слепота?!?!?! Тези 240 търтея, в Народното събрание, освен че крадат и лъжат, друго правят ли?

Ние сами си я сковахме тая кочина и за това ТУКА Е ТАКА.

Герб направи И тази гадост с Наредбата. Защо болните да искат пари? Нека умират! Изберете пак Герб!

Не е герб. Айде да видим на кого е решението? Мангусто.

Сподели кой я направи, след като си толкова осведомен?

Че то какво ни е наред, да не би избирателите, или партиите, или депутатите, или министрите, или милицонерите, учителите, професорите, учените. социолозите ... Та да са ни наред законите, икономиката, държавната администрация, общинската администрация, пощите, социалната система, здравеопазването, образованието, прокуратурата, съда, железниците, магистралите ... Каквото сме си надробили, това ще сърбаме. Лошото е, че днес не само в България е ТОТАЛЕН РАЗПАД, в целия свят е същото, няма къде да се спаси човек. Остава да седи и да чака бурята да премине без да го удари гръмотевица или да го завърти вихрушка или да го удави порой или да го затрупа свлачище или да го погребе земетресение. Да не би хората работещи за мизернта МРЗ от 500 лева месечно на пълен работен ден, да са по-добре от инвалидите или майките на деца с увреждания? Или пък самотна майка вдовица с 2 деца и 1500 лева месечна заплата?

партиите, а избирателите... Разберете - докато искаме НИЕ да сме само по-добре от ДРУГИТЕ около нас - ще е така: два сантиметра повече - и сме царе, два сантиметра по-малко - царици!!!

Не вървят на добре нещата. В Канада направо промениха закона и разрешиха да се включват бедните и недъгавите в процедурите за евтанизаця, което тък е довело до активно и охотно поощряване от болници и социални домове на закъсалите със здраве и финанси да прибягнат до "услугата". Има цяло разследване по темата. Скоро и у Гейропата. https://www.outono.net/elentir/2022/05/22/euthanasia-for-the-poor-in-canada-the-danger-of-going-down-a-slippery-slope/

След промените в закона за ТЕЛК благодарение на лизачката от ГЕРБ Деница Сачева спомняте си я нали .Надуто мазно и високомерно същество в Бъхлария с ТЕЛК останаха само циганите.И в ТЕЛК корупцията е най голяма

Ама от Кърдарашите е ,,кихнал” някоя сума където трябва за негов роднина да земе пенсия за пълна инвалидност. Ама наш чиляк.Върти пари с ДС пенсьонерите дето още живуркат тук там и от това ,,захлебват”

Ето това е истинската ПАНДЕМИЯ, която прати повече хора в гроба отколкото НАСТИНКА-19 Разбита здравна система, Лекари - търговци Огромен и тромав чиновнически апарат. Липса на кадри и мотивация По тези критерии сме в червената зона от 10 години поне...

Докато в България не направим се появи отнякъде истиннкса социалдемократическа партия от Западен тип, с млади хора, нямащи нищо общо с менте социалистите от БКП=БСП и Резидента рубладжия. Ще продължават да ни управляват редувайки се менте сециалисти в коалиция с менте менте демократи и канадо-харвърдци. И коалиция на менте "патриоти"=рубладжии с тиквеници и ченге-сарайци.

Все пак да не забравяме кой управляваше през 2018г.

Точно от 2018-та година беше случаят с ТЕЛК на третия етаж в сграда без асансьор за инвалиди, които принципно били длъжни да пращат линейка, ама не пращали, понеже нямали, така че който не може да ходи - да се влачи ако ще. Това е от времето на тези същите боклуци, които в момента щедро обещават да решели "всички кризи".

ЩО ЛИ НЕ СЪМ УЧУДЕН .

оставете я таz джена дет е останала беz пенция :))) глейте кви убави нови наZначения преви Гълъбчо , на кви топлички високоплатени държавни софри наZначава Zaслужилите партиZани на фигуранта !

Как само си личите герберасто-депесарите.

Да спрът заплатите на тъпаците които са допуснали това да се случи! И да върнат няколко заплати,да видят как е.....това само в България може да се случи

Решенията на териториалните комисии се пищат от некадърници все едно не са доктори на хора без ръка или крак ги водят здрави .

АКО СЕ ВЪРНЕ СТАРАТА МЕТОДИКА ТО АЗ ТРЯБВА ДА СЪМ 1-ВА +++ С ДОЖИВОТЕН ТЕЛК.

Никой ни му пука за инвалидите мойта пенсия стана 300лв и ми е спряха и хиляди жалки инвалиди са тъй всеки три години да доказваш едно и също и все те режат

с един бъбрек се живее. Не е същото като с един край, за него същи дават 50%

Ми продай си единия бъбрек и си живей. Само да не те заболи, че няма да си намериш място.

МНОГО СИ ЗЛЕ .

20% дават не 50

Главно Т трагедия Аз сам без работа ,и си плащам от джоба всичко .Страх ме е , да не се разболея нещо сериозно - требва се Умира. Държавата е кофти !!! Трябва нов закон за Здравна каса и Нои.

няма ли някой кирчо или кокорчо или баце да дръпнат един заем да се оправят нещата па като свършват пак ще теглим... Цялата ни пенсионна и социална политика е батак...