Жена, отрязала пениса на любовника си, получи 13-годишна присъда (видео)

Партньорът се отнесъл към нея като с трофей и споделил интимни видеозаписи с нея със свои приятели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката се вижда, че е ножица за храсти не лозарска , която е малка?

Дир, доста кръвожадни коментари пълни с правописни грешки. Много ниско ниво на форумите ви.

Тая трябва да я зашият!

Къдя бре...Ще я умориш от глад за няколко дни...

Наранил си емоционално ок, но да осакатяваш човек за това ? Дай сега да и извадим и на нея едното око - да види как е. Да гние в пандиза. Учудвам се на малоумничките по надолу, че я подкрепят.

Горката жена. Жал м ие за нея. Разбиръм я. Също ми е жал за пикльото, макар че си го е заслужил. Не знам дали наистина ми е жал, но ми се струва поне, че ми е жал. Една жалостива съм станала към мъЖете. Ноо са ми симпатични. Но мъЖете, не пиклюФците. Жал ми е за младото покуление, има разкошни дечица, а ние ги поквареваме, съсипваме им живота, какъФ свет ке им оставим? НОООГО симпатия съм събрала към мъжете - ноооого. ПС: не ме разбирайте погрешно - покрай семейството и техните мъЖки мъки, започнах да разбирам колко им е трудно на мъЖете. Стигна се дотам, че питам полвинката, е защо въоПще се занимавате с тея лоши жени? вие едни бели и добри, а ние едни вещици зли и злобни.....и той мига на парцали ..... И на другия ден мисли, мислил, тежък длибок размисъл, и идва при мени и деликатно и тихичко ми шепне, ако немахте путки, немаше да се занимаваме, ама пусто, едното си върви с другото, иначе за какво ми е ? И ас хахахахахахахахаааааа:) и викъм, точно моя случей, ти ме копиръш, и ас тека :))))))))))))

Тамъм зех да се чудим за какво ми праскът минуси. Какво му е чудното, Господ ги е чифтосъл гайката и болта, не знам какво тука ви е чудно и негативно. Най-естественото нещо на света, гайката да се залепи за болта и да се отаковът. За тфа са направени бе. Да не ръждясвът. Въпроса е да има смазка и разбирателство, и да е мазно, кефско и щесливо. И да работи. Сега, не се случва при сека двойка, но когато се случи, е раСкоШШШШШШШшш.... ПС: да му изсъхнът ръчичките на пиклюто, дето ми напраска минуси - това е истина бе! гайката е безсмислена, ако не си намери болта! Боца раута, ама на. Света се върти около гайката и болта й. Тфа ей полжението.

праскат ти минуси щот пишеш след употреба на алкохол

я кажи последно, арчи бебе ли е на меган или не е ?

Не е бе ти па.

Имаш много правописни грешки драги освен че пишеш дълго което не е добър признак.

Е,веднъж да съм съгласен с теб. Левашка му работа...уж гаджета ,пък "игрички ще си играят" ,ще се връзват ,бият и всякакви откачени работи....Тия ще се еват ли или игрички играят ...аде де... Па ,като прочетох ,че с "лозарската" го е клъцнала ,си помислих ,че това ,дето е кълцала е било колкото ластуня на млада лозичка...накрая видях по-голямата ножица,ама тя е за храсти и чемшир...не е за лозе,но тия дето пишат на лозе стъпвали ли са ...Знаят само да пият и пишат глупости. ...Азе за това за всеки случай си държа "ЩИЛ"-ката ,заключена долу у гаража,че то при мене с ножица не става...въпреки ,че на такива "игри" не играя" ,ама на ...знае ли чиляк ...пуста женска ревност...

Мъж без пенис не е мъж, трябва да започне да се оножда у дирника.. Тази садистка заслужава да и се зашият всички дупки...

Мъже, след като се изпразните, хвърляйте "кошчето" (парчето попикано месо) през прозореца...

Таз архитектка по жестока от австралийския еврейн Полфриймен, ако беше се случило у нас, БХК щеше да я провъзгласи за "Жена на годината" и да я награди със "Златен Пенис", а съдагоебната система щеше да я осъди условно за практикуване на пластична хирургия без лиценз.

Горкия човек, сега с пръсти ли ш ебе? Да и отреже клитора и циците като излезе от пандиза..

Мухльото си го е заслужил.

Тъй тъй,. тя си го избрала, стояла с него па накрая той си е виновен даже, че тя е лабилна? Ами щом си го е заслужил това значи ли, че когато една жена разправя на приятелките си, че му е малък заслужава да й бъдат отрязани устните?

Пуснете мацката, а на него му е малко!!

Да му го беше отхапала, докато ..... Щеше да мине за инцидент поради неспазване правилата за безопасност.

Luna0102

Ако му беше отрязала главата в България можеше да получи по-малко. А и мъж който споделя такива видеозаписи не е достатъчно мъж, просто го е улеснила при смяна на пола.

Липсват важни подробности, до основата ли е отрязана, половината или една трета? И все пак има ли възможност за реконструктивна хирургия? Защото 13 години за половин пишка е скандално, аз и за цяла не бих ги дала! В крайна сметки пишки на всеки ъгъл, колко пък да са ценни?

Да ти отрежем на теб нещо, да видиш какво е. Веднага ще си промениш мнението.

Ама пикаеш клекнала нали ?

предлагам да ти отрежем едната цица, без това толкова много жени си ги веят ще бъдеш различна, сега това е модерно

Ей патко, мъж без пишка не е мъж, а да ти сменят половата индентичност е най-голямата психологическа травма, която можеш да получиш ! Да не говорим за физиологичните неудобства. Човекът може направо да се самоубие от мъка, а тая циври че и бил отишъл живота. Аз бих и дал доживотен строг тъмничен. Ами ако имаш син един ден и на него му отрежат пишката, тогава пак ли ще се кефиш ?

Ха-ха-ха...Напомня ми за вица за малкото момченце и момиченце на плажа...Момиченцето отишло разревано при майка си ,че си няма "такова" като на момченцето, а майка му го успокоявала: Трай моето дете...,като пораснеш, ще си имаш колкото си искаш, а Иванчо ще си остане само с една... Е, днес сме в по -модерни-други времена ...та и това не е сигурно де :)))

"Никога досега в историята на аржентинското правосъдие не е имало присъда за опит за убийство заради нараняване на пенис!" Значи на аржентинците вече им е писнало,а;)

Това на снимката не е лозарска ножица ...

За човека без .ишка това няма никакво значение.

Съжалявам, но това не е лозарска ножица.

Гъзниците имът прублем с превода. Толко са некадърни. Точния превод е градинарска ножица, използва се за резане на храсти и по-тънки клони, подрезване на стебла и листа, и скфи други подрезвания в градината. Но те толко си могът, горките некадърници. Не чокеай да те разберът, тъпи са, и са доказано дебилни.

Към затвора има ли психиатрично отделение? Щото тая е за там. Дори и най-неверният мъж не заслужават такова нещо. Аз съм жена и стореното ме ужасява.

Че "не заслужава", не заслужава, обаче, тука не става дума за изневяра, да ти обърна внимание, все пак.

Наказание за тая.Принудителна смяна на пола и я пускат.

Баратини клъцнала носа на аржентинския Буратино.

Не бих казал,че овощарската ножица се отнася към сексуалните ми фантазии. Много оригинално. Ама не е ли болезнено ????

Вярно, че случаят е труден за коментар, но когато човек няма какво съществено да каже е по-добре да пропусне. В името на екологията. На виртуалното пространство.

Ама някой хора нямат акъл да следват добри съвети. Ето двамата с теб не се стърпяхме

Ше ме извЕняваш, ама колкото и да ти се иска, в случая, съветът не се отнася за мен. Ако се замислиш. Виж за теб... най-малкото е спорно.

Аржентинсият съд няма нищо общо с българският корумпиран съд ... хммм 13 години за отрязана пишка. Тук за брутално изнасилване и убийство по най-мъчителен начин, отсъдиха циганина убил журналистката от Русе само на 18 години.... да се чудиш за какво по-точно му дадоха тези 5 години в повече.... Поздрави от непознат остров.

Като малка си е играла с безполови кукли и много се е учудила като видяла...

Поне "никът" ти е в пълно съответствие с "коментара" ти.