Борисов се шегувал за жена президент

Премиерът обяви, че вече внимателно ще си подбира думите, след като изказването му, че ГЕРБ може да "сложи" жена президент били взети сериозно, а той се шегувал

Обратно в новината

Коментари - Борисов се шегувал за жена президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямата шега е, че българския народ сам си избра шегаджия да се шегува с него. Направо да заплачеш от смях.

Та това си бе и е чиста проба проучване на настроенията на хората, т.е опипване на почвата!

Когато бях в София, му казах съвсем категорично, че искам Фандъкова за президент!

БОРИСОВ се шегува, че се шегува!

БАНИЦА БОКО И СИ ЯДЕ!!

"Вчера вицепремиерът Румяна Бъчварова пък коментира пред медиите, че това просто било най-любезното, което премиерът можел да каже на женски форум." ууууууууууууууууууууууууууууу, а кое е любезното да каже пред група пенсионери, пред група безработни, пред ......искаш да кажеш румяно, че тоя лъже и маже, говори квото искат да чуят, шегувал се просто, ууууууууууу, колко сте умни и двамата, шегувам се де ;)

Пак се уреди нашио терикат. Ще си подбира думите. Оно като въртиш 200 думи , колко му е да си ги подбереш. Ние поне се знаеме , оти заедно с Боко, вашио премиер ли, как му казувате сега , , пасехме прасетата на ливадата като манечки...

Така е, жената, която трябва да стане не президент, а ПРЕМИЕР е Фандъкова!

Фандъкова е едно тотално недоразумение. Ако Б.Борисов си вдигне дори и малкия пръст от нея - тя ще изхвърчи моментално. И не само това - ще я съдят за зулимите и за това, че съсипа града.Нно то пък това селско недоразумение какво разбира от история, дух и култура на един стар град и на градската среда?!

След последните избори всички ревяха в един глас - купен вот. Ето го ШМЕНТИ КАПЕЛИТЕ на снимката - върши безобразията и си пита оная работа....Къде сте бе генералите от спец службите - нали сте голямата работа или сте просто балони като ония професорите в университетите. Къде сте бе вие интелектуалците и народните будители - народът ни е прост и смачкан а вие какво сте когато допускате ей този да се насира както си иска и когато си иска... От срещата на Кери с този и онзи другия видях що за държавност сме - къде сте бе вие журналистите - обяснете на народа що за държава сме - ако не можете просто разказвайте за българската държавност в близките и далечни години...Всички вие плувате в простащина лицемерие и демагогия - вървете в Унгария и се учете от великолепния ОРБАН.

Другия път - пак за него да гласувате. Тиквоча знае още толкова шегички, че свят ще ви се извие.

ами като гледам до тук статистиката,според твоятя фенименална мислъл, излиза, че само един не е атакист:)), ако е така, значи на народа започва да му идва акъл! Стига сме лизали хамерикански задници!

като те гледам как слагаш запетайки и интервали си от същото ниво като на калинките.

номинираните жени се уплашили, че ще ги "напъват, сложат....."

- как сте, как сте, хаа-ха-ха, - шегува се бай Тошо - добре сме, добре сме, ха-ха-ха, шегува се народа

Егати селяндура е този:)), какво да си помисли човек за всичките тези жени ,които са му били "фенки" :)), пародията е пълна!

ТА НИМА ТОВА МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ПАЛЯЧО И СЕ ЧУДЯ И СЕ МАЯ КАК ТАКА ТЪПИЯ БЪЛГАРИН ГЛАСУВА ЗА ЕДИН ПАЛЯЧО

ТОЗИ ЧОВЕК И СЕГА, КОГАТО ОТГОВАРЯ ПАК СЕ ДЪРЖИ ШЕГАДЖИИСКИ.КАК МОЖЕ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА СЕ ДЪРЖИНТАКА????

Явно в ГЕРБ- дали -жени или - мъже си говорят само за това кой ще влезе в управлението и като какъв ще влезе. Иначе как да си обясним думите на премиера - "само жени - за какво да им говоря"? Естествено - ще им говори , че жена може да стане президент. То тези кухи лейки там какво ли друго освен да се уредят с топло място, ги интересува!?

станал политик, че и премиер да втори път на тази клета държава и чак сега осъзнава че трябва да внимава какво говори? Направо си нямаме представа колко тъп и ограничен човек управлява България. За това ли умряха героите ни? Такъв идиот да е начело на бленуваната от тях България?????????

Някой да е изненадан?! Изтърси някоя простотия бате Боко и хоп! - на другия ден се обяснява, че се е шегувкал или, че не сме му разбрали сложната мисъл. Срам...

Престани да се държиш като палячо !

"просто в подобна аудитория, само жени, какво да им кажа?"?! Браво бате, браво Бойко, браво, министър-председателю! И това ако не е сексизъм, и това ако не е фалш - какво да каже на жените? Ами кажи им нещо за това, за което си ги събрал! И сега тръгни пък да обясняваш какво си искал да кажеш с това изречение!

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

Хора обяснете ми,че неразбирам. Пътувам много тук и в чужбина. .Много малко са за герб,а те все печелят. Разбирам АДМИНИСТРАЦИЯТА,МИЛИЦИОНЕРИ,ВОЕННИ НЯМА КАК да не ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. Остават две неща. ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ ,ХОРАТА СА ПРОСТИ ИЛИ И ДВЕТЕ. Прав ли съм?

Забравяш обикновеното фалшифициране на цели урни. Нали така сегашният президент стана президент

СЕГА ПЪК ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА КАКВИ ГЛУПОСТИ, КОИТО ПЪК СА ИСТИНА Е КАЗАЛ.НИМА НЕ ЗНАЕМ КАК ПОСТАВЯ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ НЕГОВИТЕ ХОРА.КАКВО ЗНАЧИ ТУК НЯКАКВО СИ ГЛАСУВАНЕ ,КОЕТО ВИНАГИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНО В ПОЛЗА НА ЕДИН ,ИЛИ ДРУГ.Тази Румяня Бъчварова ДА НЕ КАЗВА ОТ НЕГОВО ИМЕ КАКВО Е ИСКАЛ ДА КАЖИ. Ние чухме и нейните "велики изявления" в "неделя 150"БНР на 18.01.2015г. Голям "успех" на Борисов пред "великите сили" -гостите Брит. външен министър и Джон Кери. Тя ни каза колко ГОРД Е БОРИСОВ ,ЧЕ Е СПРЯЛ ТРИ РУСКИ ПРОЕКТИ".То йим казал, че е против Русеия еи ще работи за това. КАКВО ОЩЕ ЩЕ СПРЕ В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ? ЩЕ ЧУЕМ И ЩЕ РАЗБЕРЕМ ПО- КЪСНО КОГАОТ ВЕЧЕ Е КЪСНО ,АКО ПРОДЪЛЖАВАТ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ "ДА ГО БЛАГОСЛАВЯТ " КАТО БОГ -БУДА

глупаци и цървули като теб докарват тъпи пожари и диктатори като боко менз.са

Да, и още нещо - Президентът не е "свинско печено" или "печена пуйка" та да ни го сложат на трапезата! Ние ще решим кой да се резели :)! Защптп до сега избираме все "шегаджий" и "смешници"!

Този човек е ГЕНЕРАЛНО неподходящ за постовете, които е заемал и заема. Той (както и медиите) трябва много добре да си подбират думите и темите по които говорят! Стратегията за управление на една Държава не е виц, че да се шегуваш с това! То и вицовете не му се получават! А повечето медии не търсят рационалното в думите, а извеждат от контекста и интерпретират смисъла на казаното! Така, че нека не ни занимават с глупости нито Б. Борисов, нито всички онези медии, които разчитат на "кьор фишеци", за да вдигат рейтинг!

Kalin

То всичко което този казва или прави е шега, но шегата се отразява пагубно на страната и хората ни.Поне явно на него му е весело.

Кен, той е циркаджия, който сам се смее на клоунадите си, докато народът в цирк "България" плаче! Песента "Клоунът" очевидно е за едни други времена!

Слагаш президент ли, мутро? Както "даваш" парите на народа където искаш? Все си дал пари за това, дал пари за онова...пари, които НАРОДА е дал, мутро. Много си повярва ти. Най-тъжното е, че народа ти го позволява. Слугинския комплекс у нас е много засилен, обичаме да има някой да ни тъпче, та ние да се даваме, пък белким извадим някой лев от това. Обожаваме го! Аз обаче не го обичам. Не ми е хубаво да има някой, който да ме краде, да ме лъже, да ме тъпче и да ме смазва. Да му дам власт АЗ, със собствения си глас, и той да си я вземе и да ме забрави. И да ми взима парите, да ги използва и да говори как ТОЙ ги дал. Така че много ви поздрави от чужбина, пък вие продължавайте в този робски дух - скоро идва времето, когато турците и ромите ще са близо до мнозинство, тогава ще се дадете и на тях. Много добре знаем и аз и вие, че това ще се случи и колкото и да ме псувате....щом се давате на този, както сте се давали на много други, значи и на тях ще се дадете!

Зад всичко това стои Америка за България, която финансира и метежа на НС и т.н. "протести" и Борисов 2 и тия боклуци Прокопиеви.

голям шегаджия, джанъм!

Тайната история на премиера и приятелката му банкерка, на живота и кариерите им. Скандален разказ за най-тъмните сенки в биографиите им, за онова, което ги събра. Сензационен прочит за подземията и върховете на живота. Книга, за която се говори в Европа и по света, макар че у нас се мълчи! Четивото е политически трилър за Проекта с код Бойко Борисов, за паролите му, за тайните в този сценарий за управление, за публичната наметка, с която е обвит и за всичко онова, което се случва, прави и създава години наред тайно у нас - без знанието, участието и съгласието на народа... * Това общо впечатление за българския премиер се задълбочава от току що излезлия бестселър Тайният проект Бойко Борисов, пълен с фрапиращи факти. Тъй като издателството било заставено със съдебно решение да остави празни страници и изчисти документацията в главата за корпоративни и персонални интереси, а заради личната си безопасност авторът предпочел анонимност, книгата станала особено търсена. немската правителствена радиостанция Дойче Веле, западни медии и др. Бележка на издателството: Въпреки натиска не бяха допуснати бели страници и въпреки заплахите авторът остави името си на кориците. Веднага след оставката на премиера Бойко Борисов, през март и април 2013 г. съдилищата най-сетне се произнесоха по две дела, заведени по членове от Наказателния кодекс още през 2010 г., с които се искаше освен другото и: забрана на книгата, забрана за преиздаванията й, конфискацията й от разпространителската мрежа и книжарниците. Исковете бяха отхвърлени.

Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът: - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г. Наместникът вика разсилния: - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението! Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник! Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Бор... - Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами му гърмиш два пъти?

Вчера изглеждаше, че се гаври с настоящия президент, а днес се оказва, че се гаврил с женската си публика. Това се казва долнопробно и пошло "чувство за хумор". Долнопробните му селендурски майтапи имат нужда от платена публика, която с хилежа си да показва кога Борисов се "шегува" и кога се прави, че казва истината.

Този ББ не се научи да не се отмята от думите си и това е! И миналия мандат сутрин каже едно,на обяд друго,а вечерта ги отрече и двете! Имаме си е.ати и пу.ьото премиер. Жените са по мъже от него!

КОЙ СМЯТА, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ОТ СНИМКАТА МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА КАКЪВТО Е ВИКТОР ОРБАН!! "Жозеф Дол дойде в София и обяви, че веднага трябва да бъде сформиран дясноцентристки кабинет с премиер Бойко Борисов." СЛЕД ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЧИНОВНИК ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА!! ИЗОБЩО ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ??? А ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ ШУТА ОТ СНИМКАТА КОЙТО Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА!! "Моят ангажимент към ЕНП е да внеса проектокабинет. " ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ИМАЛ АНГАЖИМЕНТ НЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И, А КЪМ НЯКАКВА ЕНП!!!!!! МЕЖДУ ВИКТОР ОРБАН И БОРИСОВ ИМА ПРОПАСТ!!! За съжаление подобни на него са останалите лешояди намърдали се в парламента!!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ !!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОИСКАМЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!!!!!!!!!

От многото приказки в този Форум все пак да се върнем на темата. От прекратяване на намерението за строеж на ЮП загуби най- много България! От прекратяване на Белене загуби само България! От прекратяване на Бургас -Александрополис И Южен поток, губи България! От закриването на двата реактора от Пръмова загуби България! Както от крадливата преватизация загубиха всички -Българи!

И те ще се шегуват, че ще гласуват за теб Бойко ....

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

На;ълно те разбирам, но не разбрах какво предлагаш.

и ще разбереш!

на Бойко трябва да му забранят да се изказва защото отвори ли си устата само глупости излизат,ама какво да правиме като по добър от него нямаме.

боко без да се напъва говори простотии. Ако се напъне може и сериозно да се изпусне!

до мене премиера, картофи ще садя тъй рече премиера. Овце ще поведа, до мене премиера, ах как ще ги доя, да пие премиера. Обект се нов откри. От кой? От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй премиера.

Ама те ГЕРБ слагат президенти, така ли? Да разбирам ли, че Плевенлиев е поставен президент тогава?

Боко си направил т...к с простолюдието , бе то т...к т...к ама на гол г..всички знаят какво е . Бюреков влезъл с пари в парламента , питам се останали те и в частност вие с какво влезнахте ? .........с морал с достойнство или може би с професионални умения ?????

Навремето с брат ми искахме да си направим гараж в двора и трябваше да отрежем едно дърво, но баща ни не даде. Ние решихме да пикаем върху него да изсъхне.Колкото повече пикаехме, толкова повече растеше!!!!!ТАКА,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХУЛИТЕ БОЙКО,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ РАСТЕ!!!

Браво бе, готов си за придворен поет на Вожда!

Ами хващай брат си и го препикайте!