Ограничават тежкотоварните камиони заради жегите

Ограничено е движението на тежкотоварни автомобили над 20 тона по републиканските пътища заради жегите.

Обратно в новината

Коментари - Ограничават тежкотоварните камиони заради жегите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До идиотите приели тази забрана. Абе мухльовци, според вАШАТА логика в Испания камионите трябва да бъдат спирани от средата на юни, и да бъдат пускани в средата на септември. Наистина нема така държава.

Не ги ограничавайте, а ги качвайте на жп. вагони. От Елхово, от Свиленград и до другата граница, а може и по-нататък. Но това няма да стане понеже шосейният транспорт се владее от ДПС. До тогава, до като го има ДПС ще има убийства по пътищата.

Де ги видяха тези спрели камиони? След обяд пътувах за Гърция и аман от "спрели" камиони.Иначе данъчните опс даяджиите си бяха на поста.

ПРИ ЖЕГА НАД 35 ГРАДУСА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЕНИ ВСИЧКИ ТЕЖКОТОВАРНИ КАМИОНИ! При ракия над 35 градуса- всички съпартийци на Микоф! За да я има България!

деер

Вчера кой спа? Пак ли друг ви е виновен?Ама рушветите на даяджиите вървят нали?

Да спрат и руските туристи с джиповете дето карат по 5 тона. Разбиха ни хубавите евроатлантически асфалти.

тъй,тъй, а в гърция дето си е жега камионите си пердашат на воля от атина до солун и Халкидики и хия не им пука че асфалта се размеква ( в българия де ) как става тоя номер с асфалта?

Като потънат повече от половината пари за материали и строеж на качествени пътища в джоба на Бойко, ей така става номера.