ЕК с нови мерки срещу тероризма след атаката в Париж

Европа трябва да отвърне на атентата в Париж, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на пресконференция в Рига.

Обратно в новината

Коментари - ЕК с нови мерки срещу тероризма след атаката в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва, докато им окапат чалмите!

НЯМАШЕ ДА ИМА ИЗНАСИЛЕНИ, УБИТИ ,ОГРАБЕНИ - ЖЕРТВИТЕ ПРОСТО ЩЯХА ДА ПРЕДЛАГАТ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МЕРКИ ЗА ПОМИРЕНИЕ!

ТИ СИ НАСОЧИЛ КАЛАШНИКОВ СРЕЩУ МЕН - АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СТРЕЛЯШ В МЕН, КАТО ПРЕДОХРАНИТЕЛНА МЯРКА - СМЕШНИК!

"Европа трябва да се събуди и да разбере, че Русия я напада. ЕС трябва да разглежда помощите за Украйна като разходи за отбрана"

Никакви "мерки" няма да помогнат! Европа коренно трябва да промени политиката си към случващото се в близкия Изток, Сирия, Либия, Египет! Износът на демокрация тотално е компрометиран. Тези хора не могат и не желаят да живеят по правилата на т. нар. западни демокрации! Те са друг свят! Америка и Европа направиха огромна грешка, че се намесиха със сила в техните държави. Те трябва да бъдат оставени да живеят, както намерят за добре в рамките на държавите си. без да им се натрапват някакви "ценности", които са им чужди и неприемливи. Сега единствената надежда е в просвещението и образованието на новото поколение, а не насаждане на омрезе и заклеймяване на религии, бит ..... Но, честно казано, си мисля че прогнозата не е оптимистична.

имаш проблем ли? докато ДС ни подслушваха, следяха и доносничеха всичко беше ОК, защото ти си от тях. а когато теб ще те следят (защото ДС е терористична мафиотска структура) плачкаш.... ами такъв е живота, свиквай!

никога не съм бил фен на дс . но това което правят днес , е в пъти по-лошо . хора събудете се бе . каква е разликата между теб и някои заблуден пенсионер . никаква . и на бас че повечето от родата ти са били членове на партията .

Защо дъртата пияница Юнкер не каза колко народ загина и продължава да загива от превратаджиите в Украина подкрепяни от Америка и ЕС.

на червената ламя ще и бъдат отрязани всичките глави а русофилите ще плачат с кървави сълзи над тях.

много "демократично", почти в стил ал каида или десен сектор .

Време е да се признае, че авраамическите религии, начело с исляма, съществуват единствено, за да забогатяват определени хора от тях и са една лъжа за промиване на мозъците на верующите.

от ЕК бавно мислят и дори когато го правят е без особен ефект. Ще изтребят населението на Европа от липсата на мисловна дейност. Под логото на демокрацията се настани истинска анархия в резултат на правото на едни чиновници да имитират дейност срещу тлъсто възнаграждение

1,8 млр.дали щяха да и зойдат зле на най-бедната членка наЕС?

рупам оспамох вече 6 по 1000,витамина по 100.., па за сарцето, па за налягането му, па и кафе поне едно, некви апове за киселини .. представяте ли си колко съм здрав, но пък кой знае кога пък ще ми откажат дробове и бъбреци. тъпото е, че не стават за друг, сещайте се що и че не знам оти сме и рая жертви тоже.. въпрос на близост, журналя...

Що си мисля, че подобен сценарий вече беше реализиран в САЩ на 11 септември? И тогава някой искаше да нанесе ответен удар по ....... незнайно кой, важно е да се нападне някой. Само че французите не са толкова изроди като американците и рискуваха само 12-13 души.

терориста е специлна манджа. подправка в туристическия обмен на България. може би веч сте я усетили. в тоалетната чиния. надяваме се на повече суровини. ..знаете къв е тук съд и прокурор... ще чакат да се опушат кълките па рушвет за конско да е...и некое евро. давай тука матриала. и малко шафран..големи задници тук, с големи претензии..шафрана е за мен. тие с ко да ги готвя. освен с репи и чукундури. бал сам ва. търсех решения.. благодаря за помощ, която може би не сте я разбрали. гафове винаги можи да станат. ся ако бех цензор, и до мен имаше цензорка - немаше в тоз час да и го мушна. щех по-рано.вместо да са занимавам с идиоти. виж ся цензуре, най убавото в мушканета е задържането, и не задържането а очичките на повелителката ни. глейш, сланина.....ни знам,

ЕВРОПА Е СТАРА БЛУДНИЦА - НЕ МОЖЕ ТИЯ ДА ГИ НАРИЧАТ ТЕРОРИСТИ - А ОНИЯ ДЕТО ВЗРИВЯВАХА ВЛАКОВЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС ДА ГИ НАРИЧАТ БОРЦИ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ И ДА ИМ ИЗДИГАТ ПАМЕТНИЦИ ... ОТДЕЛНО ЧЕ НИ УДАРИХА СЪС ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ КОГАТО ПРОВЕДОХМЕ АНТИ-ТЕРОРИСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ТЯХ . ...

ДА НЕ ГОВОРИМ КАК ПЕРВЕРЗНИЦИТЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ ИАМЕРИКАНЦИ ЛЕЕХА СЪЛЗИ ЗА БОРЦИТЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ В БОСНА И КОСОВО ....

ти май забравяш безчинствата на червената армия и нейния башибозук бкп над българите 1944-1947 ма и последвалото робство.

ни дават да им барнем ни дупе, ни комонтари. ми,..пишете по удобно... кога некой от мяра мре. мяра, по сметки, не по човеци. пишете с китки. за пишката ми, пишман терористи. тук. турчин са да се надява на правда от евреии. вай, срам. на кой филанкишия е тва место. само питаме, тук разни хора, и с разни религии, и с разни достойнства срещу чужди. само питаме....здесь, рая - нет! вай- гечь. барбарони. готини сме- дракула е въ при комшиите. купете си нещо от наша длан, туристи. такъв приятел гъдел е. българите не сме французи. убиваме само на наша земя. пазим с Орфей и входа към Хадес. нема майтап. има проблем с органите..на некои, не на светофарите. ба си идиотите да бегат тук... да беха прочели нещо... ни щем перси тук. от хуманни кулинарни съображения. ВАРВАРИ СМЕ! Цял свят знае. не от ден. ай сиктир, ..че тук казана е голем. аа глада в корема повеке е от казана. сухото мезе винаги е по добре. ся ша ядем ли или пак на пости!

Не може да се каже, че само мюсюлманите нападат своите критици например наскоро двама членове на френската Еврейска защитна лига бяха обвинени в поставяне на бомба под колата на журналист антиционист.

На снимките, разпространени след срещата, прави впечатление присъствието на Мохамад Нур, един от говорителите на терористичната групировка, която се счита за сирийски клон на Ал Кайда Фронт Ан Нусра, които се прочуха като едни от най-фанатичните джихадисти, участвали в безброй кланета на сирийци и християни, канибализъм и обявения чрез специална фетва сексуален джихад над всички жени в Сирия. Нур е изпечен терорист, който е отговорен за отвличането на 11 ливански шиити в Азаз. Запитан каква е връзката между него като американски сенатор и човек, обвързан с Ал Кайда, Джон Макейн заявява, че не познава Мохамад Нур, който просто го е поканил да се снимат и това е причината за общата им снимка.

Мили минусчета,кажете,че снимките са монтажи де!

Тъй като гледам става въпрос за даване на повече власт на служби - некадърни служби (особено съдейки по ставащото). Такива права се превръщат винаги в атака срещу своите - срещу ония, които трябва да бъдат защитени. В същото време подкрепа за пладнешките разбойници нарекли се демократи в Украйна?!? Какъв е Путин няма значение, но има значение, че заради него лидерите на Европа загубиха способност да различават маскари от свестни хора - стига да са срещу Русия и им се виждат ангелчета. Така тероризъм не се бори, а и хората не са уплашени - разгневени са, не знам дали тоя чичко си дава сметка каква е разликата между страх и гняв.

Кражбата не беше ли грях според повечето религии по света? Тези май не са чели внимателно Корана.

Грях е само в хистиянството за всички останали е относително!!! И Християнството не е религия за религията няма значение каква е тя си гони животеца!

Защото всеки опит за шега или словестна карикатура с един много нашумял напоследък пророк бива изтрита безапелационно. Терористите правилно са уцелили точката - свободата да се засмееш. Тероризма и диктатурите не обичат смеха. Справка: Националсоциализма Комунизма Ислямските фундаменталисти Турското правителство - статия (Турското правителство препоръча жените да не се смеят на обществени места ). Значи шегата, вица, словестната карикатура , ако е истински остра тя бива изтрита. Защо? Ами, защото е истинска. Има разни издания които обичат псевдо-хумора. Нещо което звучи ужким весело. В определени медии нещата са ако, са твърде остри, смешни или изказват една нетрадиционна гледна точка биват изтрити много удобно с фразата: *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име. Всичко може да бъде изтълкувано и в посока на обида и накърняване на доброто име и то без изключение. Вицовете за блондинки, проститутки и съпруги - обиждат жените. Вицовете за изнаверяващи мъже - обиждат и двата пола. Вицовете за ловци обиждат ловците. Вицовете за правителството обиждат и накърняват доброто име. И така драги медии. Забранете писането въобще и словото по принцип. Така е най-сигурно. Да наистина терористите в Париж изплашиха БГ форумите. Смях на гърба на някои пророци, светии и др. е абсолютно забранен. Може за сега да пишете смешки само за зайчето, ако разбира се не се разсърдят зайцефилите.

ФРЕНСКИЯ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС

Америка ще се реиндустриализира, един от амбициозните планове е доставката на вазелин под налягане за Европа - така хем службите ще са доволни, хем Европейците обезболени.

Искам сега ЕК да приеме предложението на Кристалина Георгиева да бъдем толерантни към джихадисти, негри, араби. Никакъв Шенген. Да пристигат и да ни подобрят генофонда. Да започнат с комисарите, МОЛЯ!!!!!!!!!!

Драги събеседници това е конфликт на честта не е за пари така че продажна долна робска измет не може да го почуства Весникарите които са убити, в карикатурите си пресъздават ценностата система на френската република:Liberté, Égalité, Fraternité

Арабите /те не са и араби а французи от арабско потекло / градят стоиностата си система върху вярата, арабите са са космополити от повече от хиляда и педстотин години, обитавайки целия древен свят от Китай до Мека.Та вярващите винаги се чустват огорчени когато някой се подиграва с техните светини. В днешна Европа не е прието за обида да се пролива кръв ощe повече са лична обида

От друга страна poglednato kokto можеж да се подиграваш на съседа така можеш да се подиграваш на полицая на попа и кмета така можеш да се подиграваш с които си искаш в обществото - равенство

АРАБИТЕ И ЕВРЕИТЕ СА ЕДНИ ОТ ПРОТО-ТРАКИЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА КОТО НАПУСКАТ ЕДЕН СЛЕД БИБЛЕЙСКИЯ ПОТОП В ЧЕРНО МОРЕ .... ЦАР СИМ - БАЩАТА НА СИМИТИТЕ Е ИМАЛ ЗЛАТНА КОНЦЕСИЯ ОТ БАЩА СИ КРАЙ ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО :)

Два автомата и западния елит изпоцапа гащите. И се сети днес председателя на НАТО, че Русия е приятел в борбата с тероризма. Ама сами си плюха в сурата великите стратези. Щото ако не беше Австрия и Русия да спрат отоманците, Европа сега щеше да е поле за разплод на исмямисти.

повече ме интересува ония нефелен киборг Кери за чий ще идва другата седмица. Нададохме глас в нета за възстановяване на защитна стена по границата с Турция и за повече контрол по нея и веднага ни пращат надзирателя. Планували са явно да ставаме "бежански" център, нищо че реално никоя наша съседка не води война. Съчувствам на сирийския народ, както и на всички други от близкия изток, НО най-вече милея за моя си народ. Има си КППта за преминаване на границите. вместо да се дават излишни пари на нас, повечето, от които се крадат, да се дават на турския бежански център.

Талибаните сами ще си самопосегнат

Това деденце ли ще оправи нещата

НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙ ДЕДО ЮНКЕР - ДОКАТО БЕШЕ МИНИСТЪР-ПРЕДЕЕДАТЕЛ НА ЛЮКСЕМБУРГ Е ПОМОГНАЛ НА 300!!! СВЕТОВНИ КОРПОРАЦИИ (ДОРИ ГАЗПРОМ) .... ДА УКРИЯТ 2 000 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ ДАНЪЦИ ( 2 ТРИЛИОНА) ... ТАКА ЧЕ ТОЯ СИ Е БАЯ ПРЕСТЪПНИК - ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ

На господина от снимката просто му личи как се мъчи като мисли. Един съвет към г-н Юнкер. "Не мислете господине, просто слушайте черното момче от бялата къща и всичко ще е цветя и кебапчета".

Париж, Париж ! Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш! Ти пак си огнено сърце и с ясна пурпурна усмивка бдиш над братски стиснати ръце. Че блясъкът на твоята зора раздра световната тъма, че ти като възторжена сестра събра на цялата земя и радостта, и бурната печал!... Париж, Париж ! сърце от разтопен метал! Париж, париж! Пред твоите стоманени врати разби се вражата вълна; звездата ти с рубинен лъч трепти над всяка горестна страна, където робът цял живот оре, а мре лишен от късче хлeб, където пролетарското море, възвре от пламъка свиреп на петгодишна демонска война. Париж, Париж! звезда на нови времена!

"Париж - столицата на разврата"?

Само малко ме пресилено ми се струва "Пред твоите стоманени врати разби се вражата вълна", щото френчетата не се славят като кой знае колко корав враг, та кой не е поискал той не е влязъл в Париж. Това немци, руси, и пруси.

Как Шенгенската система да бъде подсилена, укрепена? Сетих се! Отваряме широко границите, който иска да минава! Така де, толкова е нехуманно да оставим хората да страдат от войните, ние сме демокрация и трябва да се държим съответно. И докато ние се упражняваме в хуманизъм, американците си играят добре режисираната и отдавна замислена игра за установяване господство над света.Туй Германия, Франция... всички ще ги сложи в джоба си барабар с ислямистите в тях.Туй е то...

Терористичния акт не е насочен срещу редакцията и свободата на словото а е ответен удар срещу френския президент, който на 06.01.2015г. предния ден преди акта обяви че изпраща самолетоносача Шарл дю гол с бомби в персийския залив да се борят с ислямска държава.Всички сме Charli , това са грешно насочени мисли и съзнанието ни да не проумнеем че Франция предния ден заяви че ще действа агресивно.

АКО ХОРАТА НЕ МИСЛЕХА ЗА МАЙКИТЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ ЩЯХА ДА ПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ЗА МАЙКИТЕ НА КАПИТАЛИСТИТЕ :))) ПРИЛИКИ МЕЖДУ КАПИТАЛИЗМА ИСЛЯМА И ЮДЕИЗМА - ИМА БОГАТИ И БЕДНИ - ИМА СРЕДНА КЛАСА ОТ ПРАВОВЕРНИ (ЗАПАДНЯЦИ) И ДРУГА КЛАСА ОТ НЕВЕРНИЦИ - БЕДНИТЕ СЛАВЯНИ И ПРОЧИЕ ... ПРИЛИКИ МЕЖДУ ХРИСТИЯНСТВОТО И КОМУНИЗМА НА МАРКС - НЯМА БОГАТИ И БЕДНИ - ВСИЧКИ СА БРАТЯ - КОЙТО ИМА ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕ НА ТИЯ КОИТО ИМАТ ПО-МАЛКО - ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ СКРОМЕН И СМИСЛЕН ЖИВОТ :)))

Не е точно сравнението между християнството и комунизма, просто марксизма взема идеите на християнството, защото са истински, но без вяра няма как да се реализират на практика.

СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ ТОВА ЕДИН ИДЕЛА , ТРЪГНАЛ ОЩЕ ОТ ЙОАН КРЪСТИТЕЛ И БРАТОВЧЕД МУ ИСУС .... ТЕОРЕТИЦИТЕ НА КОУМИЗМА СЕ ОИРАТ НА НЕГО ... А ЗАВЩРАТА - ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ВЯРВАХА И В КОМУНИЗМА И В ХРИСТИЯНСТВОТО .... ... ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ПОПОВЕТЕ НА КОМУНИЗМА , ПОДОБНО ПОПОВЕТЕ В ХРИСТИЯНСКАТА ЦЪРКВА НЕ ВЯРВАТ В ТИЯ ИДЕИ - РОЛЕКСИ , МЕРЦЕДЕСИ ... ЛАНЦИ , ФИРМИ , .. И Т.Н СХВАЩАТЕ ИДЕЯТА :)

Нещо не можете да свикнете с новия световен ред, а?

Я, тук на някои им харесва новия световен ред - взеха да ми слагат минуси. Истината боли, нали?

Ами ще трябва единна база данни с ДНК и поставяне на чипове на всички европейски жители! Бебе без чип не остане! Много терористи много нещо. Европейският 9/11 в действие. Интернационали от всички страни обединявайте се! Добре че, БРИКС не желае да участва в тоя цирк.

Франсетата да кажат колко рафала летяха само преди няколко години с бомби върху Либийски градове. Не 12, 1200 избиха!

ФАРС!!! Хунтата изби хладнокръвно 300 души, повечето от които европейци в Боинга и в отговор гейропейско мълчание... Сега мерки... ФАРС!!!

ЕС МИ ПРИЛИЧА НА ГОЛЯМА ДЕСКА ГРАДИНА - ТАЗИ ГРАДИНА НИ ПРЕВЪРНА ПЕНСИОНЕРИТЕ В РОБИ ИЛИ ПО ТОЧНО УМИРАЩИ ЛЕБЕДИ !!! ПРОСТАЦИ СМЕ И ТО КАКВИ !!!!!

Френският посланик очаква българите да не гласуват за Сидеров ! ДЕМОКРАЦИЯ!

хора загинаха в Украина от ръцете на украинските фашисти подпомагани от САЩ и ЕС???

имаш грешка, те не помагат на путин, дори санкции му направиха. егати простаците в тая проста държава, еи, съвсем откачихте от пропаганда, вече лъжете и сами си вярвате

И на кого по-точно трябва да отвърне ???? Нова офанзива , нова война в името на световнияТ мир?

всички страни които желаят да се противопоставят на ислламистката дурява, да не бомбардират сус смолети, а да окаят помосчт на сириската опозиця и на иракската опозиця,да дат оружие, консултаця, и да се прочисти цялата територя на ирак и сиря, от дяхадистите, да се проведат свободни избори, и да се избере, правителство от народа, да се пронят дяхадистите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши на Български!

Въобще Европа не е в траур. А и във цяла Франция едва 100000 демонстранта ...Смех. Сега сериозно и по темата. Не ми пука за франсетата, ако ще на ден по две редакции да изпозастрелват. По-голям душманин от Франсетата и съровете на българия не е имало, няма и няма да има... Аре туряйте минуси.

така е, но времената се менят и сегашните нефелни франсета и островитяните каква вина да носят за това дето са вършили жидовете начело на д-вите им

Как това е възможно ходжа да стане отец!!!!!!!!!!!!11

Еми е така взех та станах. Казах на един колега поп в една църква, като се бяхме понапили "Един е Христос и МоАмед е неговия пророк" оня взе, че ме кръсти. даже и сланина ми дава пезевенгът. Друго да попиташ тъпанарино???

Всеки моряк посетил Гибралтар се чуди какво е това.Редом със фара на Europa Point се мъдри джамия-може би новия символ на безхаберните европейски миндибури.Неволно се сещам за един виц.Отишъл европеец в турска баня.Взел си и билет за теляк.Турчина теляк застанал зад него и започнал да му трие гърба.Както си работел и лекичко допрял оная си работа до задника на европееца.Оня подскочил но теляка се усмихнал и казал. че само се шегува.Така няколко пъти докато накрая отишъл кня у ряката.Европееца се обърнал и казал-Абе ти голям майтап си правиш. а теляка отвърнал-а ти голям майтап носиш.Ей до там се стига с голямата толерантност-здрав шибинг.Осъзнай се Юнкерс.Много близко да задниците на европейците допуснахте теляците.

Художници, но има невероятни Лайномети, във парламента, на който Люлката на демокрацята може само, да ни се въсхищава ! леля Дочка

"мерки няма да свършат работа принципи са необходими - не мерки за съжаление стана доста сложно" мислеше си юнкер докато го снимаха за дир бг

ЕК има много да мисли. Да търси генезиса. Още в Косово на европейците им беше ясно, че такова нещо като АОК не е организирана от местните албанци. Тогава под сурдинка се промъкваше, че има тренирани джихадисти в армията. Тогава бяха добри. САЩ знаят за това формированието на ИДИЛ, което тогава е било към Ал Кайда, от 2003 г и са убили в ИРАК първите им лидери. Остават си племената да си се избиват в Ирак. Не може да не са разбрали, че след Ирак се изнасят във войната срещу Асад. Най-големите жестокости, изнасилвания, убийство на деца и обезглавявания в Сирия се извършва точно от ИДИЛ. Когато Магдалена Ташева за първи път изнесе тези данни, първа тя заговори за Ислямска държава и Леванта, я обявиха за ксенофоб, заведоха й дела и т.н. Трябваше да се обезглавят американски и английски граждани, за да признаем съществуването й. И започнахме пак през просото, ще бомбардираме, ще бъдем с Асад, ааа ние искахме да го сваляме, не. Ще бомбардираме наред Сирия и Ирак и със свалянето на Асад ще оправиме нещата. През цялото време приятелите на САЩ - Кувейт, Саудитска Арабия спонсорират джихадистите и за това ли не са разбрали? Разбра се, че все пак е използвано химическо оръжие в Сирия. Като не можаха да убедят света, че е Асад пак тишина. Знаеха ли ЕС и САЩ, че в Турция се обучават "бойци" за свободната армия. Кой спонсорираше, какви бойци точно бяха. Отгледаха Саддам, докато СССР беше в Афганистан, след това потрошиха света да го издирват. Такива хаотични и в никакъв случай омиротворяващи действия извършиха цивилизованите държави. Какво ли ще им роди този път цивилизационния избор?

Мерки ?! Реконкиста трябва