Жалба от 981 страници написа бившият полицай, убил родителите си

Венцеслав Караджов обжалва присъдата си - доживотен затвор, която получи на първа инстанция

Обратно в новината

Коментари - Жалба от 981 страници написа бившият полицай, убил родителите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зойче, голем боклук си, вервай ми!!! Плътен третичен отпадък са адвокати като теб - без грам съвест и морал! Не всичко е пари на тоя свят!

Този полицай освен убиец на майка си и баща си е писател.

Без преки доказателства може да е както виновен така и невинен.Дето се казва не е използвана някаква специфична отрова до която само той има достъп,а оръжие което изглежда не е намерено,убийство открито от съседка след време,вероятно и от натривки никаква полза поради това,преки очевидци на престъплението разбираемо няма или не са установени до момента по-точно казано.Този си е за оправдателна присъда дори и да е виновен,тъй като може и да е невинен.

Този ченгел е написал възражение от 981 страници -ни моа да повярвам ,чуек !

Ако нямаш деца е зле, ако имаш е по-зле.

В качеството си на съдия по делото четох въпросната жалба 4 пъти и горещо препоръчвам на всеки запален по криминалистиката да я прочете поне толкова пъти. Агата Кристи с нейният Шерлок Холмс не могат на малкият пръст да стъпят на Венцеслав Караджов.

Много ме желаеш да пише. Да не се оплаква.

Непреките "доказателства" са ключът към съдебните грешки. Дори при една толкова "демократична" съдебна система като американската, има си цял списък в Уикипедия за осъдени на смърт и екзекутирани, за които впоследствие и то съвсем случайно се установява, че били невинни. В Щатите обаче упорито търсят, ровят по даден случай и така все пак някои от грешките излизат наяве. У нас едва ли. Осъдят ли те - толкова с теб, това е положението. При това у нас е прието, че осъден ли е вече някой си - все едно че Бог се е произнесъл. Виновен е на 100%. За мързеливи, подкупни, глупави или пристрастни съдии сякаш никой никога не е чувал.

P.S. Ако някой си не е сключил сделка с прокуратурата, да се признае за виновен и да му намалят присъдата с 1/3, а неотклонно твърди, че е невинен, значи вероятно е наистина невинен.

Пазете се от полицаи и от престъпници !

репресията в демокрацията е напълно законна !виновен или не ,на никой не му дреме .важното е ,истинските причини и мотиви да не се появят на бял свят .детективите трябва да са изключително предпазливи .да видим ,кой ще се облажи от имота и отстраняването на полицайчето !

981 страници и написани от полицай ! А стига бе, това виц ли Е, 981 страници, собственоръчно и от ПОЛИЦАЙ !!!

Мен ме рекетираха катаджии във Варна, пък този полицай убил родителите си.

Познавайки системата на полицията и прокуратурата допускам, че Караджов може и да се окаже невинен. Мотив без доказателства само и само да се демонстрира ефективна работа от страна на полиция и прокуратура е напълно възможно да прати в затвора невинен гражданин.

Усмивката му при произнасяне на присъдата говори единствено за нарцистичен убиец дето си вярва че като е бил ченге може да извършва престъпления без да бъде хванат.. А това с нагар по ръцете и липсващи отпечатъци по вратата говори единствено за обиграността му да прави престъпления и да се надсмива че ''не могат'' да го хванат.. Тая адвокатка случайно да е чували за използване на ръкавици???? случайно да е видяла записите от камерите дето отиват двама излиза един????и още един куп неща дето се показаха тогава и адвокатката му си замълча...

Човек понякога се усмихва когато е под много стрес, така че усмивката при обявяването на присъдата не значи нищо.

Май наглостта на тоя няма граници заедно с глупостта му да играе по гайдата на любимата си дето сега ще си опука парите а той ще да стои заслужено в затвора.. Направи ''класик'' ще да се прави тоя с тези 981 страници дето явно и той самия неможе да запомни какво е сътворявал в началото и в средата ама поне на края е наблегнал че е ''невинен''..

Вече съм напълно сигурен че не той е убил родителите си!

ако е вярно, имаме малоумен съд. Не може човек да бъде осъден на база,че имал мотив. Това,че някой има мотив не го прави убиец. Не може без преки доказателства. Или прокуратурата не си е свършила работата,или журналистите са написали пак невярна информация.

Ако не е той убиеца, тогава кой? Това да не е филма "Изкуплението Шоушенк"?

а неговия мотив да използваш за твое алиби. Ако аз ти тегля една майна и някой ме убие, това правилите теб убиец понеже имаш мотив да ме убиеш за обида?

Защо тогава не наеме частен детектив или поне не направи някакви стъпки, за да докаже невинността си?

Полицаите в България имат ли приятели освен колеги ?

Това не ми го побира мозъка Да убиеш родителите си заради някаква къща?

Постоянно се случва, но рядко ги хващат!

Ганьо - Смешник !!! Книга от 1000 страници се чете за 2-3 дена ! п.п. А сега съдиите да я върнат на адвокатката да я копира за страните, да отстрани нередностите и пр., само , че с кратък срок - до 24 часа. Да видим дали ще е толкова ербап !

1000 страници за 2-3 дена - ако четеш розов роман. Ако трябва да внимаваш във всяка дума (от това зависи живота ти) няма да си такъв бързак. И, между другото - 1000 страници - тоя си е роден писател.