Две земетресения край Сатовча за два часа

Две земетресения бяха регистрирани днес в община Сатовча, между Гоце Делчев и Доспат в рамките само на два часа. Засега няма данни за щети и пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Две земетресения край Сатовча за два часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупаци сте да намесвате политиката в новина за земетресение? Вредни сте също толкова колкото и политиците дето плюете. Искам да чета нормални коментари от нормални хора!

България има нужда от едно яко земетресение,което да послужи за сплотяване на нацията и за да разберат богаташите,че не са безсмъртни и не всичко е пари.

Голяма част от "богаташите" притежават имоти в чужбина и са си изнесли родата и парите отдавна. Подобно земетресение, само би заровило още по-дълбоко в дъното обикновените хорица.

Темата е: Две земестресения край Сатовча за два часа. Ако някой ги е усетил и има данни за това, моля да пише.

мименов..пърженов???? това къде случва

Какъв е проблемът? На тези хора прапрадядо им е живял там, дядо им, баща им, те също. За Обамата има съмнение дали се е родил в УСА и вече е президент. Айде да влезем в 21-век а?

Това, че поколения наред са срали на едно и също място, не означава, че никой не трябва да разчиства сраното...

Домашните животни са голямата работа! Нашите свинчета в кочината ГЕРБ се се обединили с червената пуйката Меглена и магарето Ра(ма)дан срещу пудела Орешко! Лоша работа - само крякат и подскачат! Но нищо, ще дойде изборната Коледа и - всички прасета на мезета! Крайно и трайно решение!

И земята ни не ще шибаните крадливи комундета!

Земетресенията са предизвикани от огромните групи протестиращи, който скачат по площадите в София и тресат земята. Вчера към тях се присъединиха и Пуйко Тиквунски и Малката и Голямата Фидоска и на - това е резултатът!

Молба до USA. Господа хамериканци, преместете си HAARP-a 1500 km югоисточно от тука. Там е Сирия.

Какъв Хаарп те гони тебе, като той не работи от повече от половин година?

Лъжат хамериканците. Целят се в Сирия, ама не могат още да го настроят точно, но за ударите ще успеят. Това разбира се е майтап в стил малоумен червенотиквеник.

Чета имената в статията и се чудя, това в България ли е?

А добър ден! се казва на твоето учудване.

Аз вече казах - това са две провокации от Станишев и новата тройна коалиция. С първия трус нищо не направиха, защото го бях почти предотвратил. Но втората провокация трябваше да бъде точно под дома ми в Банкя и под централата на ГЕРБ. А те в Сатовча! За отвличане на вниманието, както навремето го правехме в СИК - трябваше да биеме 3-ма висаджии в ресторант в София, а вместо това пребиваме 6-ма в кръчма в Пловдив. Знам им аз тактиката на тия тримата.

Той Господ дава знак къде почиват простаците, ама те ако имаха малко акъл нямаше да са простаци!

Стига сте дрънкали глупости кой кога съобщил,нали хората трябва да проучат. Да пишат хора по същество, ако бяхте тука едва ли щяхте толкова да лаете, не ви е срам! Аз хубаво съм над язовира но нали все ще трябва да си тръгна, че съм тук на почивка, а като чета и в Пловдив тресе...

стига сте дрункали глупости кои кога какво отразил ако сте тука едва ли ще лаете толкова нека пишат хора по существо не ви е срам в такув момент да се заяждате

Браво, дир, 50 минути след като ви казах,че земетресенията са ДВЕ, най-накрая решихте да си актуализирате статията! Браво!

40 мин *

аз сум в доспат и се усети преди 15 мин пак имаше хоризонтално премести ми дивана и бучеше цялата гора и язовира че сум над него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво е, че си над язовира, че ... Да пази Господ!!!

Господ закриля само праведните и вярващите, другите ви търпи като бавно ви навива въжето...

То и прекаления светец нали знаеш...

покай се грешнико и върни парите

"няколко степени по-слабо от очакваното земетресение", ... в Гоце Делчев. А колко ли ще са "степените" по Рихтер в Истанбул, ако армията на Турция навлезе в Сирия?

Чудил ли си се защо литераторите и физиците са в различни факултети?

Съобщиха и за трус в Пловдив преди малко. От сутринта един в Петрич и един в Пловдив. Дир, много закъснявате с новините.

Така, има регистрирано само едно земетресение за България, то е 3.9 на 1 км от Сатовча, 41.60 N ; 23.99 E. Тия неща се проверят лесно, не е хубаво да се лъже за тях.

Регистрираните земетресения са ДВЕ! Вторто е в 11.43 - магнитут 3,7

Вие ме разбихте. Аз съм в центъра на Пловдив. Кога е имало трус? Кой го е усетил?

Пловдивчанка от 15-ия етаж след труса: Дъхът ми секна, успях само да прегърна децата........

явно пловдивчани, които тази сутрин бяха разтърсени от земетресението са останали само с уплахата си. При необходимост община Пловдив има готовност веднага да реагира, съобщиха от кабинета на кмета Иван Тотев

Да бто "труса" в Пловдив идва от една майничка дето и се разтресло "нещо" ама и тя незнае какво...

Прощавайте, аз бях.

Кой е отговорен ли? Станишев и новата трона коалиция. Така са се договорили, за да разбият стройните редици на ППГЕРБ. Обаче аз ги усетих още преди тайната им среща и затова трусът беше само 4 степен. Сега пак ще се събират да организират трус в Банкя точно под къщата ми и под централата на ПП ГЕРБ в София.

А да не би да е от туптенето на сърчицето БОКово, предизвикано от информацията, че бригадите на Йоца пристигат вече на българска територия?... :::)))

5 дни по-късно от предреченото от професора сеизмолог и няколко степени по-слабо от очакваното.

Какво е предрекъл Професорът?

гугъл ит - Само в ПИК! Професор-сеизмолог от БАН очаква мощно земетресение на 22-23 август Хората да си проверят къщите за сеизмоустойчивост, призова изтъкнатият физик проф. Страшимир Мавродиев

Със същия успех професорът може да "предрече", че утре ще е четвъртък.

Заявявам, че няма виновни.

Хайде DIR-a първо да си уточни къде точно е земетресението и какъв магнитуд и после да пишат глупости

delly

DIR-ът си е уточнил! http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=331863

Много често взехте да се намесвате в коментарите бе другари ДИР-ници. По-добре се концентрирайте да пишете грамотни и издържани статии, вместо да правите топчета от сополи по цял ден.

оо виж ти могло да се постне линк и без да се цензурира? Двойни стандарти значи.. в същото време най-безсрамно крадете новини с copy paste от други сайтове. Висок професионализъм - запазена марка за дир

Интересно, усети се чак в София.

Аз разбирам, че тези които натискат минуси не са го усетили.. Но.. това, че тлъстите ви задници са обрали вибрациите и не сте усетили нищо, не значи, че други хора не са го усетили! ейй омръзна ми от тюлени

Нещо зачестиха тези земетресения ...

И на какви данни се крепи това ваше научно заключение?