В Непал изровиха 50 тела, включително и на чужденци

Непалски полицейски екип е извадил телата на около 50 души, сред които и чужденци алпинисти, от зоната, пострадала от лавини.

Обратно в новината

Коментари - В Непал изровиха 50 тела, включително и на чужденци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво сега докато чуждестранните спасителите, дошли още първите дни с тежка техника, без да бият тъпана започнаха да разчистват дори и развалините под които няма оцелели американската морска пехота ни зарадва с новината че ще закъснее с още един ден...

Мдаа, на Тибет му трябва демокрация. Кравари, само тва място беше останало непипнато.

Тибет е завладян и окупиран от Китай. Там хора се самозапалват заради тази окупация и умират в мъки защото жадуват свобода от Китай! Непал е друга държава ...

Рибата тон ли им е проблема на правителството? Тя сигурно е някаква извънземна храна, която не става за ядене от местните. Хааах... Светът им помага, тези тръгнали да се оплакват от доставки ... тези нещо са изперкали на висше държавно ниво..

Шило

Явно този "деликатес" не им е от прироитетите. Може би повече им трябва детска храна, медикаменти, питейна вода, палатки. Дано по-бързо да бъде овладяна ситуацията и да започнат възстановяването на страната.

На Непал сега ВСИЧКО му трябва и нищо не му е излишно. Сигурен съм, че и рибата тон има кой да изяде, когато им трябва храна, и даже майонезата. Което не отменя нуждата и от гореизброените неща. В края на краищата всеки помага с каквото може...

Ами да, проблем им е - какво да я правят, когато им трябват ДРУГИ неща? За какво им е черен хайвер, като им трябва покрив над главите, па бил той и от брезент? На тях са им нужни медикаменти, превързочни материали, палатки и фургони, а не луксозни храни.

Проблем си е щото няма ток а доставената риба е... сурова.

Още веднъж виждаме как безспорният лидер на планетата е готов да помогне безкористно на всеки, който е в беда. Американската помощ е особено ценна за този малък планински народ, който няма собствени ресурси да се справи с бедствието. Тази безкористност и всеотдайност показва,че Америка е достойна за мисията си на световен лидер.

Еййй, нямат свършване клакьорите!Аман! Ибричето взе ли си?

Познат стил, с възторжен патос и хвалебствени слова, използван в кинопрегледите преди 10.11.1989год. Интересно къде в наши дни сте го усвоили... или просто сте преосмислили "ценностите си"!

Според мен това е много тънка ирония

Да, би могло да бъде една тънка и изящна ирония с новите "Демократи" (нови, колко да са нови след 25 години :) ).