Зеленски се обърна към украинците в окупираните територии: Знайте, че врагът се страхува от вас

Канадският премиер Джъстин Трюдо обеща на украинския президент още системи и ракети NASAMS

Обратно в новината

Коментари - Зеленски се обърна към украинците в окупираните територии: Знайте, че врагът се страхува от вас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че май бегеристайнците и супер-човеците-македонци, гонят по тъпота укро-тамнезнамквиси, щот и те помежду си нож си вадят, за кефа на евро-американците

че враговете им са Киевската хунта.

нямате си на идея колко се кефя ,че укронацистите умират. Браво на Руската Армия !!! Ще кажа браво и на нашите военни ,които отказаха да стрелят по нарочно сложени руски мишени в Румъния. Оправдават се ,че без да искат са ги сложили. Абе путки умрели кой ви вярва ??

Мийнуайъл руски и украински войници пеят заедно Катюша в окопите

В държава, създала отряди за лов на хора по улиците, за да ги вкават в окопите, дали хората се страхуват от руснаците или от своите?

SirBob

Това е един вид "демократичен" лов. По евроатланически, т.е. неонацистки тертип.

започна СВО се видя колко всъщност лоши хора нацисти има в България ,еврофашистите :))))))) Една денацификация на България трябва :))))))

Все едно гледам Николае и Елена Чаушеску...

Вероятно въобще не помниш наживо Николае и Елена Чаушеску, само си чувал или си виждал техни снимки в Нета

Аз съм ги гелдал по телевизията на живо от стадиона,за теб не знам.

Простите руснаци, както винаги просто разсъждават и до последно се надяват на победа във войната. Да, ама не, това не е никаква "СВО" на дръгливия кремълски педераст, ами е долна война на комплексиран гей. Цялата тази авантюра подхваната от плешивата кремълска маймуна, ще завърши с години репарации и контрибуции за простите руснаци.

мечти имаш :))))))

SirBob

Абе идиот, погледни ежедневните сводки от фронта за загубите на ВСУ.

територии? Та те са само "матриал" и си имат цена. Все за някакви пари си приказват евроатлантиците

Украинците в окупираните територии не са болшинство.Те както и останалите етноси в тези области имат равни права. На тях никой не им е забранявал да говорят на езика си и да го изучават, както стана с рускоезичното население. Украинците в тези области искат да живеят нормален човешки живот, а тия, които не приемат новите реалности спокойно могат да отидат в Украйна.В четирите области: Донецка, Луганска,Херсонска и Запорожка живеят общо около 10 милиона етнически руснаци, които искат нормален човешки живот и не желаят да бъдат подлагани на геноцид.

Няма окупирани територии, Зельо! Има територии, самоопределили се като независими републики с референдум, които ти бомбрдираше непрекъснато от 2014г. и изби свои рускоговорящи украински граждани. Затова те поискаха помощ от Русия и се присъдениха към РФ отново след референдум. И да се опитватте да променяте фактите, те си съществуват, носейки своите последици, които няма как да обясните. Ако някой се опитва да руши къщата ми и убива близките ми роднини и приятели, няма как да иска да се обединяваме приятелски. Поне в следващите 50 години няма как да стане. Това даже в САЩ го проумяха и започнаха да се разграничават.

Направо през един, през двама получават инфаркт от страх. Все по-интересно ми става как "руснаците ще убият Зеленски".

Зеленски ще го убият украинците, чийто синове Зеленски изпраща на сигурна смърт заради интересите на Байдън и сина му.

След затишието на фронта, предстои да станем свидетели на опустошителен удар по просташката педерация на дръгливия кремълски примат, с новите възможности предлагани от съвременно поколение оръжия, предоставени от Запада на Украйна. Руските боклуци не предполагат какво предстои и какво очаква мамунарската им педерация.

Да не си минал школа по словоблудство.

ТАЗИ ГОДИНА МУ Е ПОСЛЕДНА НА ТОЯ МИНДИЛ СЪР

Прав си - текат последни дни за недъгавата плешива кремълска маймуна! Трупчето на КГБ-ейското леке ще бъде захвърлено на бунището на човешката история.

Така разправяхте и предишните две години и сега Зелю търси нов половин милион хора.

Нека Бог да даде здраве и сили на Президент Зеленски, да завърши святото дело - свободата на Украйна, и да забие копието на победата в тялото на сатаната, дръгливото и проскубано кремълско хомосексуално изчадие, скрито от месеци в усмърдян на урина и изпражнения бункер.

SirBob

Без нацистки лозунги тука, бе нещастник!

SirBob

Боклук, призивът е на Бандера бе, ограмоти се малко.

SirBob

Такива боклуци като вас, бандеровците, скоро ще бъдете изметени. Разбра ли ме, бандеровец нещастен. Не разбрах, в окопите ли си, или пишеш от дивана?

Какъв е този русофилистичен монолог ?!?! Това руските примати, сами си пишете, и сами си отговаряте ... Пълни нещастници и олигофрени сте.

SirBob

Бандеровеца, в окопите ли си, трол пробит?

SirBob

Предателят в отчаян опит да се оправдае пред страната си. Същата тази страна, която продаде на американците и заради техните интереси докара до национална катастрофа. Съдбата на такива винаги е една.

Кого наричаш е предал бе бокук??? Да не мислиш, че всички трябва да падаме в краката на дъртият кремълски п3д3раст, подобно на теб ...

SirBob

Боклук ще викаш на баща си, ако го знаеш кой е. Соросоидна курва.

SirBob

И се научи да пишеш грамотно, курво.

Украинци в окупираните територии никога не е имало,изнесоха се преди 10 г. ! Но кокаиновите сънища са вечни !

И тогава от кого всъщност ги освобождавал Путин, бе кретен:)

Не ги освобождава, а ги защитава от бомбардировките на укрофашистите.Те си се освободиха сами, гласувайки отделяне от фашисткото управление на Украйна в отделна република чрез референдудум. И чак след това поискаха защита от РФ. Но вие явно такива неща не знаете, защото чакате някой да ви спусне правилната информация.

Да си дойдем на думата - и колко време продължава една специална военна операция на Москва, която “вървяла съвсем по плана” и НЕ е война - пак според Москва:) 2 години, 5, 10…?

Ще стане май пълноценна война щом искаш

А, така ли било, щом аз съм искал война? И като започне ще цъфнете и ще вържете, бе тъпаци! Кой каквото търси обикновено си го намира, затова много внимавай какво си пожелаваш!

Докато похарчат ПВО-то на НАТО плюс още ден-два.

Значи след ден-два ще спрете да плачете и досаждате по темата, така ли:)

Никой в Донбас не го е страх от теб, боклук!! Чума за родината си, до 9-то коляно проклет да си. Привет дирниците.

и защо да ги е страх? Даже на Крим пекат хляб за посрещане на украинските освободители.. и не ги е страх.ха.ха

Опечен ти е мозъка пепераст легебедчия ! Искаш да си въртиш задника в Крим,но няма да ти се случи !

И друго - сега ни дрънкат че Путин си връщал руски територии окупирани от Украйна! Ама чакайте, бе кретени - нали когато Путин нахлу в Украйна, след като многократно лъжеше, че няма да го направи!!!, изтъкна като повод, че щял да я денафицира, не говореше за възстановяване та окупирани територии! На лъжата краката са къси, кокто е къс и злодеят Путин!

Март месец да си проведе изборите за президент. Тогава ще се види колко го обичат Зелендера.

Страх ни е всички от неговото голо гала парти - рускоезичните му поданици в Украйна по гол дрон и татуировка, другите нацифицират Европа по гол г.з безз газ

Една от най-популярните опорки на Москва и тъпите й тролове, която въртят е, че Путин всъщност връщал на Русия ОКУПИРАНИ и ПРЕВЗЕТИ от Украйна територии! И щеше да е смешно, ако не е жалко и трагично колко тъпа е тази опорка! Защото същите чукундури денонощно въртят друга опорка - как Русия била непобедима:) И кога точно Украйна е победила Русия и е окупирала нейни територии, бе идиоти:)

Този продължава да хвърля народа си във войната

Във войната, която Путин започна след като много пъти лъжеше, че няма да започне и която нарече специална военна операция и преследваше руснаците, които я наричаха война, ли бе тъпак?

Ако ти си свикнал да легнеш и да те еб@т, щото така иска господарят ти, да знаеш, че украинците не са замесени от тестото, от което си замесен ти! Само можем да им се възхищаваме, понеже вие отрепки мръсни бихте приели руснаците с хляб и сол, и да се гаврят с вас, щото сте кypви!

Мастията до него защо не е с камуфлаж?

Украйна е окупатор на исконни руски територии, населени с руснаци. А Русия е Освободителка. Както осбободи българите от турско робство и им подари държава, така ще освободи руските територии в Украйна от нацизма.

Това са поредните пълни групости! Я обясни тук тогава КОГА ТОЧНО Украйна е била по-силна от Русия за да окупира руски територии? Нали непрекъснато въртите колко силна и винаги непобедима е и е била винаги Пусия, бе тъпак:) Хайде вземете и си подредете той-накрая тъпите опорки в простите ви празни и неграмотни тикви, бе! Това са поредните пълни групости! Я обясни тук тогава КОГА ТОЧНО Украйна е била по-силна от Русия за да окупира руски територии? Нали непрекъснато въртите колко силна и винаги непобедима е и е била винаги Русия, бе тъпак:) Това са поредните пълни групости! Я обясни тук тогава КОГА ТОЧНО Украйна е била по-силна от Русия за да окупира руски територии? Нали непрекъснато въртите колко силна и винаги непобедима е и е била винаги Русия, бе тъпак:)

Братя Българи, има доста лоши коментари, "хората" подкрепящи нацистка усрайна са предателите на България. Това са хората, които ще продадат и майка си...и дъщеря си.... за един от тях е сигурен козяшки трол. Братя Българи, това са нацистите, които подкрепят нацисткия режим в Киев. Точно тази ще убият и вашите деца, ще изнасилват вашите жени. Те не са добри хора, те са утайката на обществото!!!Братя Българи, ако не изринем фашистката сган от Нашата Родина България, те ще направят това ако имат възможност след време което ви казах, ще го направят и няма да им пука!!!! Разбирате ли???? Искаме ли това да се случи???? ЩЕ СЕ БОРИМ!!!!! ТОЧНО КАКТО РУСНАЦИТЕ СЕ БОРЯТ В усрайна!!!! ТУРИ ИМ НОЖА!!!!!! ТУРИ ИМ НОЖААААА!!!!!!! ФАШИСТКАТА СГАН ЩЕ ПАДНЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!!!!!!!

А питал ли е живеещите в “окупираните теротории” те в Русия ли искат да бъдат, или в Украйна???

Врагът ще ви спука аналите !!!

Още през годините на т.н. Студена война Западът всъщност не воюваше с Москва (и подценяваше Кремъл с омразата, завистта, прикритите комплекси и имперската му грандомания, съчетани с азиатска жестокост и незачитане на човека и живота му, дори и на собствените си хора). А тази омраза към Запада и цивилизацията датира всъщност още от 1017 г., от залповете на Аврора и преврата на болшевиките, наречен революция, Велика Отечествена Революция! Никога не трябва да се подценява дивата омраза и завист, силата на корективната манипулация от талантлив диктатор и на корективната подведена или доброзорлем наложена човешка глупост (и култивиран страх, завист и омраза)! Вината и отговорността на Запада, на т.н. елит е че подцени и допусна всичко това! Че имаше властови Лиза и кръгове, които колаборшраха с Москва - основно скрито!

Не си добре с историята и годините

което се образова по форумите явно. Пълна трагедия са доста млади!

“Зеленски се обърна към украинците в окупираните територии: Знайте, че врагът се страхува от вас!” През 21 век, в 2024 година светът е свидетел как отново една държава и един народ се бори срещу див окупатор за свободата си! Ако има нещо, които човечеството би трябвало да е научило във вековната си история на войни и конфликти, то е много ясно и своевременно да различава КОЙ е АГРЕСОРЪТ и ОКУПАТОРЪТ, и КОЙ е НАПАДНАТИЯ! И кой с какви реални и истински ПРИМИНИ и ПОВОД война! Защото има огромна разлика каква е войната за страните - завоевателна или отбранителна, защитна, отечествена! А това и дете може да определи по ТЕРИТОРИЯТА, на която се водят военните действия В НАЧАЛОТО НА АГРЕСИЯТА! Украйна всъщност се бие и праща скъпа цена и за нашата - на България и Европа, и света свобода, суверенитет и просперитет! Ние сме сърбали много десетилетия попарата на “освободителите” от Москва

Гейовете в България станаха експерти по международни отношения!!!!! Малките градове държави най много рипат))) Лъжицата не е за вашта уста, голяма е )) Как сме с инвестиций те в България?? На кре мястото сме?)) По заплвти, образование, медицина. Пеевски ще ви довърши.

Май си прав

Да знаем кво е сричал зеления боклук!

И ние българите, сме с Русия

Одеса е руска!

Така е

Ние знаем, че Зеленски е продажен глупак, който затрива държавата Украйна

българите сме горди че сме част от украинската армия.

Българите сме и пикали на усраина :)

русофилите в България ще правим голо парти пред руското посолство на 2-и февруари.. канят се всички русофили .. да живее нашия главен педал- Путин ... търси се мъж за Путин.. По улицата крачи дядя Вова , с дупето си пленява всички хора. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. И решаваме завчас - туй е работа за нас, Ердоган, Башар, Кадиров и аз. На магистралата го заковахме. В едно бонгало малко го вкарахме. Леле мале до зори - станахме на маскари,. Но жопа на дядя Вова била заразена. Това разбрахме чак след 5-6 дена. И при доктор Гарабет, всеки чака своя ред Ердоган, Башар, Кадиров и аз

Зеленски е престъпник и масов убиец. Той е наредил на Буданов да се удари центъра на един руски град до границата с Украйна. Където играят деца и се разхождат майки с бебешки колички. Това и Бандера не би направил.

Руснаците още не са изтрезняли от разпада на СССР на 1 януари 1991 г. Русия на Путин върви по същия път 31 декември 2023 г. На Червения площад в Москва мъж раздава листовки на преминаващите граждани. Те ги взимат и понечват да прочетат какво е написано, но се оказва, че това са бели листове. „Защо ни се подиграваш, като ни даваш листове, на които нищо не пише?“- ядосано питат те. „Какво да пише, като и така всичко е ясно“, - отвръща мъжът. Въпросният гражданин прекарал новогодишната нощ в полицейски участък. Очаква се днес, 1 януари 2024 г. прокуратурата да му повдигне обвинение за всяване на недоверие в правителството. На днешната дата през 1991 г. съветските граждани се събудиха и започнаха да лекуват махмурлука като обикновени граждани. Съюзът на съветските социалистически републики (СССР) вече е престанал да съществува. Президентът Михаил Горбачов обявява независимостта на 15-те доскорошни съветски републики. От САЩ, където живее по това време, Александър Солженицин пише за случващото се в Съветския съюз: „Това е краят. Това е разпадът, който не можеше да не се случи. Той се усещаше, виждаше се и дори няма нужда от коментар. Злото приключва“. Но дори Солженицин не успява да съзре фалшивото в дълго очакваната промяна. С „демократизирането“ на нова Русия се захванаха КГБ, организираната престъпност и корумпирани кадри от висшия партиен ешалон. Заграбени под формата на приватизация бяха най-големите предприятия и цели отрасли на икономиката и промишлеността. Ченгета и олигарси заграбиха най-богата страна в света, превръщайки я в една от най-корумпираните и със стандарт на живот на 87-мо място. За да избегне социалното напрежение, което вече се изливаше по площади и улици, режимът на Путин прибягна до последния, крайния вариант: започна войната срещу Украйна. Вече открито заплашва света с ядрена катастрофа. „Основната причина за разпадането на СССР не беше външен враг, а фактът, че съветските граждани и елити престанаха да вярват в комунистическата идея“, смята докторът на историческите науки Григорий Герасимов. Известният учен е категоричен, че в началото на своето съществуване СССР в немалка степен е задоволявал нуждите на своите граждани и удовлетворявал обществото като цяло. „Временното правителство (преди СССР) не беше в състояние да реши проблемите, пред които е изправена страната. То беше заменено чрез преврат (революция, според Ленин) от болшевишко правителство. Още в първия ден на своята власт, на Втория всесъюзен конгрес на Съветите, болшевиките заявиха, че ще решат всички проблеми, пред които е изправена страната. Поне казаха, че са решени да го сторят. Те опитаха последователно и с желязна ръка да спазят обещанията си“, каза още Герасимов пред Лента.ру.. „Докато хората вярваха в комунистическата идея, те постигаха добри резултати и дори върхове: в науката, в технологиите, във военната област. Те дори победиха нацистка Германия, след което се превърнаха в съперник на Съединените щати. СССР се превърна в суперсила. През 60-те години обаче развитието на страната се забавя, отбелязва историкът. Според него този факт съвпада с момента, в който вярата в комунистическата идея сред гражданите постепенно започва да отслабва. „Първият удар на комунистическата идея беше нанесен от 20-ия конгрес на КПСС, който разобличи култа към личността на Сталин. Вторият най-голям удар дойде с обявяването, че комунизмът ще дойде през 1980 г. Дойде 1980 г. – но комунизъм нямаше. Естествено, вярата в идеологията падна в душите и на комунистите, и на останалите граждани. И когато започна перестройката, когато „желязната завеса“ падна и от Запада се появиха идеи, които бяха подкрепени отгоре от Горбачов, Яковлев и други, тогава хората отхвърлиха комунистическата идея и спряха да защитават съветската власт и партията”, посочва историкът. Това беше основната причина за разпадането на СССР. Никой не го победи, нямаше врагове – просто съветските граждани престанаха да харесват Съветския съюз. А и нямаше нищо за харесване, отбелязва Герасимов. Амбициите на Владимир Путин да възроди някакъв прототип на съветската империя под названието „Руский мир“ са нелепи и обречени на провал изначално. По една много проста причина: Русия не е привлекателно място за живеене. Русия е лошо и опасно място за живеене. За да претендираш за световна сила трябва с нещо да привличаш хората, а не да ги отблъскваш, каквато е ситуацията в момента. Русия на Путин ще се разпадне по същият начин, по който се разпадна СССР – отвътре, категоричен е историкът. И с много кръв, каквато е руската традиция. А петоколонниците в България да побързат да се наредят на перона, където ги чака „влака на дружбата“, за да ги откара в любимата Москва. Но доста рехава е групата на кандидатите да заживеят при любимия диктатор. Вероятно това има връзка с данните, че през изминалата година само 91 нашенци са пътували до Русия. В същото време над 800 хиляди са посетили други страни, а в държави от ЕС са пътували 460 хиляди души. Проста е сметката, простички са и изводите, но за прости глави и тези цифри са трудно смилаеми. Един бивш министър пък толкова се отвратил от сегашна България, че си пуснал за новата година съветски филм от 70-те, да си освежи настроението. Браво. Но иначе харчи милиони, изкарани от омразната му пазарна икономика и почива на лазурни острови. Всичките руски перекендета са такива. Затова „влакът на дружбата“ най-вероятно ще потегли с няколко пенсионери, които още вярват, че чичко Сталин е жив и ще въведе ред, както той си знае. Честита Нова година! Не губете кураж: българският народ, с всичките му кривици, е преживял и по-големи простотии от лицемерните ридания по чугунения съветски войник. Апропо, любовницата на Путин Алина Кабаева и дъщерите му посрещнали нова година в Дубай. Там те се преместили след като бяха принудени да напуснат частния замък в Швейцария, където харчеха спечелените с пот на челото от руския президент рубли… пардон, долари. Фрог нюз

за да докажеш че си тъпак!

браво на украинските братя.. руските мобилни крематориуми не смогнат да да горят труповете.ха.ха някой от труповете се връщат в Русия за консумация поради липса по магазините на яйца и месо. Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“

“Това беше основната причина за разпадането на СССР. Никой не го победи, НЯМАШЕ ВРАГОВЕ!!!!! – просто съветските граждани престанаха да харесват Съветския съюз. А и нямаше нищо за харесване, отбелязва Герасимов.…” ==== Аз винаги съм изпитвал огромни резерви към т.н. “Студена война”, по-точно към наименованието и затова винаги- още преди десетки години - съм се старал да го избягвам или когато съм го използвал с неохота като референция за този период винаги съм използвал кавички! Вижте - да го кажа много просто - когато двама (съседи) се сбият, по правило битката или войната започна НЕДОВОЛНИЯТ! НЕЩАСТНИЯТ ( със ситуация, проблем,.., с живота си! Или … НАСИЛНИКЪТ! Който иска да получи, да вземе нещо със сила! Или да разруши живота на онзи, когото мрази и ненавижда - например защото той има друг живот, който не го прави щастлив! АГРЕСОРЪТ!!! Защото вижте - война ли е, ако всъщност само единият “воюва”, тоест атакува, обвинява, хули, води хибридни и всякакви други (идеологически) войни, но другият всъщност НЕ ВОЮВА? А само понякога вяло отхвърля крайни нападки и се защитава… Защото … ОТКРИТИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ и ВОЙНА с тривиалните военни действия НЯМА!!! Такива “подгряващи” битки се извършват в … трети (малки) страна и територии… Сега естествено някои ще възразят, че и на Запад се възприема това понятие, че и там има ястреби и склонни да нападат и воюват, и да - така е! Но когато теб те нападат и демонизират - като като държава, като народ, като обществено устройство и начин на живот, като стандарт (и да, и те не са съвършени, никой и нищо ОСВЕН ПРИРОДАТА и нейните ЗАКОНИ не е съвършено и напълно хармонично) е много трудно до невъзможно ЗА ХОРАТА да осъзнаят разликата, още повече, че те - народът - не са информирани, лъгани са! Случвало ли ви се е да има тякой, който да ви завижда? (Чисто човешко чувство) Да ви клевети, да ви обижда пред другите и най-често зад гърба ни, да опитва да настройва другите и всички срещу вас? Да изтъква непременно наши грешки и недостатъци, ваши пъклени намерения - реални и измислени? И да, никой не е съвършен, никой не е безгрешен. И може а вероятно има НЯКАКВА истина в НЯКОИ от критиките… Какво правите тогава? Помните ли автентичните разкази на очевидци, на руснаци как като дошли в България да ни освобождават се смаяли от хубавите български селца и къщи си калко по-добре живеели българите от тях, от руснаците, от освободителите ни - говоря за руския народ, не за управниците му, разбира се! И как някои дори завиждали… Това го има в автентичните разкази и архиви с подробни описания!

ВИЖДА СЕ ЧЕ СИ БАНДЕРОВСКА СВИНЯ !

Наркоманът Зеленски и геят Трюдо. Какви мъже, какви лидери. И майстори на белиданс

“Патриарх Неофит: През 2024 г. светът се нуждае от милост и човеколюбие” Напълно сме съгласни! Патриархът ни трябва да го каже така, в прав текст и на руския патриарх Кирил, който подкрепя и благослови агресията и войната на Путин! Ако патриархът ни наистина го мисли!

Изглежда, Зеленски съвсем се е побъркал и плещи идиотщини. Освен това се страхува да не получи куршум от ,,своите". Кличко вече го предупреди, че ще отговаря за всичко, а Залужний съвсем не се шегува.

Осеяна ли е Русия с паметниците на Рузвелт и Чърчил, на американци и англичани, които са помогнали РЕШАВАЩО Съветската армия да спре и отблъсне нацистките войски, тръгнали да превземат Москва, и така Сталин побеждава Хитлер? Те, в Москва изразиха ли изобщо НЯКОГА благодарността си за тази РЕШАВАЩА - по признанията лично на Сталин ! - помощ?!?

Как-то в България от Руско - Турската война? Иначе още 500 години щяме да стоим под Турско робство!! С Пеевски робството продължава.

На нас българите десетилетия наред непрекъснато ни се натякваше колко много трябва да сме благодарни за това, че Русия ни е освободила от турското робство - и забережете! - че благодарността ни трябва да е към СССР и Кремъл и до сега, и сега и винаги, въпреки че на 9 септември 1944 г. ни окупират и избиват интелигенцията ни и установяват половинвековен престъпен режим, който отклонява и забавя естественото развитие на страната ни в сравнение с останалите европейски държава извън мъртвата хватка та Сталин! И ние СМЕ БЛАГОДАРНИ, и винаги сме и оставаме благодарни за ПОМОЩТА за Освобождението ни от турско робство! Но така стои и другият въпрос - всеизвестно е, че САЩ и Англия, Западът оказват РЕШАВАЩА помощ на Москва да отблъсне Хитлер и да го победи през Втората Световна Война - това и Сталин и Хрущов дори са признали! (При положение, че Хитлер и Сталин заедно нахлуват в Полша след като тайно са се споразумял и и така започна Втората Световна Война - едва после решават и директно да си премерят пишките, след като взаимно са се дебнели и подготвяли за войната, дащото всеки отлично е знаел нрава на другия, като сродни души!) Е, къде видяхме благодарността на Москва за тази РЕШАВАЩА помощ за тях?

Идиота. Спри да спамиш

то тогава защо мразиш Русия като това не е СССР и каде е твоята благодарност към Русия

Накратко - егото (властолюбието), алчността (ненаситността) с корупцията и лъжите, и незачитането на другите (и на по-слабите) НА НЕКОЛЦИНА С ВЛАСТ И С ЛЪЖИ са всъщност причина за конфликтите и войните!

И в съда, както и в живота, в историята е важно да се определи КОЙ е виновният, кой е агресорът, кой пръв е започнал и предизвикал и причинил вредата, нещастието, битката, …, войната, и защо! Истинските намерения на страните! И обикновено агресорът и виновният отрича, оправдава се, че е бил нападнат, предизвикан, че само се е защитавал!!! Тоест ЛЪЖЕ! Затова е толкова важно да се познава добре историята и да се извличат точните уроци от нея! Защото ако не си отчетем грешките сме осъдени да ги повтаряме! (С цел превенция и прогрес, по-добър живот) Трилиони се хвърлят за бомби и оръжия за разрушения и смърт на невинни, вместо всички хора на тази пранета да живеят много по-доцпе, А НЕ САМО МАЛЦИНА, които това ги устройва! А преди да се стигне до апогея на конфликта, до войната с ЛЪЖИТЕ на агресора е имало ПОДГОТОВКА! Достатъчно много ЛЪЖИ и ЗНАЦИ, които може(ше) и трябва(ше) своевременно да бъдат разчетени и изобличени пред ВСИЧКИ ХОРА! Затова проблемите с лъжите и дезинформацията и манипулацията , за публичността са всъщност от критично, от жизнено важно значение, респективно свободата на словото!

Идиот. Хихи

Там укронацистите палеха българи, браво на руснаците, дано ги избият

знаем ги театралните постановки на КГБ.. докараха трупове от руски морги на бездомници и ги запалиха. Как ще обясниш че никой в Одеса не беше в траур?!?!?!

бе идиот????? Аре вземи чети малко в нета, тъпир умрел, нацист сканан, ти и всички евродебили ще платите затова дето защитавате убийците на българи!!!

убийците на българи са от Кремъл- доказано с факти.

че Антихриста ще се роди от чифутски род! Зеленият наркоман е от чифутски род! =================== Има голяма вероятност на снимката да е Антихриста!