Зеленски пристигна във Вашингтон. Вижте какво ново оръжие пращат САЩ на Киев (снимки/видео)

Някои конгресмени ще пропуснат речта на украинския президент, той може да посети и Великобритания, Франция и Германия

Обратно в новината

Коментари - Зеленски пристигна във Вашингтон. Вижте какво ново оръжие пращат САЩ на Киев (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А обучиха ли зеления как да ги ползва, щото армия не му остана? Или пак трябва да пращат на сигурна смърт наемници?

До всички вати- да го духате

Ще тричаме болшевишки отпадъци

Дано билета да е еднопосочен.

Да прости пари и оръжия!!!

Бог с нас далаверата на безбожниците трябва да се брани с всички свои, лузърски ,средства. няма да ви помогне, байдъно-зеленските безбожни, неверници! или подценявате силите на Бога, а безбожни посерковци, които вкарахте във война половината свят само-и-само да прикриете масовите си кражби, заради които обрекохте Земята на погибел. няма да има никаква милост за вас! лично и фамилно! където се появят пейтрийтите с тая държава е свършено! Бог с нас Бог с нас

Джуджето напълни памперса:)))))

Да проси пари и оръжия!!!

Освен това два стелта го пазят в небето от орки

Сармат.

Американците се простреляха в топките.Сега целия свят ще разбере, че пейтриът не стават.

Помощта е за пред хората- Всъщност зеленото кокаиново човече е отишло на инструктаж да продължава до последния украинец.

всичко това е много срамно, за да бъде публикувано и раздухвано с гордост едва ли не. Мен лично ме е срам от човешкия род - и това в 21 век, а не там някъде във варварските исторически дълбини. Една задлъжняла на целия свят държава раздава трилиони, за да поддържа война - вярно ли бе???? Това ли е цивилизацията??? Това ли постигна човечеството за хиляди години???

Е да де, те за това ги "чистят"

Тов няма да го спаси. Фктът, че конгресмени бързт д се приберт вкъщи, не да му слушат речт ае крснречив каквоо ще последва след нова година, когто дермократите сдадат влстта в камарата на предствителите.

Хе - хе, Тоя Бай Дън нещо много скромно го раздава! Само не разбрах тая техника втора или трета употреба е...

Сармат я има, я няма през 2122 г. Гола вода са блядовете без западни технологии. Виж, шкурка правят.

Не ни эанимавайте с Американо Киевски Наркомани

България е единствената Държава в Света , която предоставя Безвъзмездно Оръжия на Зеленски . Всички други Държави са подписали Полици за Заем .

Дали така наречена първа дама е с него? Дали пак ще се снима за поколения? Въобще, готини екскурзии си прави зеления, вместо да си стои у дома и да подкрепя народа си. Колкото и помощ да изкрънка, тя все ще му е недостатъчна и е въпрос на време "дарителите" да проумеят, че не може вечно да му дават, каквото поиска.

Този комедиен,палячо ще запали света

ще заврем гъзовете на тия лузъри y дулата на пейтрийтите иm u ще стреляме с калашник. и ще ги пратим в лабораториите им и в небитието, заедно с всичките им поддръжници! това поне бе предвидено и вече написано в Книгата на Книгите. ама педерас-турски, истанбулски неверник - изтривач не чете! Бог с нас Бог с нас

Зеленски и Путин са по 170 см. За кого говориш?

вече е явно кой иска мир и кой- да продължи войната. Русия беше съгласна на преговори, Байдън раздава оръжие. Украинците са тъпи копелета, спор няма, но не са малоумни и едва ли искат да умират на фронта. Принуждават ги, но това е друг въпрос. Щатите са тези, които не искат войната да свърши...

По-скоро кукловодите му. От един етнос са...

СЕГА ЯНКИТЕ ЩЕ МУ ПОПРОМИЯТ НАРКОМАНСКОТО МОЗЪЧЕ. ПОМНИМ ЗАВРЪЩАНЕТО НА ,,нашият цар от ДЖЕРМАНИ.

А дано да стигнат поне половината от това на фронта...преди да са ги бомбили руснаците...

Като искат да няма война - да си разкарат оркските задници обратно към Рашка.

джиБки, а?

Светът го запали лудия Путкин

Той е на конци.

За Байдън, разбира се...

В Украйна е тъмно и студено. Малоумниците са на фронта и защитават интересите на САЩ. Зеленски от скривалището си в Полша, отиде на коледно-новогодишен круиз. Всичко за благото на Американската империя, а нисшите недемократични нации да го д-хат.

Те Украйна нападнаха Русия :)

Маша какво ли прави? Сериозна помощ,която ще разклати режима в Московието За човешки жертви няма да говорим, до края на годината са над 100 000 загуби(убити и осакатени)

Забрави да кажешч це си педераст

Хамериканците решиха да проверят, как ще реагират руснаците на тази система при тези условия на конфликт. Ако за нещо ги уважавам е следният пасаж от статията: "Президентът Зеленски е вдъхновяващ лидер. Но основната причина, поради която помагаме на Украйна да победи и разгроми нашествениците, е практическа. Това са просто интересите на Съединените щати"

Патриот е система за която руснаците на времето заплашваха ако се приближи до тяхните граници..... Предполагам че пак си мислиме че тези заплахи са нищо а американчера?

Помощта на САЩ и ЕС за Украйна е като нашите самолети - само на хартия. Твърдят, че дали милиарди, от Украйна казаха, че получили 440 милиона евро. Останалото е на хартия.

Браво на САЩ. Колкото повече оръжие за Украйна толкова по-бързо ще свърши войната.

И да оставят орките да стрелят по руски граждани и деца в Донецк и Луганск ли? Ти така ли би постъпил на мястото на руснаците?

Ох, анал.лизатора той...

ИДИОТ

Забрави да кажешч це си педераст

юдейската банда на байдън не е уса, а тази банда, която унищожава не само уса, за да запази тайната на всички гнусотии, който юдеите веч са натворили, за да ни направят черни роби и продадат на самите себе си. корабът ни за сатурн за вас, юдеи, ще ви вземе всички за полет към Сатурн! Бог с нас ще заврем гъзовете на тия лузъри y дулата на пейтрийтите иm u ще стреляме с калашник. и ще ги пратим в лабораториите им и в небитието, заедно с всичките им поддръжници! това поне бе предвидено и вече написано в Книгата на Книгите. ама педерас-турски, истанбулски неверник - изтривач не чете! Бог с нас Бог с нас

От САЩ някой видял ли е добро,само войни,подклаждане,разрушения,затриване на цели държави и народи

юдейската банда на байдън не е уса, а тази банда, която унищожава не само уса, за да запази тайната на всички гнусотии, който юдеите веч са натворили, за да ни направят черни роби и продадат на самите себе си. корабът ни за сатурн за вас, юдеи, ще ви вземе всички за полет към Сатурн! Бог с нас ще заврем гъзовете на тия лузъри y дулата на пейтрийтите иm u ще стреляме с калашник. и ще ги пратим в лабораториите им и в небитието, заедно с всичките им поддръжници! това поне бе предвидено и вече написано в Книгата на Книгите. ама педерас-турски, истанбулски неверник - изтривач не чете! Бог с нас Бог с нас

Бюджета на армията на РФ е 80 милиарда долара за година. Дотук колективния Запад е предоставил 40 милиарда долара, помощ за Украйна

Хак да им е на рашите. Влизат в етап на войната от която няма излизане. ха ха ха ах аха ха

В далечни времена с подобни действия (историята се повтаря) САЩ предизвикваха Япония, докато се стигна до Пърл Харбър. Разликата сега е, че Русия е доста по добре подготвена във военно отношение и последиците ще са за всички!