Зеленски пристигна във Вашингтон. Вижте какво ново оръжие пращат САЩ на Киев (снимки/видео)

Някои конгресмени ще пропуснат речта на украинския президент, той може да посети и Великобритания, Франция и Германия

Обратно в новината

Коментари - Зеленски пристигна във Вашингтон. Вижте какво ново оръжие пращат САЩ на Киев (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път клоуна отиде да проси. Бездънната яма Украйна затрудява дори САЩ. Въобще не се уточнява плащането на "помощите". Явно е, че клоуна не разбира разликата между СВО и обявяването на война. Ако Русия се почувства застрашена и обяви война на Украйна, всичко ще приключи бързо. Славяни избиват славяни, ангосаксите са щастливи, че друг им води войната.

Русия няма спечелена война през жалкото си съществуване. Незнам защо родните руски роби си мислят, че тази ще е първата, която ще спечелят.

колко е висок Зеленски?Погледнете снимката.

Не така джо не така бай да не ще разсърдиш руската мечка и ще се прояви един голям пролив между двата океана по-добре си купи памперси и си почивай пред камината

Пикае ми си газ.

Аре кротко тиквеници...от Козяк каьаха, че вече не им трябвате..."перемогата" била близо, обаче кинтите свършиха ( изхарчиха ги за зеления клоун )....тъй че вие се преквалифицирате от драскачи на ДУХАЧИ...почвате от днес

Андрей Марочко https://t.me/Marochko_live за мерките за прикриване на загубите на Въоръжените сили на Украйна: 1. Забрана за транспортиране на трупове през светлата част на деня и без маркировка на товара. 2. За прехвърляне на трупове от едно място на друго е препоръчително да се използват цивилни превозни средства със затворен тип ремарке. 3. На медицинските работници беше забранено да разкриват данни за броя и състоянието на болните от военнослужещите. 4. В лечебни заведения и морги се забранява всякакво фото-видео заснемане без официално искане и разрешение от органите на реда. 5. Когато информират роднини за смъртта на техните близки, службите за военна регистрация и вписване едновременно предупреждават за отговорност за разпространение на информация, която е вредна за ВСУ.

браво на невероятната дипломация на сащ, те са за пример

А ти си проЗд идиот...

Става все по жалък. Непрекъснато работи за икономиката на сащ и за смъртта на Украйна.

ЗЕЛЕНСКИ И КЛИЧКО СА ГЕРОИ!

Гонорар самого дорогого комика в мире: два миллиарда и Patriot в придачу походами жены Зеленского по дорогим парижским бутикам, где она, по сведениям СМИ, оставляет до 40 тысяч долларов в одном только магазине.

Мхм, а най-важната Световна война ????? И още нещо - сега не е тогава.бомбичките не са мотики!

Да го духа зеления!

Русия изнесе тежестта на ВСВ,без пари почти им дадоха Аляска,"не било честно да имат такава територия",нашето злато можеше докрай да го вземат от недрата ,но уви.

Брест – Литовска руска капитулация 1918: Съветска Русия губи полските земи, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, части от Беларус, а също така и областите югоизточно от Кавказ – Карс, Ардахан и Батуми, които са върнати на Турция четиридесет години след като са ѝ отнети с Берлинския договор. Загубени са общо площи от 1 милион км2[5], а заедно с тях около ⅓ от населението (над 60 милиона души), 80 – 90 % от въгледобива, 73 – 80 % от находищата на желязна руда, хиляди заводи и ⅓ от обработваемите земи[17]. Специални анекси гарантират германските икономически интереси в Русия.[18] Договорът постановява пълна демобилизация на руските въоръжени сили и връщане на флота в пристанищата (член 5). Преди това Съветска Русия трябва да изведе войските си от Финландия, Аландските острови, югоизточната част на Прибалтика и Украйна, да сключи мир с Украинската народна република и да признае договора ѝ с Четворния съюз (член 6)[19]. С финансово съглашение през август болшевишкото правителство се задължава да плати на Германия 6 милиарда златни марки[5]

Алиенацията от реалността, нулевата историческа култура и религиозната вяра в митологеми са характерни черти на класическия русофил. Това създание най-сериозно ти сервира примерно: „Руската армия е непобедима, защото е...непобедима“. Как да обориш религиозна вяра с факти, особено при пълен отказ от мисловна дейност? За да се открои паталогията обаче, трябва да се види реалността. Статистиката само за 20-ти век сочи: Русия губи 5 войни – Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996). Не броя Студената война. В Съветско-Финландската (1939-1940) постига кървава, позорна, пирова победа. 3.7 срещу 194 милиона! Ето това е непобедимата и безаналоговата. Подобно на русофилското е и „мисленето“ на средния руснак. Продукт е на колективно бягство от истината и свободата, плюс доброволна лоботомия. Пораженията се представят и честват като победи. Победите (доколкото ги има) се превръщат в триумфи: 23.02 е денят на руската армия. На тази дата през 1918 немците разбиват руснаците при Псков. После следва Брест-Литовската руска капитулация, подписана на 3-ти март по настояване на българите. Руските поражения при Бородино 1812 (след битката французите влизат в Москва) и Севастопол 1855 (Севастопол пада и руснаците губят Кримската война 1853-1856) се честват като победи. Тоталната пропаганда позволява бягство от реалността в един имагинерен свят на величие. Водката също помага. 90-те години руската държава на два пъти официално призна, че подвигът на легендарните памфиловци е измислица. Последваха бунтове на населението. Искаха си лъжата. Огромното мнозинство от руснаците (подобно на северномакедонците) не търсят истината, а намират убежише в познатата лъжа, с която са свикнали. Тя ги успокоява и им дава фалшиво чувство за величие. Путин не допусна тази грешка, напротив – финансира филм за Лъжата. Така стигаме до агресията от 24.02.22, но за това в главата руски поражения през 21-ви век.

КАТО ЧЕТА СТАТИЯТА ТОЯ НЯМАЛО ДА ПРИСЪСТВА, ДРУГИЯ НЯМАЛО ДА ПРИСЪСТВА НЕЩО ЗА "ПОМОЩТА" НАМИРИСВА.

РУСКИТЕ "ТЕРМИНАТОРЧЕТА" ЯКО ДЕЙСТВАТ. ПРАЛИЗИРАТ УКРИТЕ СЪС ПОЯВЯВАНЕТО СИ ОЩЕ. СТРАШНИ МАШИНИ. НЕЩО ЗА БАХМУТ А?

Еееииии тоя киртак не ги смени тия дрехи и туй то. Мишока тръгнал по дънчици и кецки от Лидъл. Чистачките по тия институции са по елегантни от това кокаиново петно. Все със военни дрехи обикаля а един патрон не е пуснал един ден не е изкарал на боевете на които праща своите хора да мрат. Пълен пумяр страхливец. И тоя изветрял лумпен Байдън и той се напъва като преял циганин ама и неговите дни са преброени. Ако сам не умре скоро ще му се стъжни на лъжливия дядка

МОЖЕ ЛИ ДА СРАВНИМ ХРИСТО ИВАНОВ ОТ ДБ И ЗЕЛЕНСКИ, ПО ЧИСТО ПЛЪТНОСТ.

главата на руската зния трябва ада се смаже с тежък ботуш. всеки в този форум който е на противно мнение е съветски агент провокатор, русофил и чуждопоклонник, който няма място в страната ни.

Абе плъхче малко ходи се оплачи на госпожата и се успокой че иначе пак няма да завършиш втори клас.

мда, потомците на Сюлейман паша мнгоо ги боли и оше вият като чуят нещо за Русия....

ША ИМА ОРЪЖИЯ ЗА "БЕЛЕНСКИ" И ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ "ИРАНЦИТЕ". /ТАТЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО? - АМА ДРУГ ПЪТ/

Противопехотните мини не бяха ли забранени?

ДЪРТИЯ ГЛЕДАШЕ ДА СТОИ ПО ДАЛЕЧ ОТ МИРИЗЛИВИЯ ВЕЧЕ МУХЛЯСАЛ ЛИЛИПУТ.

Другите коментари за шрапнелите в задника на Рогъзин са ми по на сърце. Тука много руска бляд коментира и мисля да се местя към нея статия.

Премести се и при свети Петър. През у-------Я МИ Е.

Там ще те пратя тебе лично и руската гняс, дето величаете насраните външнотоалетници. Само да раздадат оръжията, че то май света натам е тръгнал. И да не забравиш да си сложиш шапката с петолъчката, та да мога да те светна отдалече с оптиката.

Прав ти път ходи където искаш смешко.

И за теб ще дойда, външнотоалетен поклоннико.

ГЛЕДАМ ДА ГО ВИДЯ "БЕЛЕНСКИ" ЗАД КАТЕДРАТА, АМА НЕ МОГА. /КРАСИ РАДКОВ ИЗГЛЕЖДА ПО ВИСОК ЗАТ КАТЕДРАТА ВЪВ ШОУТО НА СЛАВИ/ ТА И ТОЯ ТАКА. НАПРАВИЛИ МУ СПЕЦИАЛНА ТРИБУНА ЗА ДЖУДЖЕТА. А ДЪРТИЯ ПЪН ПРЕКРЪСТИ ЛИЛИПУТ НА БЕЛЕНСКИ И ЧЕСТИТИ НА ИРАНСКИЯ НАРОД. ХА ХА ХИ ХИ.

Мениджерът на клубове за проституция в Украйна пристигна като чувал с катюртиви натоварен на военен самолет Просякът се целуваше с изкуфелите Байдън и Пелоси която 47 г.е в конгреса Байдън ще ги запознае с Хънтър понеже двамата имат много общо и двамата са орестъпници

ТОВА ЗА МЕНИДЖЪРА НА КЛУБОВЕ ЗА ПРОСТИТУТКИ ДОР ГО Е КАЗАЛ АМЕРИКАНСКИ РАДИОВОДЕЩ.

Момчето за мръсни поръчки на Америка .

единствено снарядите са в някакви смислени количества. 60 мм минохвъргачки са по 1 за взвод, тая бройка дето я пращат е крайно недостатъчна. в Джиповете се возят около 4 човека, значи и тяхната бройка е недостатъчна, а JDAM-ите е мистерия за какво са им... нямат съвместими боеприпаси, а дори да проимат - те не са съвместими със съветските самолети.... И отново много малко артилерия. Освен ако HIMARS боеприпаса не е в по-големи количества.

Байдън отново нарече укронацитата иранци на пресконференцията с Бийеленски ... ...make sure that Ukrainian government can keep providing basic fundamental services to Iranian people

Зеленски да поиска нова жопа за Рогозин, че старата дала фира в Донецк.

Този сопол няма ли да се спре. На прилича на човек. Национален предател, наркоман, нацист, обсебен от демони и готов да затрие собствения си народ, но да лиже американски задници. Унизително раболепно и робско поведение на един продажник. Въобще не дочетох статията с помията.

Ти си знаеш.

ти си съветска подлога, руско мекере, лизач на КГБейски гъзове, който са ти затрили народа и националността и са нанесли непоправими щети на държавата ни, който 1000 години не можем да поправим бляд

В речта си дедо, не пропусна отново да подкрепи иранският народ?!?! Алцхаймер не прощава!!!

ще бъдат взривени още при пристигането им. Руснаците имат повод да използват по-сериозни оръжия.

Те и Хаимарсите ги взривяваха ката седмица от как им ги пратиха ама вчера Рогочин сам усети че пропагандата си е чиста ЛЪЖА :):):)

Зеленски обещал на Путин за компенсация да поиска за Рогозин нов гъз от САЩ.

Путинясалия вече ака кървави акита. Сега пише поредната заплашителна декларация, която да прочете бившата стриптизьорка-другарката Знахарова. Колко жалко е да си рашистка мишка.

Вземай си хапчетата или иди отново да те лекуват. Ставаш агресивен. Трябва някой да ти обърне внимание.

Купете на уважаемия Господин Зеленски официален костюм, че е срамота да се явява в този си вид пред презедента на САЩ. Изпратете му костюм, не давайте оръжия! Българите шият качествени дрехи, реклама да направим за българския бизнес, сега е времето.

С какво е пътувал Зеления до САЩ.Много интересно ще е това и как рашките не са го думнали.

То се видя рашките какво могат и колко струват

Тудей Аз се забавлявах в Уайт Хаус със зелената осраинска маймуна! Томороу греен мънки ще прави маймунджилъци в конгреса - нещо като клоунска Коледна програма!

Един бандит отива при друг бандит на гости-какво лошо виждате в това.

Предлагам Зеленски да се обяви за Президент на света! Най-добрия търговец на оръжие отиде в US Сената да си получи бонуса!

Зеленски май още не рабрал защо е поканен от президентското семейство, както е показано на снимката. Интересно защо другарката на Зеления не е с него понеже не се вижда на снимката? В най-скоро време очакваме обрат на събитията в Украйна , защото дядо Гън колкото и да е склерозирал, вижда че ползата от войната в Украйна за САЩинистите вече намаля доста.

трепериш ли като четеш какво оръжие им се дава, а ти вадиш 40г. снаряди който избухват преди да са изстреляни. Усещаш, е нищо добро не те чака.

Мисленето не ти е силната страна, нали? Я си помисли защо им ги дават, кога и как им ги дават, с каква цел и при какви условия... Може и да ти светне, а ако не успееш, питай, ще ти обясним. Държавата Украйна е на края на съществуването си.

сте толкова тъпи като гъдулки? Жал ми е за вас...

Извинявай моето момиче но списъка е смешен! Примерно 45000 снаряда 152мм. Киев харчи по 10000 на ден а Русия по 30000 ...ще им стигне за 4 дена! Другите неща са подобни като количество и качество...примерно 6 бронирани камиона и 30 минохвъргачки (за справка, разложенатра българска армия има 5 хиляди)!!! $1.8 милиарда в този бизнес е като 5 лева за ресторант!

Трепери ами, как няма да трепери. Насира се от страх и се крие в бункер. Те всички са страхливи дрисльовци като теб. От кого да го е страх Путин и Русия. За по-малко от година намалиха до критичен минимум оръжията на НАТОто ти без да си дават зор и без да ги търсят да им го унишожават. Някой ден, като си извадиш главата от задника в който я държии ще установиш, че света няма нищо общо с телевизора.

Каква разлика само. С каПуткин другите президенти не само не се ръкуват но и не искат да са до него на общите снимки, отдръпват се като от чумав. Със Зеленски всички искат да се срещнат, да му стиснат ръката, да го прегърнат подкрепящо и да помогнат на Украйна с каквото и трябва. СВЕТЪТ Е С УКРАЙНА СЛАВА УКРАИНИ! Дай Боже над Русия да се развее бяло-синьо-бялото знаме.

Младото си младо , всеки иска да се отърка в него , да го целуне , хеле пък Урсулата как му се натискаше, а той как се дърпаше ...

Краварите са готови и с---и да правят за територията

Толкова много ти харесва да ближеш с език лайняните рашистки задници, че чак е страшно. Патологично е.

Откакто България е в НАТО ние вече не сме държава крадливите политици я онищожиха . Цялата измет трябва да бъде избита

Да. По дънки и пуловер из Белия Дом ..много яко..хаха

Това се нарича военно полева униформа. Цивилна гарга безказармена.

Че той, Зеленски, кога е ходил на фронта, и изобщо, служил ли е в армията?

това е официално посещение със съответните протоколи. Не е театрално представление ! Да не би Зеления да идва от фронта директно?

Няма и да се върне, самолетчето ще му падне в океана на зеления цървул....

и така да стане, ако Зеления не вдене какво какво трябва да прави през следващата година. И САЩ почва да търпи загуби, САЩнистите си мислеха, че само Европата ще понесе загуби.

Какво добро са получили русофилите от руснаците та ги защитават без да мислят, това за мен са зомбирани идиоти .

Питай ги какво руско имат вкъщи...

Топля се с руски газ, автомобилите ми вървят с дизел, добит от руски нефт, електричеството ми идва от атомна електроцентрала, построена от руснаците и работеща с руско гориво. Това стига ли, или да продължавам?

Дебила "Програмист" дори не знае, че възхвалява Украйна с тока от атомната централа Козлодуй защото тя е проектирана от Атоменергопроект - Киев и е построена под техния контрол с табелата "съветски специалисти". Съветски не значи руски, набий си го в дебелата тиква която мислиш за глава. Цялата атомна енергетика на соцстраните и СССР беше дело на украинците. От българска страна допълнителното строителство се проектираше от Енергопроект - София. Главен изпълнител на строителството беше ЕнергоСтройМонтаж ЕСМ - Козлодуй.

Чети великия български поет Иван Вазов и тогава ти обясни какво са ни дали англосаксонците за да Ги чувстваме близки

Сън не спим когато има статия за Украйна или Зеленски веднага се втурваме във фабриката за руски тролчета педерастчета и тролим ли тролим...нада капейками!

И руски си научил сельо?

Нищо не е научил малоумника, ползва гугъл преводача.

Жалко за страдащите украинци и за дьржавата жертва на политиката на великите Сили! На Никой от политиците не му пука за хората!!!

Кога си наплющя толкова плюсове, ще кажеш, че си във фабриката за руски тролчета педерастчета,където се плющите едно друго?