Зеленски празнува 45-ия си рожден ден на фона на война, оставки и доставки

Украинският президент подписа нов закон за отговорността на военнослужещите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво го изпразнувай, че ти е за последно

Зеля ще си го обесят украинците сами !!!

Кое ЧЕРВЕНОПЕДЕРАСТЧЕ от дирника е поставило ВИДИМО МАНИПУЛИРАНА снимка на Зеленски? ЕЙ, ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛЧЕТА, ИДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! ЗАПАДЪТ НЯМА ДА ОСТАВИ НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН ЧЕРВЕЙ, КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ ТЯХ! СМЪРТ НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

Стига рива бе , кавал непоръбен. Тебе първи ще те утилизираме

Володя...Володя какви ги вършиш Володя....цял народ ще затриеш...за малко бело.. ..

Само на 45 лазарника, а така се е състарил! Набор на правнука ми, а прилича на мен. Тъкмо изпратих Джина Лолобриджида...

Да и за последен .Да му е честито.

Жив и здрав и в битки корав! Цял свят обединен гледа в теб! Наследството е ужасно. Но с общи усилия ще победим Чумата от Сибир!

Е ти пък се престара

Ба, не знам ! Има бързоживеещи и ....

Този дали си дава сметка колко хохли изтрепа в услуга на неговата клика ...подлагарска? Има Господ! Амин!

Да му е Честит.... - за последно.... Амин!

Байдън му е подарил жълтата гривна на ръката "All inclusive" за "Вярна служба", а Гуайдо му е звъннал и го е поздравил с песента "Гледай ме и се сещай!". Такива ми ти работи със Зеленския рожденник.

Пожелавам следващият си рождебн ден да празнуваш в затвора! Проклет да въдеш!

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА! ПЪК И "БУШОНИТЕ" КАТО НЕГО ЛЕСНО ГОРЯТ!

Объркаха се нещата,много държави се оказаха въвлечени в войната и това не е на добре.

Да е живо и здраво момчето. Има лош късмет в най хубавата възраст. Пожелавам му да празнува следващия си рожден ден в мир, без война.

Да е жив и здрав Зеленски! И да убие Путкин и всички в Кремъл!

но защо го разконспирирахте?!

Който желае смърт на другия няма да бъде щастлив. А ти явно си злобар по душа.

Трудно става тази работа.

и убиец на собствения си народ.

Кой ти каза , че е наркома -ЕЖК то ли или путлер , лично ? А убиеца обичайно и то 100% се намира на чужда територия .Зеленски си е у дома и защитава собственият си народ .

Съгласно „Гардиън“ (надявам се знаеш, че не е руска „пропагандна“ медия): Направил си си недвижими подаръци, естествено зад граница, СЛЕД КАТО СИ СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ, а не когато си бил само клоун (смешник) са: Къща на баща ти в Италия - 3 млн. $. Къща в Тоскана -------------- 6 млн. $. 4 апартамента в Лондон --- 12 млн. $ Имение в Англия ------------ 12 млн $. А „Форбс“ оповести ТВОИ почти 900 милиона отгоре, само за една година война. Това, да си кукла на конци (по точно – въжета), било много доходен занаят! Разбирам, защо масово политиците забогатяват. п.с. Но това поведение има и силно негативен ефект! Считай се за късметлия, ако само ти облекат „раирано/оранжево костюмче“, а не дървено.

Вярвам го,но също си мисля кой ще ги ползва тези недвижимости след време.

Еми така е, защото европа е затънала в дългове и няма ресурси, има само виртуални, докато Русия е с нисък дълг и има много реални ресурси. Без Русия за европа няма никакво бъдеще и ще запада все повече, но трябваше да помислят за това преди да я нападат чрез украйна и да дават пари и оръжие, за да убиват руснаци с тях. Сега вече европа няма бъдеще.

Че той и РР казва трябва мир , еми да изпратим оръжие на путлер , а ? Гадове продажни .

....Плисна ли се?

Зеленски е велик комик, велик артист. Който е гледал шоуто 95 квартал- може да го оцени. Там се говори на руски и по-точно на този специфичен еврейско-одески- жаргон , който е разбираем и високо ценен не само в Украйна .,но и в Росийската Федерация. Но дори тези, които не говорят езика разбират от емоцията и енергията, която произвежда Зеленски. Същия феномен е бил и Владимир Висоцки. И той май е имал творческата еврейска мая. Руснаците винаги са го признавали и включвали в най- високо ценения си елит и програми- вижте всичките му артистични участия и отношението към него - до преди инвазията. Всъщност в Росийската Федерация от 1995 г. не се говори на руски , а на специфичния жаргон на крадците в закона, обогатен от IT термини, грубо изрусифицирани , плюс гореспоменатия еврейско-одески- жаргон. И общуването се счита за "нормално" сама ако е изключително съобразено с познаването и използването гореспоменатия лексикон. Зеленски е велик артист.

Сигурно, евроатлантическите партньори, са му изпратили по 1кг кока)

Путин ли ти шепне на уше ,че е наркоман? Лъжлива ти е опорката!

Русофилите са се активирали неистово! Те обичат Русия и късокракото джудже повече от родната си страна. На всичко са готови ако нареди Путкин!

Cписание "Forbes" в началото на януари публикува статия, за доходите на някои водещи политици в Киев, от преди началото на войната и сега. Така например Володимир Зеленски е увеличил състоянието си от 650 млн. $ до 1.5 млрд. ; Олексий Резников от 780 млн. на 1.3 млрд.$; Дмитро Колеба от 450 млн.$ до 1.2 млрд.; Михайло Подоляк от 620 млн. до 1 млрд.$ и Володимир Кличко като кмет на Киев, от 150 млн.$ до 800 милиона. Да му е честито, на рожденика !

Ако бяха нормална държава , всички тези уличени в корупция трябваше да бъдат разстреляни (все пак е война ,а те на практика саботират страната), ама нали всички са от "едно котило" как да направиш нещо такова на своите.

Русия винаги ни е мразила винаги ни е потъпквала винаги ни е използвала,ограбвала. Ние сме си изплатили "освобождението" десеторно ,даже и със злато. Нашите интелектуалци бяха жестоко убити по нареждане на Русия.

парите дето Русия дава на Фердинанд за да плати на Турция Независимостта на България... така и не ги връщаме-)

Това Митрофанова ли ти го каза?

това е поредната причина българите да са русофили... и да мразят потомците на Киряк Стефчов-)

Да, тя ни освободи за да ни пороби както предричаха Левски, Захари Стоянов, Ботев, Раковски и др....................................

Водено интервю от италианска телевизия RAI1. Журналистът Бруно Веспа пита Зеленски: - Как жена ви преживява войната? - Моята съпруга? Мисля, че като много украински жени. Лъжа: Съпругата на Зеленски пристигна в Давос с хеликоптер, а месец по-рано, преди католическата Коледа, отиде да пазарува в Париж за 40 000 евро.

Честит рожден ден! Бъди жив и здрав! Изведи Украйна до пълна победа!

да се чете: до пълна по-БЕДА!

“ Русия мрази България 24.03.2022 Въпреки, че България отказва да помогне на Украйна във войната, Русия грам не гледа с добро око на българите. Напротив – каквото й да правим ние, Русия ще ни мрази. Русия си има свой любимец на балканите и това няма как да се казва България, това е Сърбия.”

България е снабдявала Украйна със снаряди и дизел през други държави при кабинета на Петков... а иди ни обичай, след като за пореден път предаваме руснаците.

Зеленски ще е велик за историята, а Путин ще е в раиран костюм, който умъртви Русия!

Истинското честване на ЧРД по уркаински. Чубовете пренаписват ивентите. https://t.me/missilesnukes/8272?single

“ РАКОВСКИ: ЗНАЙТЕ ЛИ ВИЕ РУСИЯ КАКВА Е? ЗНАЙТЕ ЛИ КАКВО РОБСТВО И КАКВИ ВЕЧНИ МЪКИ ВИ ЧАКАТ? от Терминал 3 - 2 април 2018 г. Facebook Twitter На 2 април 1821 г. е роден един от истинските патриоти, родолюбци и будители на България, благодарение на които ние днес можем да се наречем свободни. Георги Раковски освен създател на редица организации, издател на вестници, ръководител на легии и въстания е и автор на брошурата “Преселение в Русия, или руската убийствена политика за българите”, написана по всяка вероятност в Букурещ през май 1861 г. По повод последните събития я намираме за особено актуална. Препечатваме целата брошура заедно с предисловието, написано от Захари Стоянов към второто издание от 1886 г. Предисловие от Захари Стоянов: Тъжни времена прекарва днес нашето отечество България. Като оставим настрана сестра Сърбия, Священний троен съюз, в който участвуват тримата императори и който има за цел да варди да не се пролива капка човешка кръв – всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия. Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков от 6-ий септемврий насам, т.е. от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето истинско политическо и самостоятелно съществуване. В Цариград ли, в Пирот ли, в Букурещ ли, се засмее и българский Бог, руското правителство тича да свари да разваля и да пакостничи. Ако то днес иска, щото Румелия да си остане пак пашовска страна, а байонетите на българските синове в един прекрасен ден бутват дипломатическата мастилница на Гирса и му изкривяват ченето, то това същото правителство забравя своите първи думи и предлага вече Сан Стефанска България. А защо я то предлага? Защо такава глупа непоследователност? – „Желае ни доброто; не ни е забравила”, отговарят кокошите умове, в това число и ония наши изменници братя, които си продават съвестта за монетата чистаго серебра в руското консулато. – „Вие сте идиоти”, казваме ние. Руското правителство желае две неща. Първо, да протака работата, да ни държи във военно положение, което е убийство за България, та дано в тия усилни времена се появи някое негодувание помежду ни, и то, руското правителство, като всяко покровителско, да каже: „Ето че без мене не могат българите; дайте ми воля да отида с моите камбани, камшици и бесилки да наредя работите.””

Апостолите говорят на руски... за да заблудят българите че Априлското въстание е одобрено от Москва, а тия дето след освобождението не могат да се докопат до държавна службица изведнъж се сещат колко лоша е таз Русия, същата с която са залъгвали българите да вървят на бунт.

Отново пожелавам дълъг живот и здраве на президент Зеленски и съществуване на Путин поне до съсипването на Русия! Двамата си партнират БЛЕСТЯЩО!!!!!

страхотен живот си кара Зеленския. С това ще го запомни историята

Имам тъжна новина за теб. Него историята ще го запомни, за разлика от теб!

Цинично.

Дявола му знае цената

Великобритания щяла да изпрати на укрохохлите 14 танка, а Германия 88танка. Няма грешка!

Ами с 14 ХАЙМАРСА освободиха 1/5 от окупираното! Просто запада не иска ВСУ да стига до Владивосток!!!!

Сериозно!? А какво точно иска "запада"?!

Глъми, Щерев те бъзиката, а ти си прост като галош. 14/88

от 300 години сички "велики" на там се силят, пък е на ...... То някои стигат и до там ,ма в "колониите"... Рейгън го беше измислил най-добре /со кротце со благо и малко .../, ма тогава нямаше да са с пълни гуши само "избраните" , както сега.

Първата работа,която щях да направя ако бях на мястото на руснаците е,да убия този изрод. Имаха 100 пъти тази възможност,но не го направиха. Никога няма да им простя!

Баш си си ГАЗЛИЯ! Та колко пъти викаш имаха възможност? Значи просто не са МОЖЛИ!!!!Ама на теб не ти се иска руснаците нещо да не МОГАТ!?

Ха ха ниска топка е зеления въшльо, нелеп като актьор и нелеп като президент....просто курва на концесия...Ще го употребят и ще го захвърлят...И май, май времето му приключва....

така е, само в Украина при Еленски яйцата се продават на килограм. Скоро очакваме и тук , нали трябва да сме солидарни с него.

45 години стигат! Пожелавам ти, да си останеш винаги млад и зелен - 45 год

Мръсни, долни, жалки съветски тролчета, продажници, копейкаджии, путиноиди, гъзолизци на бункерното, ботоксово джудже, скапани изрожденци, майкопросавци и поклонници на чужди интереси, яжте си вмирисаната супа!

Ти какъв си и какво търсиш в България? Мисирки тук не ни трябват, джендъри също. И какъв трол си ти а???

йорко, чуб изнасилен, Валіза! Станція! Україна!

Ясно центовете свършиха....Писането не ти е сила...пак трябва на козяците свирки да правиш.... Марш нещастен центаджия...

Би трябвало да получи зашеметяващ подарък от Путин по случай празника.

Да Путя ще му прати 25 000 украйнски трупа от Соледар. Да си ги копат в Украйна.

Руснаците са виновни ,че го оставиха да навърши 45. Отдавна трябваше да е мъртъв!

И това сигурно няма нищо общо със сенаторите Ангъс Кинг и Джак Рийд, които специално ходиха до Киев, за да набият в главата на украинския президент Володимир Зеленски че продължаващите скандали с военната и хуманитарната помощ отделяна от САЩ за Украйна ще „убие способността ни да ви подкрепяме .";)

Всички световни лидери ще поздравят Зеленски, ще му пожелаят здраве и успехи в личен и служебен план. Кога е рожденния ден на Путин и кой ще го поздрави на него?

това е правилната дума, а не лидери-)

Миналата година по случай рождения ден на Путин бе поздравен от,,Зеленски и западната компания,, със взривяване на Кримския мост !!! Дали руснаците ще му отвърнат по същия начин :)))

Е много ясно , че украинците не искат да се бият.. с тоя нов закон ги принуждават да са пушечно месо в името на САЩ и Зеленски.

Лека полека както е тръгнало може и нас да ни огрее същото, дано да не стане :)))

А на руснаците умират с Путкин на устните....

Слава на Украйна!

Как индиеца е гепил жената на Зе за дупарата Водил в във вила в Сев Англия у я в опъвал Ха ха ха

За да искаш, трябва да дадеш...

Да не би да са превзели Артьомовск в негова чест,напишете нещо.

Махайте Зеленски за да има мир

Путин за да има мир

По добре и двамата !!!

Млад мъж с коса напада военни които носят призовка за армията на брат му. Стрелят във въздуха за да не ги окоси

Сам с кукуто си