Зеленски поиска Русия финансово да си плати за всички разрушени болници, училища, домове

Руското министерство на правосъдието е включило бившия световен шампион по шах Гари Каспаров и бившия петролен магнат Михаил Ходорковски в списъка с лицата, действащи като чуждестранни агенти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Зеленски и др.

Разбира се, че ще си плати всичко. Дори песен ще пее и хоро ще играе. Иначе ще остане в историята. Всички българи искаме Русия да си плати за злодеянията към целия свят.

Баща пише на сина си студент: Това писмо в което ми пишеш за пари още не съм го получил…. та така :)

Ще плати и ще моли да плаща

Речите на Зеленски влизат учебниците по история, дипломация , политика и реторика , редом с тези на големите лидери като Чърчил . Образец как се мобилизира една нация и как се отстоява се свободата и по целия свят.

Хахахаха, счупи ъъпомера пич. За теб сигурно са мн вдъхновяващи, но реално са наркомански халюцинации

Ти този наркоман ли имаш предвид? Това ли е твоята идеология? Зеленски можем да го оправдаем с това, че е дрогиран и не знае на кой свят е, ама тебе? И ти ли се друсаш бе дебил? Каква история те гони, ти виждал ли си някога книга, в твоето задръстено село сигурно и вестници няма. Ето ти дрисливия наркоман и се учи https://youtu.be/pPOhh9MptXQ

Ти ще плащаш с лихвите, нацист мръсен

да бъде осъден на смърт, за това, че унищожи държавата и изби украинците!

ще лапа калашника на Вовата и ще пее песента....я надуй на дядо кавала!

Здленски, кой е той!?! Русия ще си възстанови териториите си, без чужда помощ.

А ха ха ха

Умрях от смях! ... Зеленска пича въшка в самолет! https://www.facebook.com/magda.tasheva/posts/pfbid02S73gobNqaXxLJksXNQS8fjQpKap3WnoccVQvJNVoxaUb4ftjgW1b65zREpZpsiMGl?cft[0]=AZXIBcYqEZc1VI727cNssGASblPWWzi0AxOtcOL3EvxQUyDNZsnCKDaS4g-yTmoA6PvSKeWhadiOL2lulvOv0jlqjhRJFIVEDEvIE-38b6bl5CqAkhIuysS-L-aV0sVWhwdcnH6MJEK785Kv80e6pvAnjtz6sbjaIOahZUOWXZYtAYnT4tDWoNUPFDV7k6RT0wMPyF53aOEKHVwedlIM-cpvrgc3vdiSUxpNI1Kg&tn=%2CO%2CP-y-R

вкара кочината в яма без дъно. Безмозъчните дегенерати сами са си виновни. Те го избраха. Ще вегетират в мизерия и нищета, докато са живи.

Хуй за зеления потник! Хуй за остатъка на окрайнината!

Руски глупако, вие сте пътници. Но как дебил да го разбере.

Еййй Фил, хау до ю до американ френд? Дудуеш до уйю?

Путин подготвя един голям хуй за клоуна. Той ще му плати така че и хохлите и нато ще го запомнят.

Що плачеш на чужд гроб бе говедо, за новата губерния на РФ ли става въпрос, бахти наглия.

Това е негова отговорност? Всеки нормален човек щеше да се предаде в началото и да спести разрушенията на страната си. Още по-нормален човек нямаше да се репчи на по-силна държава. САЩ също са виновни и трябва да плащат

Не се предаде на хитлер? Ти дебил или да?

Сега ми напомня на ония виц дето човека изял захарта, изпил олиото и оцета и накрая пак върнал парите. Сега и Зеленски , страната разрушена и пак ще даде Донбас и Крим, каквото искаха руснаците в началото.

А пари от къде. Ние само откраднатите тоалетни чинии от руската армия ще успеем да платим

на добрите руски олигарси. Взеха им яхтите и апартаментите в Монако, Лондон, Ню Йорк и Париж. Нека съберем по някоя друга копейка -да си купят някое бунгало в Сочи или Северна Корея. Въпреки , че са крашик толкова много и те заслужават да живеят богато.

.... рано или кьсноЗеления ще лапне дядовия...

Защо просто ме обесят кремълския Жужак. В Русия не искат тази война. Единствената цел на Жужакът е разширяване на територията. Сега е много доволен , че има сухопътна връзка с Крим. Не ми е ясно какви нацисти намери Жужакът в Грузия, като открадна половината от територията на дъежавата - Абхазия и Осетия. Сега прави референдум за присъединяване на Осетия към СССР-2.

Ами рейтингът му мина 80 %. Защо е така - ти му мисли!

Някой знае ли колко стана външния дълг на Украйна?

Бай Дън знае...знае... Щом може да се ръкува с Господа, - значи знае:)))))

Ами постарай се да спреш войната ве клоун! Какво плямпаш из медиите, съсипаха ти градовете....

Капут спукан,той Зеленски не е направил война.Войната я направи онова говедо Путин,на когото излизахте задника с миризливите си и осрани езици.

Ми да. Нея направи ЗЕЛЕНко. Направиха я тези, които пратиха ЕС на М@йната си. А, като почнеш 2014 година, от ТУРЧИНОВ, Яценюк, Порошенко та стигнеш до ЗЕЛЕНко. Та РФ завършва войната.

Руснаците не са хора и не трябва да се третират като хора.Цяла Русия трябва да се напръска с биологческо и химческо оръжие и да се избие уродливата паплач,която живее на територията.Жалко за животните,които ще трябва да избием покрай руските нечовеци,но няма как-войната изисква жертви.После вече може да се живее там и да се развива.Все пак гнусната руска паплач заема 1/6 от земната повърхност.Мисля,че не заслужават и 1/666,затова нека да гиизбият и да се заселим ние там.

Кой те пита

И тирмата русоробски диваци спрете да лапате ку.а на Путин и на варненското недоразумение Коце Циганката,защото като вземе властта ще ви вкара в Белене и вас.

Абе ти не нормален!

Ей фашага ще те заселят теб в орландовци

а мога ли аз да ти напръскам ду.парата с течен вазелин малко а ? Какво ще кажеш ? Щом обичаш пръскането ;)

Който не слушка диктатора Путин страда! Путин не иска да преговаря путе иска да го слушкат

Ще ще.. в "Калибър"-и

Когато дизела в САЩ удари тавана. Тамошният матрял се интересува изключително от хляб и зрелища. Скъп дизел. Празен Уолмарт. Празен Уолмарт - фалит. Фалит на Уоулмарт - народно възстание. И това е супер реалистично. Просто тоя път нео-консервите обсебили ЦРУ минаха границите на кражби и беззаконие и влачат с тях целият свят към дъното. Идват и междинни избори на които сенилният сатанист и военнолюбец Бай Дън барабар с комадирката му Хилъри ще отнесат хурката мощно. От това зависи наклона. Отделна тема е какво ни чака нас, най-бедните хвърлени на кучетата заради кефа на Мустафата и сивито на Кирчо ЦРУ измамника. Дипломите се подправят от години, а този видимо не е минал нивото на средно образование успешно. Зеления е просто скъп актьор. Ще му бъде дадено прикритие и ще зачезне с милиарди в неизвестност.

Разсипа собствената си държава и прогони народа си, нас ни натовари с мързеливи твари, които освен да крещят по площадите и да се оплакват за щяло и не щяло, вместо да работят, лежат на нашите гърбове, само че има вече и страни, които се осъзнават преди нас https://youtu.be/MO8PXBfO8oM

недейте така бе хора, дайте да бутнем по едно рамо за зелевия :-)

А аз какво ,,да му бутна,,??

да му подсигурим бяло?? Той може и сам да си купи, милиарди долари от всички страни му насипаха, Няма що да му бутаме рамо, той няма и да разбере, толкова е надрусан, че не знае на кой свят е https://youtu.be/pPOhh9MptXQ

Зеления. Св. Джавелина ще те спаси. Мислех си, че е майтап ма не е. Укрите популяризират подобна идиотия: https://t.me/mikle1one/1016

Ха ха, може би и свети зеленский крисом

пее за вас, Куин нов кавър ха ха ха ха https://youtu.be/jZCPrShAwrQ

Яко, браво !!! +++

Зеленият клоун- наглец ,,разора,, Донбас с бомби, сега Русия да възстановява!?

Е фронтмен на американците а те правят всичко за пари затова той все иска от всички. Но някои хора Сащ не са им любимци нито Англия

На евреите и на Зеленски който е евреин и управлява украинците които са славяни, САЩ им са любимата нация, тъй като от богатите евреи в САЩ, които държат банките, дойдоха парите с които евреите се въоръжиха победиха арабите и основаха държавата Израел.

Ай хев а дрийм туу....

ДО ЗЕЛЕНОТО ЛАЙНО ! НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ МИЛИАРДИТЕ ПРАТЕНИ ОТ АМЕРИКА И ЕС! СМЪРТ ЗА НАЦИСТЕТЕ

нацистите*

Зеленски се е слял с филмовия си образ и продължава да живее в измисления свят на киното. Видя как може да печели милиарди със скечове по телевизията, режисирани по западен модел (тениска на Фидел Кастро, среднощни излияния от тайни квартири, сценични аранжировки) и няма да спре скоро, докато светът му плаща за това. Изобщо не му пука за изтормозения народ, избитите и мародерствани от освободените и въоръжени затворници, разрушените сгради и заводи. Важно е да открадне колкото се може повече от идващите демократични милиарди. И България е солидарна с това престъпление, а политиците загробват държавата заради един клоун.

Зеленски е клоун и при това добър търговец, който е успял да спечели на един аукцион 90 000 долара от зелените си комуфлажни дрехи които е заложил там.

Зеленски да се предаде, за да спре войната.

Това, което Зеленски казва, е че няма да има мирни преговори в близко бъдеще. Лошо, света се побърка! Русия няма да плати, освен ако не бъде победена, а това няма как да стане. Това означава, че още 20-30 години Русия ще търпи санкции, а блокираните им активи ще бъдат иззети. Тежко им на руснаците, след 50 години ще са 10 милиона макс.

Тпчо, Русия, ако не разбра, заложи капан на запада с тези резерви. Нима мислиш, че не са можели предварително да ги изтеглят? Да, жертвали са ги, но сега целият свят знае, че западът са пирати, крадци и както са откраднали резервите на Русия, какво остава за по-слабите и малките. Това е голяма игра, далеч над конкретния сблъсък в Украина. Разпадът на доларовата система и хегемония и преминаването към друг тип международни отношения. Тиа няколкостоти милиарда, заграбени от запада, Русия ще си ги изплати многократно от огромните богатства в Донбаския регион. Но не това е най-важното. Важното е капанът, в който се вкараха западните крадци. Показвайки на целия свят, че са едни долни прости крадци, и че нищо не е сигурно и няма неприкосновеност на частната собственост и когато им скимне могат да откраднат на всеки парите. Това е и сигнал за Китай и точно там, сега се разработват планове, как да си дръпнат резервите, без да сринат световноата икономика, защото следващите са те. А те имат мноооого повече резерви в чужди банки. Та не се напъвай да мислиш, за Русия и как щяла да стане 10 милиона, нямаш умствения капацитет за това.

В капан, глупи, се слага трошичка лакомство. Русия загуби 70% от активите си, които ще отидат за възстановяване на Украйна. Причината е липса на далновидност, неизчерпаема глупост и неразчетени възможности за водене на война в 21-ви век. Колкото и да се напъваш да измисля оправдание защо работодателите ти от Кремъл се наакаха така, няма как да ти повярваме. Мисленето ти е слаба страна, ако смяташ, че тежката икономическа криза в Русия, която ще доведе до загуба от смърт поради бедност и имиграция на 90% от руското население до 2070 г. (това е според цитирани данни на руски свободни медии) е капан за някого.

Питай си уя, бе!

Дошъл е на гости в задния двор на майка ти!

Зеленски, това беше най-лесно предотвратимата война! Украйна желае да е про-западна! Няма проблем! Сядате с Путин и се разбирате - широка автонимия на ДНР и ЛНР, ЕС- да, НАТО-не, забравяте за Крим, стискате си ръцете, уважавате малцинствата, така или иначе после от ЕС ще ви извият ръчичките за това и всеки по пътя! Дай си ми куклите, на си ти парцалките, ама ти - не! Всичко за себе си, и чичко Путин като ти разкърви носа ревеш, че е хулиган и искаш от САЩ нож да го заколиш, че да си вземеш всичко! Да, чичко Путин е хулиган, но troublemaker-a си ти!

Не станаха прозападна, но не изгубиха много. Сега щяха да са 10 милиона, а страната им - лунен пейзаж.

Всички тези въпроси са залегнали в Минските мирни споразумения, подписани от Украйна. Но САЩ подкокоросаха Зеленки да се откаже от подписанинте международи съглашения, да забрани рускияи български езици, да бомбардира жилищни сгради, болници и училища в Донбас. И това след многократни срещи на Германия и Франция с Украйна и настоване за спазване на договорките.

Слушай, пич!!! Това там са ,,вековни мелези,, от Кръстопът между 2 Континента. 60-70 години СС не можа да им повлияе, е в какъв Обществен строй да живеят? Трепане и ...в земята!

Тоя ще го съдят за военни престъпления накрая, ако не го убият неговите генерали накрая или не си тегли куршума. А може и да избяга някъде, но и там вероятно ще го застигнат. Заради неговите простотии и напъни, сума животи безмислено бяха изгубени. И сега продължават да умират абсолютно безсмислено. Поне някои успяват да се предадат описвайки колко са зле. Колапсът вече е започнал. Бият ги жестоко и методично ги унищожават. Украинците се молят на командването си да им позволят да отстъпят поне, но не, американските и британски куратори на надрусания клоун не искат. Те знаят, че войната не могат да я спечелят, но е важно за тях да мрат колкото се може повече славяни, украинците за тях са тор, както и руснаците, както и такива като нас. И зеления шут изпълнява заповедите им, жертвайки народа си, ама кво ли му пука.

няма къде да се скрие, пътник е, и в щатите да иде ше го хване руската мафия, още по зле за него

По една известна БАСНЯ ЗА МРАВКАТА И ЩУРЕЦА Бабо Мравке (Русия), где така? - пита Щурчо (Украинец). Отивам Щурчо за храна! Ами ти накъде с тез Джавелини? Днес с Руснаците се бием, та отивам да ги ПОБЕДЯ! А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? Ех, срам, не срам, бабо Руске - ще поискам от твойто житце сбрано ! Аз пък НЯМА да ти дам, гиди НАТОвски готован!!!

След гаврата с „Под игото“, посегнаха и на стихчето на Александър Божинов „Щурец и мравка.“ Във Фейсбук се появи превод на Румен Стефанов. Стихоплетството на автора е в ироничен отговор на избухналия скандал с превода на романа „Под игото“ на Иван Вазов. – Госпожо, Мравке, накъде ще се локализираш? – За хранителния си режим био вещества ще си събирам. - А пък ти, хитинов елемент, накъде със този етно инструмент? – Аз отивам на ивент. Виж Калинката намери си един глупак и във фейса, статуса смени си с „брак“. – Хм, знам, че там ще пиеш и абсент и ще бъдеш COOL и дзен! А кога прогнозата се усложни, какво ще консумираш ти, кажи? – Срам не срам, когато сняг забръска, ще поискам лизинг от твоята зърнена закуска. – Аз пък ще те срещна с негативен вот, стар пасивен идиот.

Това е за гушата и да не гъкне, заразения с чума червей

путин е хипофизно анално джужде , който ебе българските путонофили.

Хапчетата си забравил пак дебил!

рософоба го интерсува само мъжката любов, каква участ......

много минуси , много путински педали дирра

Плъх от Азовстал, ха ха ха

Хазари ...

Зеленски приключи ли с евакуацията на фашистите от Азовстал?

Ти ще загубиш тази война бе наркоман. Все едно да се репчиш на Пулев и той да ти чупи зъбите и костите, а запада да ти плаща обезболяващи и после да искаш Пулев да ти плаща болницата....

Дай номер на банкова сметка , в долари евро или ШЕКЕЛИ ги искаш?

Тоа спечели войната и репарации иска,да искаме от Турцитеза 500 години и ние репарации а?!

Наркомана да изпрати на Путин проформа фактура и няма проблем.

С включено ДДС.

50%

руските вдовици ще трябва да работят 50г като проститутки за да платят на Украйна разрушенията които са направили техните мъже- педали.

Един черпак в простата глава требе

и крак отзад

от азов трябва да бъдат ”съдени” в чечня

заради комплексите за мъжественост на травестита- джудже поколения руснаци ще плащат на Украйна ..

Угасвате...бавно но сигурно...!

Угасват руските войни. Горките руснаци

че ще се греят само на дърва и ще ядат са мо картошки!