Зеленски не видял подарената от Денков реплика на меча на хан Кубрат (видео)

Докато българският премиер разказваше какво символизира подаръкът му, украинският президент го прекъсна с думите: "Нищо не съм видял"

Обратно в новината

Коментари - Зеленски не видял подарената от Денков реплика на меча на хан Кубрат (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ, НЕ И НЕ.... КАЗА, ЧЕ ВМЕСТО ПОДАРЪЦИ ИСКА ПВО!!!

рицарят на смачканият образ, Колю Сапуня, дарил меч на самурая Зелен, ама оня, даже не забелязал церемониалният жест, оти не понасял на харакири.....

Той майка си би подарил, а камо ли меча на дедите ни

кой е по противен?

Денков ще отиде да си си го вземе обратно, ще е с охрана от затвора

Мишока няма ли най накрая да се прибира и да сдава поста на Габриел.

Двама комедианти си разказват вицове. Зеления поне е професионален комик, а нашия - обикновен клоун.

С какъв акъл подаряват на националист меч,за Зеленски е обида,че някой е владял вчерашна Украйна.За Денков е сапунка.

Не бил видял меча, но в коментар тихичко просъска що не не сме дали ПВО. В новините много добре и ясно се чу репликата на зеления комедиант, който многооого добре си играе ролята. Обаче като свърши войната се чудя каква ли роля ще поиска?

Тоз с кой акъл подарява меч на страна във война? Да не говорим, че копието няма никаква стойност или поне не повече от вложения метал.

прекрасни многовековни връзки с Украйна....

Предаването на оръжието е символ на безусловна и васална зависимост (поредната)

От толкова много пълзене, вече никой не те възприема, че можеш да стоиш изправен.

Наш Мунчо(Н.Денков) е дал на джуджето Зеленски Меч за да отиде и да си направи Харакири(да се самоубие или да отиде веднага при Путин за да прекратят войната . Така ще спре Братоубийствената битка която той(Зеленски) води срещу по големия си православен християнски брат - В. Путин. Мунчо е припомнил на Зеленски завета на майката на украинските братя Кличко - 'Никога да не се бият един срещу друг'. Така че или да отива при брат си Путин и да узаконят край на Войната или да си направи Харакири.

Аз виждам друг символ - предаваш меча на създателя на твоята държава , значи се признаваш за победен и слуга . И си отваряйте очите какво споразумение се готви да прокара през Парламента това хлъзгаво премиерче.

ба си многозначителния подарък - хем го има, хем го няма, хем духовен, хем материален - малко, ала от сърце - е, квото там ни е останоло от преди 900 години, ний само това можем да ви предложим важното е евроатлантизмът да върви

Тоя нещастник и подобните му от ЕС ще ни вкарат във война.Познайте кой ще страда ние или те? Чии синове ще загиват- нашите или техните(които отдавна не са в България).?

Да не му е занесъл само чертежите на меча? Или пък са го трампили по пътя?

Какъвто министър предсетателя , такъв и подакът му - безполезни

Аз също не бих го погледнал! Човекът очаква снаряди, боеприпаси, БТР-и, ракети! Нещо, което може да бъде полезно на украинската армия да защити Родината и земите си -това сега е нужно на Зеленски. Със меч, пък бил той и на хан Кубрат трудно ще излезеш срещу Т-90 например. Трябва да се отблъсне агресора,пък тогава ще му дойде времето за разглеждане на церемониални мечове и саби.

Както са казали по-долу, може да сме искали да му дадем последна надежда за бърз изход - и с ръждясал меч можеш да си разпориш корема

Тоя, който го е казал, вероятно припада от вида на кръв, ако сеи пореже пръста. За разлика от него, Зеленски е принуден да гледа реки от кръв, проляти на родната му земя от нагъл агресор.

Реките от кръв можеха да се предвидят предварително, но явно надделяха някакви желания. В един момент всеки трябва да си понесе последиците от решенията

две американски марионетки се събрали да разиграват комедийни сценки, другия път и двамцата по един розов меч отзад да не го забравите някъде

Един подчовек коментира американски марионетки. Руска диария си ти. Този път фашистката империя на подчовеците ще се разпадне. Москва горит!!!

Функционал

Това, приматите обичате клишетата, без да си напънете остатъка от сиво вещество.

Следващия път дилдо и за двамата

И заслужено отношение към мазния, долен плъх Денков. Никой не обича плужеци, колкото и да се мазнят. Те предизвикват естествено отвращение и погнуса. Такива, да ги застреляш е най-доброто за тях. Ей това не могат да проумеят предателите. Че колкото и да се стараят, да се харесат, те предизвикват отвращение и погнуса.

Sm3hurk0

Представяш ли си и тоя да го думнат, като оня в Испания, дето гепи хеликоптера.. :))))

Гледаш го тоя мишок,дребен ушат,ама си е заврял цял меч в г..... Зеленски като те провери там ли не го видя?!?!? Иииииибаси зала пещера си имаш

Денков, да подаряваш на Зелю копие от меча, оригинала на който е в Русия, не е много удачно мероприятие ! Още повече пък да тълкуваш символиката му ! Путин ще хареса тази символика !

Аз така си позволявам да прекъсвам и скастрям досадниците, които ми звънят неканени по телефона да се опитват да ми продават нещо. Явно за Зелю сапуненият академик Пърденков е нещо подобно. Слава украине!

Защо му е подарил реплика на меча на хан Кубрат? От благодарност, че украинските националисти разрушиха паметника му ли? Жалка мижитурка. Безподобна.

ПЪРВО ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ПАМЕТНИКА НА КУБРАТ!! ФАШ А ГИТЕ ГО ПОРУГАХА!!! СТРАШЕН ПОЗОР!!! ИСКАМЕ СВОБОДНО ДА КОМЕНТИРАМЕ!!! ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин ...........НО ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ КАЗВАТ!! ТВЪРДО ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ ТРИЕМ И БЛОКИРАМЕ КОМЕНТАРИ ПРЕЗ 10 СЕКУНДИ, НО ЩЕ ЗАТВЪРДИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПОСОЛСТВОТО!!!:)))))))

Големи лъжци са това сегашните комунисти! Говорят , че всеки имал право на мнение, но те никога не позволяват да се чуе чуждото мнение! Доказателство за това е и този комсайт Дир.расс

Все пак сепукото е един достоен изход

Ама трябва и достойнство, нали ?

Зелю се отнася с ПърДенков като със слуга.

Пак се изложихме пред чужденците ! На тоя трябва да му забранят да напуска страната, а той се готви да става външен министър !? Ха !

Няма да види и ракети с далечен обсег, че Шолц разумно не смее да предизвиква Русия, ха ха ха!

Той и БТР-ите няма да види!

Така става, когато се подмазваш и угодничиш на всички, не само, че не можеш сносно да си представиш подаръка, но и не можеш да очакваш уважение.

Нерабирам....може нищо да не е видял..... Но на мен ако някой ми подари 1001 БТР че кажем че съм му лапнал и члено само и само да не му направя международен скандал....

Вденкофф - Виж ми меча. Зеления - Нищо не виждам. Вденкофф - Ето го, бе! Зеления - Къде ?!? Къде?

Колко зле представена история от страна на Д-в. Така го е разказал, че едва ли не българите могат да имат претенции за тая територия... Е, какъв отговор може да очаква от З-и? Толкова ли са зле служителите по протокола вече, че не успяват да информират нашите държавни лица, как да се държат и какви подаръци да подготвят? Или то в цялата държава чичовци, тетки, любовници и какви ли не се слагат на държавни хранилки, че и политиците ни толкова са зле...

Меча на сапуня е кат гол охльов .... Ка да го видиш с таз набрашнена зурля

Зеленото гавно чека да види нещо от сапуня :) Смех, смех :)

Ха ха вравче в гнездо от космииии.....

Денков само от украйна се интересува, ами да си остане там, пък и до фронта може да се поразходи

Такаа, понеже модерарорчетата на това сайтче явно са ме блокирали незнайно защо... Може би защото изразявам личното си мнение коеро не им допада, ми се налага да ги заобикалямм Исках просто да кажа : След каро Денкова чу тази реплика на Зелвнски, запретна полата и се наведе още пониско

Ми денкив да го намаже със сапун да да му го мушне, да види :)

ха ха ........той го взема......

иска милиарди..нашия отишъл да му прави селями, гнуснен сапунджия....излезе му номера да си смини пола

Играта свърши за всички ....Шиши им шеф....Бойко ги мина с 300..... А Зеленчука....и той бита карта...държавата разбита....перемога няма, може и да го шътнат неговите

Карай бе , те и двамата са свикнали 'мечовете' да ги ръгст отзад ... тия кожените ....

А за чив две от трите най-главни мисирки на републиката бият пътя поотделно през три седмици до Кииффф? Какво се опитват да покажат? Каква полза от тая файда видяха? Накой, ако знае, да казва, че цял ден го мисля и не мога да го измисля.

скоро да отварят Белене...и там само сапуни, Кировци, Тагароци, Кокорци.....и подобна измет

Дай, Боже! Амин!

Тъй като господин Денков се води академик, би трябвало да знае, поне от обща култура, къде се е намирала Фанагория.

броди Призракът на Комунизъмът и препускат алтайски ханове. Не народ а М'ръша!

Като не ти харесва, че България е с Русия - чемодан, вакзал, Кийв! Да трепеш руснаци като Глиги и ССлавков, ха ха ха!

КРЕТЕНИТЕ!

Високомерно, безпардонно и унизяващо отношение от Зелю към българския премиер. Не че Денкофф не заслужава точно това, но Зелю добре му показа къде смята, че му е мястото след всичките надупвания на Денкофф към Западна Украйна, ха ха ха!

отчел се е с подпомагане с оръжие. Е верни китайска реплика ама все е нещо.