17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога на този нискоинтелектуален тип, станал по ирония на съдбата главен прокурор ще му се обръща внимание. Жална й майка на България, щом този дава ум и разум. Всичко е но сметка на Тиквата и Дебелия.

Е па що са тръгнали късно, защото са използвали максимално да плажуват, пък после магистралата била виновна..мърльовщина и чудо

колкот и да е изрядно напрайена магистралата - ливне ли дъжд нощя а по нея се търкалят гуми на кутиеобразни превозни средства со включени фарове - пиши го беля, скъпо ке излезне монтаж на стълбове с по бачкаща крушка на всеки оТех на по сто метра един от друг примерно; дека са бърдзали ? тъз седмица едва ли начева сръбската нова учебна година ! ни мой се нананка у движещо се превозно средство человек, понеже оно танцува ... умната, живи + здрави

Сърбия за разлика от Румъния не изпрати медицински хеликоптери да си прибере децата. Явно може и без хеликоптери да не умират хора. Аз смятам, че България няма нормални линейки, няма пари дори за това. Пък тръгнала да купува въздушни линейки. Българската спешна помощ не може да ходи по земята, но се опива да лети.

Не си разбрал каква е идеята. Сега линейките обикалят поне 5 болници и пак никъде не приемат болния. Обаче, ако е с хеликоптер, това е друга работа - няма да го приемат поне в 10 болници.

Няма по-лоши шофьори от турците! Всеки ден на Тракия може да се види! Да се отклоняват турците да минават през Маледония

Бившите югославяни се оказаха калави шофьори. Трагедията на магистрала Струма с македонския рейс сега и сърбите се разписаха с този инцидент. Дано се оправят бързо децата и без повече жертви.

Нямаме медицински хеликоптери за транспортиране на тежко пострадали, обаче имаме чертежи на Ф16 за 4 млрд. - ай сик тир и държава, боколандия !

Като тръгна да говори за мед. хеликоптери всички социалисти гръмнаха в един глас " Искаме пенсии, социални... не знам си кво още" А сега обърнахте палачинката. Болшевишка му работа.

Ти си примитивен тъпанар с нисък интелект и слаба обща култура. Отивай на село да полееш доматите и да прекопаеш картофите.

Но на Муню и Корнела служебните и избраните с машини правителства взеха едни милиарди и ги дадоха някъде безвъзмездно.А Българският Нород ще плаща.Затова още милиарди трябва да се дават за съвременно оръжие и за заплати на военни и доктори. За да няма милиарди за газ и неИзвестно для кого

Ако отвориш Гугъл Мапс и отидеш точно на мястото на произшествието ще видиш на снимки от Юли 2022 че магистралата там е съвършено права и гладка

И със съвършенна липса на мантинела !

За какво ти е мантинела на прав път в равно поле? В същия участък има мантинели на завоите

Дай линк от гугъл мапс. По-лесно е от колкото да се обясняваш.

Айде сега пък сръбски автобус... То не бяха турци с румънска регистрация, то не бяха грузинци прекарващи сирийци (или по-точно афганистанци)? И всички шофират като изтрещели и всички се редят на опашка за оня свят. Пък гледат да замъкнат с тях и колкото се може повече невинни.

Само дето липсва някой автобус от Буркина Фасо или Бангладеш

Точно до Стара Загора дясната лента е хлътнала 1 метър и е на вълни, които са двуметрови. Там може да се обърнеш всяка секунда. Затова всички карат в лявата лента и са принудени да карат бързо, а това води до катастрофи. Откраднаха парите за качествени строителни материали и сложиха фалшиви, които пропаднаха. Много хора в България са за разстрел. Нямаме държава. В Сърбия пътищата са перфектни. Минавал съм по магистралата в Сърбия.

Точно до стара загора магистралата е перфектна, лъжеш кат разпран за жълти стотинки

Магистрала Тракия се нуждае от преасфалтиране мжду Пазарджик и Пловдив ( и малко след Пловдив). От Стара Загора до Бургас е почти без забележка. Старозагорския участък е може би най-добрия.

Ръководството на агенция "Пътна инфраструктура" да не би да не знае за проблема? Ако МВР,прокуратурата и съдът си вършеха работата както трябва,некадърните мошеници,отговарящи за поддръжката на пътищата щяха да са в затвора.

Корупцията в България убива и чужденците

че е безспорен факт и огромно нарушение, че автобусът се е движил в късните часове -- Всички чужди шофери, било тираджии или автобусни, бързат да минат територията ни за по-малко от 24 ч за да не плащат толл такса за 2 дни. Затова всички румънски и турски шофьори карат като бесни по пътищата ни (то пък едни пътища). Какво стана с идеята на просто киро да качи транзитния ТИР трафик на влак?

Идеята на просто Киро е твърде сложна за практическа реализация

Хич не е сложна. Просто камери навсякъде, яки глоби за малоумните турски тираджии и високи тол такси. Отделно да няма право да ползва странични пътища. Те няма откъде от другаде да минат. През Гърция няма идат никога. Трябва като застане на Капитан Андреево и да му кажат - ако минеш с камиона - минимум 2 почивки, толкова време, толкова пари за нафта, толкова за тол такса + за някоя глоба или пътно нарушение. Ако не искаш - ей го там влака, качваш камиона, отиваш във вагон-бюфета и хапваш, след това в кушет вагона - душ, спане поне 5 часа докато стигне влака ДМ1 или ДМ2 или Калотина. Там слизаш, сваляш камиона, минаваш границата и давай газ колкото искаш. Разбира се това изисква няколко човека да си размърдат задниците, да си напрегнат мозъците и да свършат някаква работа. Има го и в Австрия, и в Унгария, и в Швейцария и на много други места. Когато това стане хем ще има по-малко трафик по магистралите, хем по-малко вредни емисии, хем и по-малко катастрофи и загинали. Едно решение с огромен много странен ефект. Ама ако се направи хранилките на десетки катаджии и ДАИ-яджии ще пресъхнат. А парите държавата дали ще ги печели през тол таксите или през БДЖ е едно и също. Даже през тол таксите е на загуба понеже официално дотира толаджиите.

Много глупости се пишат по форумите............но за съжаление това е обществото.....материала........лош материал, лоша държава......

да не работи вече в пътна полиция. Какво общо има той с ПТП.

Често ми се налага да пътувам по магистрала Тракия, отсечката от Стара Загора до Бургас е в окаяно състояние, особено дясната лента, където обикновено се движат тирове и автобуси. Неревностите са буквално на всеки метър, а на места трябва да си луд да караш с повече от 90 км. Въпреки това няма ограничения, масово по-бавно движищите карат в лява лента поради неравностите в дясната, което още повече е основание за предизвикване на ПТП. Тази отсечка мисля, че даже няма и 10 години, от когато я пуснаха от експлоатация, но толкова си можем, първо трябва да открадем парите и с каквото остане да построим магистрала. Иначе 500 млрд. км е построил оня лешояд от Банкя.

Да и това удобно се премълчава от "независимите медии", но всеки пътувал знае състоянието на дясната лента в участъка Нова Загора - Стара Загора.

Е точно тая отсечка около Стара Загора не я ли строиха още при Станишев?

Отвори Гугъл Мапс, отиди на отсечката между Сливен и Стара Загора в посока София и ще видиш на снимки от МИНАЛИЯ МЕСЕЦ че магистралата е в перфектно състояние. Масово пишете лъжи и заблуждавате хората

Лешояда от Банкя от колко години не е на власт къде бяха новите да направят ремонт за 2 години няма и метър положен асфалт за което е виновен лешояда от Банкя времето днес в София е облачно за което е виновен ББ

Боклука Гешев се беше появил там да си прави евтин PR

Сигурно не е много важно, но автобуса е бил в нарушение. Не се разрешава превозването на деца с автобус в тъмните часове на деня. А на Калотина е щял да е поне в полунощ. И все пак малкия дявол. Можеше да е къде къде по-лошо.

Като не се разрешава защо са му позволили да се движи през нощта?

Не е било нощ. Но и да е било, кой ще го спре?

Погледни кадрите от телевизията, снимките. Каква тъмна част, каква нощ. Съвсем нормално е светъл ден.

Пътищата в България са много зле...

Да, и зимата е много студено.

А бе глупако, що не се пробваш от Ст. Загора до Нова Загора със 120 км/час? Ама дръж здраво волана и се постарай да не псуваш, да не си прехапеш езика!

И ко ши ги съживи ли тоз туркоробец

Кога тия дето строят такива убийствени пътища ще бъдат набутате в затвора ?

Теб и магистралите в Европа няма да те спасят, ако караш не както трябва.

Нали това е Европейска магистрала бе Харвардска кратуно....

Не беше ли този участък станал на вълни, също както участъка Стара Загора - Чирпан, преди да го ремонтират миналата година?

Такъв е.

На наще медици никой не вярва Израелците си изтеглиха хората след атентата в Сарафово Оня ден румънците си изтеглиха хората сега сърбите искат линейки да си изтеглят хората и тн.

Само в БГ магистралите са като селски път с по две ленти

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ТАКОВА МЯСТО ТРЯБВА ДА ИМА МАНТИНЕЛА

Щото мантинелата ще спре автобуса? Най-вероятно щеше да го накара да се преобъне няколко пъти и да има и жертви заради това.

Всестранните отношения на тези двама убиици се състой само и единствено ,кой повече хора ще погуби!!!!

Грешка,обърках статията! Извинявам се !

Нищо, плащането си тече!

Здравният министър поискал линейки, за да транспортират пострадали деца до Сърбия,... Няма линейки за нуждаещи се българи, само ни липсват и тия

Си .Личи от километър.Гнусна сган сте и сте прости колкото си искаш

Наистина си нахален. Личи и по ника ти

това тук е магистрала или пьт кьм гробища ???

Той свинския от Банкя само с това се хвалеше какви магистрали направил, време е съд, него да подведат под отговорност и доживотен затвор

а тези които са издали акт 16 ,те са за съд ама когато се учеше скачаха по площадите

че направил магистралите в България??? Толупчо!!!

как може в края на магистралата денивелацията да е 2 мера и да няма мантинели или обезопасено по някъкъв начин а и сигурно наклона на магистралата те избутва навън

И корупцията струва животи. Гешев какво мисли за това?

Оф, ще се пенсиоанираме с тези вашите приказки за съдебна реформа. Жълтоповетниците сте още по-гадни от Мутрата. В случая той не е виновен.

не знам кой е виновен, но е факт че всички "магистрали" построени по времето на крадеца от Банкя са потенциално опасни - тесни, без видимост, с неравности, без маркировка, с изчерпан горен слой и с минимална грижа за безопасност на пътуващите

Тая част точно я строих аз.

Тц, забравил си, ти строи тази от Чирпан до Стара Загора. Но, спокойно и ти и толупа сте майстори в кражбата.

Как да не знаем като свидетел потвърди, че е шофьорска грешка. Ти не знаеш, не ние.

Пътищата в цяла България са на коловози и нито една институция не иска да констатира това,както и да се вземат необходимите мерки да се преустнови практиката да се движат претоварени камиони

Петков и Василен са виновни за това!!!! Питайте Гроздан Караджон!

нямаха възможност и пътищата да оправят иначе ни оправиха с 200

Ленче, пак си равила в Гугъл