Симеон Дянков щял да е вторият ”Българоубиец”

Министърът на финансите Симеон Дянков ще е вторият човек в българската история, заслужил титлата "Българоубиец".

Обратно в новината

Коментари - Симеон Дянков щял да е вторият ”Българоубиец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон Дянков-Българоубиец.Да,така е.Ако този човек не се срамува от това прозвище,работата не е на добре.Трябва да си с каменно лице и камък да носиш вместо сърце,ако не те е срам от това,което си причинил на хората в България ,г-не Дянков!И не хотел и Ауди А4 ,ами нищо не ти е за даване.

Симеон Дянков-Българоубиец.Да,така е.Ако този човек не се срамува от това прозвище,работата не е на добре.Трябва да си с каменно лице и камък да носиш вместо сърце,ако не те е срам от това,което си причинил на хората в България ,г-не Дянков!И не хотел и Ауди А4 ,ами нищо не ти е за даване.

Във финансите има само един правилен път и той не е измислен нито на Уолстрийт, ното в Световната банка , нито от ЕС. Предаван е от поколение на поколение и е заключен в старата българска мъдрост: ВСЕКИ ДА СЕ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ!! Дянков направи точно това, но малцина го разбраха.

Трябва да има осъдени политици и отнето имущество в полза на държавата!

Симеон ДянкOFF(ниския данък)- ликвидатор на дребния бизнес в България .

Обикновен евреин! (като мен де)))

Не "ЩЕ Е"! Той вече "Е"!!!!!!!!!!!!!!!

Симеон-Българоубиеца- малко помпозно, но вярно!

Бюджета на България за 2013-та определен в края на миналата година от Дянков , е най-високия от 24 години насам. Ще се раздават най-много пари, жаргонно казано. 2012-та, 2010-та, 2009-та години бюджеи правени от Дянков издържаха, въпреки ''писъците'' на опозицията, че парите няма да се събераът в тази криза. Българина обаче , иска още и още и още.... Да , но зад всяко ''ДАЙ'' трябва някой да даде преди това...

Да, точно така. Как няма да е голям бюджета, след като преди 3 години спряха разплащанията на държавата към частните предприемачи? Фалираха десетки хиляди фирми, вместо правителството да укрепи гръбнака на икономиката.

що не се гръмнеш за полза на земята?

Е, точно затова си говорим че е най-голям... защото издръжката на държавата стана прекалено голяма или с други думи Дянков прахосва държавните пари а не осигурава приходи, пък после защо сме във технически фалит дори след национализацията на пенсионните фондове и резерва на здравната каса.

Дянков не е финансист, той е обикновен счетоводител. Зад цифрите няма хора. Принципът е като на Сталин - Нет человека, нет проблема. Важното е цифрите да излезат, а не да спасиш човешки живот. Ето, на премиера се наложи да ползва спешна медицинска помощ и получи най-добрата. Ами ако той не беше Бойко, а бай Иван от гр. Елена например, където също разпродават болницата в момента? Град, който обслужваше и десетки други населени места и е на около цели 40 км от Велико Търново??? Какво щяхте да правите Бойко, Симеончо? Никога не прави на другите това, което не искаш да ти правят и на теб! Толкова ли е трудно да се спазва това основно правили???

Виждам обърквация по коментарите: Некомпетентни лекари е едно - Неработеща здравна система е друго! Вярно е, че има връзка между двете, но едното си е лична чалгарска простотия, а другото - държавна простотия и рекет!

Не само вие, но и ромите знаят правата си. Ако знете как точат здравната каса с болнични и други ''табиети'' ... Не един, а поне 5 Дянковци ни трябват, иначе загиваме. Някой излъга хората ,че държавата е длъжна за всичко и на всички ни. Е , ....АКО ТОЗИ НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА, ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ГЯВОЛИЯТА, БЕЗСПОРНО.

Днес бях принуден да платя 30 лева за преглед на три годишното ми детенце, защото лимита на талоните за направления е свършил. Явно хората трябва да се разболяват според лимитите на талоните за направления. На мен лично ми се случи да попадна на некадърен лекар и исках от личната лекарка да ми даде друг талон, за да отида на преглрд при друг специалист и тя ми отговаря, че вече не може да ми издаде друг талон. Така си останах без второ компетентно мнение и поради липса на пари да отида на частен преглед за 30 лева си останах при некадърният лекар да ме лекува по негов си начин. Сега чакам да дойде новият месец да си взема талон и да отида при друг лекар. Ето така ни уморяват малко, по малко. Дянков няма ли да се притесни, че да вдигне кръвно и искам да отиде при моята лична та тя да му каже как направленията са свършели и трябва да изчака до началото на другчт месец.

Вместо да плюете Дянков , я помислете как БНБ с резерв от 5 или 10 милиарда може да гарнтира банковите влогове на граждани от 37 милиарда?!

Ами то си е за плюене а БНБ няма отношение към това за което питаш или както пише на саайта на фонда Фондът за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) е юридическо лице, създадено със Закона за гарантиране на влоговете в банките от 1998 г. Фондът защитава средствата на вложителите в банките в размер до 196 000 лв., както и интересите на кредиторите в производствата по банкова несъстоятелност. По този начин ФГВБ съдейства за поддържане на стабилността и доверието в банковата система. Към настоящия момент Фондът гарантира спестяванията на вложителите в 26 банки.

Смислен отговор? Че, то хората от улицата разбраха, че от управление на партии няма да се получи смислен отговор, на каквото и да е питане. Само БЛС се правят, че не знаят, че системата не работи по политически причини от 10-15 години. И че българоубийците са повече от един Дянков! И че само с оставките на този и онзи няма да се случи реформа, която да осигури достъп за всички български граждани до здравни услуги!

Не се подигравайте с човека. Това, че той параноиден шизофреник не означава, че трябва да го сочите с пръст..........

Нека д-р Райчинов обясни как с пари от здравната каса се правя "екскурзии"" до Китай, Англия и къде ли още не през изминалата 2012тод???Уж посещават колоквиуми и новаторски лекции на светила в лекарската професия??!!??? Само харчат парите ни и вечно искат ОЩЕ!!! Срамота!!

Да му е честита новата титла на Дянков "Българоубиец" - напълно си я е заслужил. Ще трябва да почерпи по една празна опаковка от пица:)

Човека е доктор на икономическите науки! Какво рабирате вие?! 1. Вдигна акциза на цигарите. Последва небивал възход на тютюнопроизводство в нелегални фабрики и спекула. Така се погрижи за средния бизнес и ромското малцинство. 2. Наложи с данък лихва спестяванията и по този начин накара баба ми да изтегли парите си и да инвестира. Щеше да има голям икономически ефект, но не му стигна времето за да бере народната благодарност 3.Наложи лимит на болниците и така ще ходим по-малко на доктор, т.е по-здрави станахме Това са трите големи успеха на Дянков. Малко не му стигна да вдигне ДДС и да наложи с данък пенсиите, но за това е виновен неблагодарния български народ.

Българоубийци са докторите смучещи здравната каса. За нормалните и работещи българи, Дянков е най-добрия финансов минитър на България от 68 години насам. За мрънкащите мързеливци висящи по цял ден пред компютрите , вместо да хванат да поработят малко,Дянков е ''убиец''. Дянков парите на данъкоплатеца не раздаваше , защото ние умните и работещи българи така искахме . Който не работи няма да яде.

Не "щял да е", а СИМЕОН ДЯНКОВ Е ВТОРИЯТ БЪЛГАРОУБИЕЦ. Тиквата е третият, щом остави престъпника Симеон Д. Българоубиеца да убива.

народен съд за тея продажници

Този психопат постояно се истъкваше с похвалите които получавал лично от световните лидери. Сега трябва пак тои лично да върне парите с които произволно разполагаше.

Ами какво да очакваш от изрод с мутра на гестаповец?

Аз ще кажа нещо за докторите в София! ! ! 4-ма доктори не можаха да поставят дигноза скарлатина, на дете на 5 годинки, с типичния обрив, 39.5 градуса температура, болки в гърлото и уведомление от страна на родителите, че в градината има скарлатина. Токсиколог в Пирогов. Доктор от Инфекциозна болница, педиатър от Медицинска академиия и ДжПи-то казваха алергия и ангина ! ! ! След това два доктора потвърдиха диагнозата скарлатина , ама изводите си направете сами кой защо и как иска още пари от бюджета.

иди да целунеш гъ.за на българоубиеца! Да, и не забравяй да го питаш що не успя да прогони от България и останалите лекари. Баси тъпата гъска дето си!

, ама малко, докато всички ние не гризнем по един нов хидроинженерски и не ни се наниже нов СерГейски!

този нагъл безчовечен тип трябва да бъде публично линчуван и осъден на доживотен затвор без право на отмяна за геноцид над българският народ!

грешка. втори е костов, трети е овчаров, четвърти станишев, пети доган, а наи- големият е първанов " дон карлеоне" наи- големият убиец.

Като чета по-долу написаните глупости, виждам,че много прост народ има. Чули не дочули нещо и като ехо повтарят ли повтарят. А този лекарски съюз да беше толкова активен при поредиците умрели по тяхна вина пациенти, че да ги слуша човек. Пари , та пари. Ще ви дам пример. Трябваше да вляза в болница по дребен хирургичен проблем в болница. С направление за хоспитализация, разбира се. При изписването ми след 24 часа ми поискаха и платих 80 лева за неуточнена причина след загалфичкване и недомлъвки. Платих ги ,защото беше под достойнството ми да се пазаря с тези лихвари. От три години ме лекуват от дискова херния и ми взеха не знам вече колко пари за озонтерапия, колагенотерапия и други излищно пари струващи манипулации. Та искам да кажа,че много от лекарите първо смятат колко пари ще сложат в джоба, а после мислят за лечение. Председателят на БЛС е един мрънльо от самото му назначаване на поста та до днес.

НЕ ЧЕТИ,НЕ МИСЛИ,ЩОТО МОЖЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛИШ!

Аман от корумпирани лекари, малумни комунисти и прости олигофрени

Ето наглед в пълна сила правилото РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.Настоящите пишман-управляващи се опитват да вкарат в действие този стар византииски принцип чрез лаещите си мекерета по форумите.Действително лекарите не са най-стока но по-голямото зло от тях се нарича СИМЕОН ДЯНКОВ.В тази насока трябва да насочим усилията си и да изметем този БУДА-ГЕРБЕРАСТКИ боклук от родината ни ЗАВИНАГИ.

тои сажто е дожел от маината си,за да проведе генозид над балг. народ,мрасника му с мрасник.пускаите коментарите,каде се намирате,нижто не ви харесва

Винаги съм знаел, че Боко няма усет за хората - събира ги по кьошетата, по кръстовищата и резултатът беше ясен. Мончо му беше даже любимец... И какво им е доброто на Бокчо, Мончо и сие,а? "Мони, цункай Джиджи!!", оная пък дебелата си храни будела със сьомга. През това време хората се самоубиват, запалват, гладуват, умират... Така - и пак ще попитам, какво им е доброто на тия?...Скоро Монко ще цунка не Джиджи, а китката, това ще му е подаръка от дядо Господ. Като вършиш злини на хората...ПЛАЩАШ!!! Ха-ха...ама не с откраднатите милиони, ами кой със сърце, кой със жлъчка или простата... АКСИОМА!

Не ги е събирал, а са Му Ги събрали; от западн(ал)ите "покрайнини"

Абе, бая доктори заслужавт титлата убиец ако не българоубиец. Много от тия боклуци са под всякакви европейски стандарти за компетентност, но сега съм чул някой докто да е наказан. Тоя по скоре се иживява като адвокат на тия. само се чудят от къде да изкрънкат някой пенсионер за пенсията му да не умре бабат

д-р Райчинов , къде бяхте когато Дянков национализира резерва на НЗОК възлизащ на около 3млрд лв къде бяхте, когато недуразумението Цветанов наричаше колегите Ви от г.Оряховица престъ пници и убийци на деца, къде бяхте 3.5 г когато правителството на ГЕРБ целенасочено и тенденциозно, водено от принципа-разделай и владей, настройваше обществото срещу колегите Ви, къде бяхте, когато МНЗ връщаше парите предвидени за лечението на онкоболни,като неусвоени, къде бяхте, когато НЗОК и МНЗ си раздаваха бонуси от вноските на здравноосигурените български граждани?! Къде?! Поради многото въпроси, които имам не само аз, а и обществото имат към Вас, смятам,че е редно Вие също да си подадете оставката,като шеф на БЛС....

Всъщност той е човека който първи би камбаната за национализацията на резерва на касата и тогава беше обещал да съди Дянков.

И защо ми изтрихте коментара? ГЕРБЕРАСТИ НА ДРЪВНИКА е ОК, така ли? А Буда заклан не е? МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА: ГЕРБЕРАСТИ НА ДРЪВНИКА? Какво ще ги правят на дръвника? Ще ги масажират ли или песни ще им пеят? Вас питам?

Ще ги дървим бре, нали това се прави на дръвника.В банята се баняш а на дръвника се дървиш.Просто е.

Мой тряя да ги 'дръвим'!

Защо "щял"?! Та той е!

Много мартеници сред тия от съюза,бе!...

Вие доволен българин, да сте видели някога !? Още когато падаме под турско, се разделяме на 5-6 части, щото пак сме били недоволни от нещо. Иначе за Дянков, няма как де не го оплюем. Та ние вече плюем по неговия адаш зар Симеон Велики. Уж бил изхрачил хазната с военните си походи срещу Византия и Маджарите, та затова след това България се сгромолясала и изчезва Първата българска държава.

Прочети внимателно историята, 4-те български царства са създадени преди падането ни под турско робство а не когато падаме под турско робство.Разликата е огромна но явно не знаеш смисъла на граматическите времена.Е за БУДА-ГЕРБЕРАСТИТЕ е оправдано, техен електорат са прасенцата участващи на протеста в подкрепа на ТИКВИТЕ.

Когато падаме под турско, сме разделени на 5 отделни ''царства'', или ти твърдиш обратното? А за Симеон Велики - ''Прахосника'', надявам си чел също, и знаеш че масово се тиражира и възприема тази теория.

Вчера бях при личния си лекар, трябваше да ме прати на невролог, човека няма направление а сме едва 26 февруари, ами март месец???Както и да е извадих 20лв. от джоба си и хоп при невролога, оказа се обаче, че проблема ми е комплексен и е необходимо посещение и при ревматолог.Невролога също е свършил направленията и дори е на -6/тоест пуснал е 6 направления за абсолютно спешни случаи без да има право на това - ще плаща от личния си джоб за надвишаване на лимита/.А аз трябва да извадя нови 20лв. за да ме прегледа и ревматолога.Е питам се тогава има ли смисъл редовно да си внасям осигуровките, да съм с непрекъснати здравно-осигурителни права и да не мога да ползвам това за което съм си платил.ТОВА И ПРИ КОМУНИСТИТЕ ГО НЯМАШЕ.ВСИЧКИ БУДА-ГЕРБЕРАСТИ НА ДРЪВНИКААААААААА.

Бях при личен лекар, даде ми направлението, но като отидох при специалист и се оказа, че моят проблем не минава през клиничната пътека. Наложи ми се да отида на лекар за първи път от 5 години, с все внесени осигуровки ми беше обяснено, че трябва да си платя. Защо задаваш риторични въпроси- нещата са ясни. Трябва да искаме парите ни да се запазват на отделна сметка- за здраве, а не е да лекувам сульо и пульо пет години, а като ми се наложи да ползвам лекарските услуги да ми обяснява, че не могат да ми поемат елементарното изследване и трябва да си платя.

A аз съм с направление/ядрено-магнитен/,но свободни часове с направление има след 6 месеца,платено-веднага

Дянков хубаво искаше да затвоти половината болници, та да се оправи здравеопазването. А не 300 болници, които нищо не лекуват., а само лапкат пари и пътеки.

Готов съм да съберем волни пожертвувания за паметник на горното лице. Надгробен.

Успокой топката!Не си го пожелавай!

Направо да бъде лишен от българско гражданство, туко виж построили Белене, не централата!

Един крадец вика срещу друг по-голям крадец

Дянков си върши работата професионално. Аз също съм икономист и му се възхищавам на умението да балансира бюджета. Хора разберете не може да се харчи повече отколкото се изкарва. Никой не иска да му се увеличат данъците, не искаме да плащаме и по-високи осигуровки - как тогава да се повишат приходите и да се разпределят повече пари в бюджета. Който и да дойде след него ако не спазва тези правила България ще потъне в блатото на дълговата криза и обезценената валута.

Може да сте икономист, даже и да разбирате от други неща, но и на децата вече е ясно в какви огромни размери се е крало и се краде в България от властта!

Възхищавайте се, но Дянков е извършил грубо нарушение, тай като източил пари от здравния фонд, предимно финансиран от осигуровки, за да попълни фискалния резерв, който се финансира от данъчни постъпления. Първо създайте правила и после говорете за правила!

За съжаление няма как да го обясниш на пасмината, на която и се плаща да плюе тук!

проблема е че ИЗОБЩО НЕ ГО БАЛАНСИРАШЕ .....

Мислех си, че докторите трябва да лекуват пациентите си. А то какво се оказа. Преди това имат 100 други задължения: 1. Да се подмажат на новата власт 2. Да оплюят старата 3. Да искат повече пари 4. И още пари 5. ИИиии още малко 6. И малко повече 7. Да си направят частна клиника 8. Да лекуват в държавната и да прибират парите в частната 9. Да вземе пари от фармацевтиката за да предпише определени лекарства 10. Да има хоби 'спортно изписване на клинични пътеки' 11. Да лекува прескъпо за болести, които не само нямаш, но не си и сънувал че ще имаш . . . . А бе що ли не станах доктор, деба

Доктори "българоубийци"!

браво много точно казано.

браво много точно казано.

Не са свършили интелегентните българи

В този форум наредени партизанин, комунист, комсомолец и пак отново. Хубавото е, че никой не им обръща внимание.

те са по всички форуми

Липсващите милиарди ги има, само че, от общият джоб преминаха в личните джобове на определени хора. Цацаров тях трябва да търси! / едва ли /.

На будаааааа...

Вторият и третият действаха едновременно и затова заедно получават титлата БЪЛГАРОУБИЙЦИ - Боко и Монко Тиквите!!!

А Цвъкито къде забрави???