Андреева уволнила 3-ма болнични шефове и променила 5 борда

Бившият здравен министър Таня Андреева е уволнила 3-ма болнични директори в последния си работен ден и е променила пет борда на директорите на големи болници.

Обратно в новината

Коментари - Андреева уволнила 3-ма болнични шефове и променила 5 борда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли сад за това изчадие-сбаркан исклесак?!каде е садебната власт,за това недоразумение лумпенско,да оди у сливенскио,на такива само там че им доиде акало.

още едно потвърждение че кумунистите са гадни и отмъстителни.тая куха лейка потвърждава това, но тя не е виновна толкова и е акъла.

Тази куха лейка е абсолютно случайно попаднала в министерството на здравеопазването.....единствено по силата на това, че е била лична гинеколожка на моника.....

Права е, след като са си гласували месечни заплати по 50 бона!

Това влечуго наистина ли е искало да уволни проф. Начев?

". .искани суми между 15 и 50 000 лева от Таня Андреева. Бившата министърка искала парите от болнични шефове, за да не ги сменя." Още малко и уж безпартийната червена акушерка Андреева щеше да успее- да унищожи напълно здравеопазването с некадърност и далавери. Най лошото е, че БСП успя да имплантира такива навсякъде из държавата. . .

Е такова чудовище не бях виждал.Тая ако срещне ББ в тъмното , сигурно ще забрави и малкото си име.

Що за същество е тая - не прилича на човек, по-скоро е рептилия някаква... ГНУСНО ИЗЧАДИЕ АДОВО !

Типичен представител на съсловието си: КОМУНИСТ.

Taзи злобна женичка, направи толкова поразии в държавата, че заслужава заточение в СИБИР както са правили неините предшественници червените тикви. Питам всички комуняги,ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ, че винаги се мъчите да я УНИЩОЖИТЕ.

на Майдана или на околовръстното

Не знаех, че на околовръстното са на мода извънземните/ тя прилича на такова в главата /

Сливен! Сливен! Сливен! Сливен! Сливен!

браво на доктор Ненков

АЛЧНА ЗЛОБАРКА ! СЕГА ДА ОТИВА НА БЮРОТО ЗА БЕЗРАБОТНИ И НИКОГА РАБОТА ДА НЕ ПОЛУЧИ !

страхуват се от реваншизъм!абе вие умишлено минирате всичко слвд вас,че направо АК или МП!!!!!!

какво друго, ако не гешефти и разбоиничество може да се очаква от комунистите?

А чухте ли, че е искалапо 50 х. лв. от директорите, за да не ги уволни? и тия, които не са ѝ платили, ги уволнила! а чухте ли какво става в строителното министерство? А комуноидни драскачи, слуги на КРАДЦИ, чухте ли? Но не ви пука нали, зер крадат вашите, дето ако не крадат, няма да ви платят, нали???

Каква лекарка е тази кукумявка?!Тя е едно медицинско недоразумение,на което кой знае защо беше дадено министерското кресло.Уволнява от завист кадърните си колеги,защото тя самата е едно голямо нищожество.

Тя трябва да бъде арестувана НЕЗАБАВНО и да бъде съдена !!!

МЪРША

Скандал! Ексминистър Таня Андреева се изгаври с Бургас на финала, спря първия спешен болничен комплекс Андреева буквално се изгаври с Бургас на финала на своето управление спря не само парите, които МБАЛ трябваше да получи за ремонт на Спешното отделение, но поиска от болницата да върне средствата от първия транш. Отделението, в което търсят първа помощ всички жители и гости на Бургас и шокова зала, през която минават най-тежките случаи при инциденти в цяла Бургаска област, трябваше да получи 900 хил. лева от капиталовата програма на Министерството на здравеопазването. Намеренията бяха това да стане голям Спешен болничен комплекс и да обслужва процент пациенти почти колкото и "Пирогов". Очакваше се всеки момент да започне мащабен ремонт, след който държавната болница да има модерни кабинети, отделението да се разшири и да има спешна травматологична, както и общохирургична зала. Половината от парите бяха преведени на болницата и се очакваха още 450 хил. лева, за да започне работата. Последните дни, преди да напусне кабинета си обаче, министър Андреева не само, че е отказала да преведе останалите средства, но е поискала и вече отпусната сума да бъде върната обратно.

Не съм изненадан. Погледнете лицето на това същество. От него лъха нечовешка злоба!

Дойде ли БСП на власт, се възцаряват пошлостта, нахалството, бездарието, неправдата. Всеки пък нереформираните комунисти съсипват държавата бидейки верни само на партийни или лично-финансови интереси. Въвеждаме задължителното гласуване и червената мъгла изчезва от управлението.

Патка! Гербаджийска ли е, бесепарска ли е, все е патка. Абе кой глупак се е оженил за този крокодил? Ужас!

Докато публично не започнат да се разстрелват нагли комунисти оправия няма да има. Примерно тази гнида Танчето.

МИЗЕРИИТЕ, КОИТО КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП и НЕООСМАНИСТИТЕ ОТ ДПС ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ: 6 август 2014 На 31 юли Терзиева е подписала разрешение за изграждане на приемен терминал и компресорната станция, както и на път до тях в местността "Паша дере" край Варна. 7 август 2014 Бившият здравен министър Таня Андреева е уволнила 3-ма болнични директори в последния си работен ден и е променила пет борда на директорите на големи болници.

Комунистическо-курвенски номера.

BITCH!!!Повечето знаят какво означава тази дума,но ще напиша-КУЧКА!!!! И моля.не ми трийте мнението,99,99 % ще са съгласни с мен!

Хайде да не обиждаме животните!

Абсолютно си прав. калкото зло и глупаво да е едно куче, винаги ще е по-свястно от Танчето. Но то в английският- bitch е може би най-тежката обида за една жена.

Преди месец смениха и шефът на болницата в Монтана! Уважаван човек, който завари болницата с мизерни отделения и олющени мазилки. По негово време се направи цялостен ремонт на всички отделения включително ремонт и на самата сграда (дограма, изолация и мазилки). Закупиха се нови болнични апаратури и въпреки всичко заплатите се изпащаха на време и болницата бе с най малко задължения. А вече след месец управление на новият шеф се говори, че болницата е пред фалит! Защо ??? Явно, защото някой е хвърлил око на хубавата подновена играчка с цялостен ремонт( болничната сграда) и иска да я закупи на безценица!!! Жалко, но факт! :(

Лицето Волен Сидеров каза едно единствено умно нещо на 29 ноември 2013 "Страхът от БСП и ДПС ще се отпуши като паднат от власт, в следващата комисия - тогава ще има сигнали срещу БСП и ДПС". Тепърва ще излизат на яве мизериите на мизерниците от БКП и ДПС

От гадна змиекучка, какво да очакваш....???!!!

на мен пък ми прилича на маймуна.И като визия и като поведение.Въпрос на лично възприятие. А бе ..... Анимал планет.

Брей, Танчето да не му се надяваш. И то змийче излезе. Вярно, че сатрапите я натискат, но.... Ама Танчето става, става, става.

Единственото за което става е да плашим с нея децата, ако не слушат.

Тази беше една от триото кухи лейки в правителството орешарски - здравната, просветната и разбира се зинаидата......които се подвизаваха като министърки в продължение на една година????

Ама тази беше най-кухата.

Скоро ми се наложи за съжаление да имам посещение в Пирогов,за да си свършат работата ми поискаха трицифрена сума-за стимул,въпреки че имах направление.Пари не им стигнаха.

Пача си беше и пача остана - До край! Повръщам!

Андреева незабавно да бъде проверена и ако е искала въпросните пари да се започне делу срещу нея.Време е някой от големите да си понесе последствята. Само така Бойко Борисов и ГЕРБ ще управляват с мнозинство. Време е да сложим край на ДПС и БСП

От лакомията си за власт на всяка цена и алчноста си най-много си изпатиха самите алчни и лакоми мерзавци, кукловодите от БКП, ДПС и Атака! 1. Ахмед Доган изгуби счетоводителя си, сивия барон Христо Бисерив, както и верните си слуги от БКП! 2. Сергей Станишев изгуби лидерството в БКП и трябваше да бяга да се спасява в европейския парламент! 3. Цветан Василев изгуби банката си! 4. Делян Пеевски изгуби спокойстието си и медиите си! 5. Пламен Орешарски изгуби достойнството си! 6. Волен Сидеров изгуби партията си! 7. Цветлин Йовчев и той изгуби достойнството си и хвърли саморъчно обещаващата си кариера на боклука! 8. Николай Бареков пожертва кариерата си като водещ! 9. БКП изгуби и малкото си заблудени избиратели! 10. Атака изгуби и поледните си пъпчиви неграмотни избиратели!

Преди 2 г. директора на Пирогов беше поставен по сящия начин. Дакгорята са разделени на враждуващи групички.

Скоро ще има покана за разплата. Смърт на комунизма.

Е, и?

Свобода на народа! Глупак.

Извънземното...

таза схема е наложена първо от герб, нека да не демонстрираме къса памет...

Преди ГЕРБ да не бяхме най-богатата държава е ЕС??? Прибери си опорните точки. Вашето време свърши.

Кажи ми, какква е целта на занятието! Така можеш ли да помогнеш на някой, или да навредиш на някой друг, освен на себе си! Полезен ли си по някакъв начин на партията си! Нали веднага ти анулират актовете за уволнение, или може и да не се разбере!

Лекарят е хуманист. Тази жена, само като я видиш, излъчва злоба. Аз не разбирам, на какво е разчитала, на каво се е надявала! Можело ли е да остане в тайна уволнение на директор не на Пирогов, а на последната болница! Да не се разчуе, персонала да си затрае, уволненият да се покрие! Безумие!

За злобата изписана по лицето и си мисля същото. Злобата обаче е лош съветник.Като жена я харесвам. Пази боже.

тая маймуна къде смета да работи ? само на моника общата ли ще бабува ?

По-низко от комунист няма на света.

Бойко да подхваща с голямата метла, а не като предишния път с перце да ги гали.

пак ли ще гласувате за комуняги, а склерозирали пенсии?