Лекар изтъкна ”изключително добрите гени” на Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е показал нормални резултати при профилактичен медицински преглед и е в отлично здраве.

Обратно в новината

Коментари - Лекар изтъкна ”изключително добрите гени” на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, здрав е, мамка му...! :-D

Истината и за този (подобно на олигофрена Джордж Буш, предният републикански президент, и възниква въпросът какви точно кандидатури издигат тези по отношение на осихическото здраве и невежеството...) дали е ненормален или се прави само могат компетентно да се изкажат специалистите и психиатрите, след диагнозата, но е повече от ясно за всеки нормален човек, че ТОЗИ НЕ Е НОРМАЛЕН!

Всъщност смисълът на това публикувано съобщение е да се каже - това е контекстът - че Доналд Тръмп НЕ е идиот, каквито вече съвсем директни изявления и предположения се направиха напоследък в публичното пространство и статии к книги в светлината на много бързо нарастваща планина от негови изсказвания, действия, факти и събития, вкл. свидетелства на хора, които го познават и са контактували с него. Точно това е смисълът на това съобщение. макар и завоалирано, искат да кажат, че не е генетично обременен с осичически болести, тоест че лудостта не е в гените му. А дали това е така или не, тоест дали е наследствена или придобита тепърва много ще се дискутира от специалистите и хората, убеден съм!

Надменност, презрение, егоизъм и заедно с това - неприкрита омраза към негри, араби и латиноси... Да кажем, че последното го разбираме, но първите три "достойнства" са му неоспорими!

Накратко: 1. Ерик Тръмп 2. Доналд Тръмп-младши

че американският бай Ганьо е в добро здраве, което противоречи на усещането от практическите му изяви. А с тези гени съвсем лъха на фашизъм, което е една от характеристиките на престъпната държава сащ.

Интересно, когато Буш Младши бръщолевеше тъпотии два мандата, никой от политиците в САЩ не се усъмни, че е неспособен да управлява поради тъпота!????

имаше даже специален нов термин за тези тъпотии: "Бушизми"!

Гени или гений?

Прави ли редовно упражнения с Иванка. Или тормози сексуално други жени.

И така да е, прическата разваля цялото впечатление.

Хайде стига сте яли Тръмп. Щом на тази възраст има млада и хубава жена, щом взима правилни решения и върши работа за САЩ значи е във форма. Вчера беше някакви порно артистки, сега личния лекар.

Ти гледай като дойде време за обясняване на простолюдието, че сега трябва да плащат или повече данъци, или да режат социални привилегии, понеже намали данъците на богатите и корпорациите, а парите все отнякъде трябва да се вземат :) Сега не е въпроса дали ще обвини някого, а кого.

Ако това ще развие индустрията, а не само банките, какво лошо. Ще има повече работни места и повече доволни хора.

умре циганката се вика на туй хаха