Експерт заподозря: Избягалите затворници - с помощ отвътре!

Бившият директор на НСО Николай Марков заподозря, че охраната е намесена в бягството на двамата затворници от Софийския затвор.

Обратно в новината

Коментари - Експерт заподозря: Избягалите затворници - с помощ отвътре! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде по света в затворите не разрешават да се внасят лични вещи. Влиза в затвора и получава там каквото му дадат. А не тук влизат цели тирове с домашни потреби. Фасулска работа е да се внесе каквото си искаш.

разбира се, че има помощ отвътре! когато не протестират, надзирателите си запълват времето с оказване услуги на осъдените боклуци... но има и нещо друго. би ли могло да не ползвате под път и над път думата"експерт". обикновено е оня дърводелец от парламентарната група на бсп-славчо незнамкойси. или боян чуков от тройната коалиция. или наско-иван-костовския. но и тоя е едно озлобено бивше ченге, който около костинбродската афера и по орешарско време не спираше да лае в барековата тв7, защото някой някога го уволнил от някъде... "експерти", рийшли...

Не е открил топлата вода.Ако не беше така, вместо бегълци,щеше да има трупове.Не всички са от 80-те %.

Вие нормални ли сте бе???? Какъв директор бе, кой е писал тая поммия? Дайте ми доказателство бе, какви са тия нелепици долни???? СМЕШНИЦИ!!!!!

Докога така бате Бойко ??? Не може само за гербъ , трябва и за другите да има !!!

Марков не е бил шев на НСО, а служител изгонен по времето на Гоце. Не знам какви са му познанията за затворите, но да избягаш през централния вход на затвора, преодолявайки трима охранители, означава, че който не е решил, той не е избягал.

Единият минус е заради правописа.

Приема се

Едно време при бягство от помещението, на дневалните срока на наказание се застопоряваше до връщане на бегълците, или до второ нареждане. За караула как е било не знам, дефакто те ни охраняваха.

Толкова си и експерт и ти си на заплата някъде.Скрий се не дразни хората. Бас държа ,че ако пелов си плати и депутат ще стане.

И аз съм значи експерт. Аз не го заподозрях а го знаех. НЯМА как да са избягали ВЪОРАЖЕНИ. Как да ги хванат като днес всичко живо е по телевизийте и се изказва компетентно.....

То направо трябва да си голям ''експерт'' за да не си го рабрал това...Стига вече с такива ''експерти'' дето са много силни ама подир случката а преди това са много ''работливи'' за изпълнението и..

добре, че ни каза!

разрухата в държавата естествено рефлектира дори и върху затворите. всичко ще ви се разпадне, затвора ви е най-малкия проблем.

"Няма начин да не могат да бъдат разстреляни бягащите затворници на входа на затвора" Е е Марков чуваш ли се ненормалник такъв?!Не знаеш ли че да нараниш престъпник(дори и при самозащита) е углавно престъпление от най-висока степен???Защо ли иначе полицаите ще позволяват на всеки да ги млати като боксови круши без да отвръщат?! "Той добави, че сегашната система не превъзпитава затворниците, а връща интегрирани чудовища" Ама как да не работи та нали постоянно дават как убийци и рецидивисти излизат по рано заради големите си отличия като най-примерните затворници?!Въпреки че какво по различно да си в затвора освен примерен и работлив за да си намалиш "присъдата"?

Рапона сигурно пак е бесен. Направиха го по време на пре(це)дателството. Кофти...

всички от системата на централния софийски затвор да минат през детектор на лъжата резултатите ще бъдат поразителни

А не-експертите сме СИГУРНИ, че това е организирано с помощта на вътрешни хора, а не на един помощник. Как се внася оръжие и мобилни телефони в затвор? Логистиката е сложна и изисква време, пари и информация. И е сработила перфектно, колата ги е чакала в точното време на точното място. Каквито са ни експертите, такива са ни и законите и политиците. Затова държавата гори и затъва буквално и преносно.

Ти да видиш!;)) И без да сме експерти, заподозряхме същото!

ВСИЧКО Е ГНИЛО В ТАЯ ПСЕВДОДЪРЖАВА - ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ ПОСТОРА.ЯТ ДВА НОВИ ГОЛЕМИ ЗАТВОРА ,ОТ ЗАТВОРНИЧЕСКИ ТРУД ЕСТЕСТВЕНО- БОЙ И РАБОТА - ВЪЗПИТАТЕЛНО ЩЕ Е,ЗДРАВ РЕЖИМ И СТИГА С ТИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ НЕЩАСТНИЦИ-ИЛИ РАБОТЯТ ИЛИ ТЕ ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА!

С една дума , в България няма корупция ! А от ЕС постоянно твърдят че има , бре !? Тоягата е много малка !

Аз ли се бъркам но тоя "експерт" не е бил началник на НСО. Пък и какво общо имо НСО със затворите?

Без да съм експерт ... не подозирам, а съм сигурна, че помощ от вътре е имало ... само не съм сигурна - дали е била единична или е била от по-високо ниво!!!

А....ТИ ДА ВИДИШ!!!

Моля този "експерт" да посочи един затвор където изтърпелите присъда да не излизат от библиотеките и църквите в последствие...

"...Виждаме провал на всичките структури....". Да, виждаме!

Не далеч от ума, за да схванеш връзката между протест на надзирателите за заплати и "пускането" на убийци от ЦСЗ. Преди седмица за такъв "номер" на Ердоган, Юнкер кихна във Варна 3 милиарда евро. И Бойко сега им обеща на охранителите едни 15 милиона лева, но явно още не са си ги получили все още и напомнят за своето икономическо благосъстояние, чрез създаване работа 100 милиона лева на полЮцаите.

Не е нужно да си експерт, за да заподозреш такова нещо. Първата реакция на всеки нормален човек като чуе новината е точно такава - да заподозре вътрешна помощ. защото от затвор току така не се бяга. Та да престанат да пускат изказванията на разни експерти, дето само си чешат езиците. Всеки се сеща, че е имало помощ отвътре. Да се съсредоточат върху залавяне на помощника и беглеца по-добре. Ако изобщо някой има намерение да ги търси.